Apartmány Pod Křížovým vrchem - Hodnocení

430 Kč
Referenční cena

Dolní Adršpach 128,
ADRŠPACH 549 57 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Apartmány Pod Křížovým vrchem

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 167
Celkem hodnocení 621
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Apartmány Pod Křížovým vrchem


Storno

Hodnocení návštěvníků

Lucie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vse naprosto perfektni. Byli jsme velmi prijemne prekvapeni z veskereho nabizeneho servisu, lokality, vybaveni, umisteni, opravdu vseho.

Nizsi hodnoceni u pohodli pouze z duvodu, ze manzel je vysoky a postel s celem za hlavou i u noh mu byla kratka, nemohl se natahnout. Velmi jsme pension doporucovali i nasim pratelum a rodicum, ale vzhledem k tomu, ze jsou tez vysoci, domnivam se, ze bohuzel neprijedou. Presto musim podotknout, ze postele jsou velmi stylove, pekne a hodi se do interieru pokoju. Uplne nejlepsi by byly postele bez cela u noh (delsi lide jsou zvykli vystrcit si nohy z postele). Uvitala bych take informaci o delce postele nekde na webu penzionu (aby se i nasi znami, budouci zajemci o ubytovani, mohli informovat).

Petr D.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 23.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemně stravený týden v nádherném prostředí.Mohu jen doporučit. Vše perfektní. Děkujeme a určitě rádi přijedeme znovu.

Josef K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 28.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Třešničkou na dortu jsou úterní a čtvrteční domácí koláče.

Jitka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výhodné umístění kousek od autobusu/vlaku.
Možnost půjčit si náhradní hygienické potřeby (ručníky, toaletní papír).
K dispozici kuchyňka a lednice.
2x týdně koláč zdarma.
Úžasné místo. Nemůžu se dočkat až se tam zase vrátím.

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 8.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

U Janskych jsme byli uz podruhe. Poprve na svatebni ceste a nyni s rocnim synem. Vzdy jsme byli spokojeni a muzeme je rozhodne doporucit. :-)

Plevová,Ladislav S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost !!!

martin

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 24.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné ubytování, velmi příjemná paní domácí, krásné prostředí, vřele doporučuji všem

Radka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 28.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Každoročně se sem rádi vracíme. Krásné a čisté ubytování, velice milí majitelé, vždy se zde cítíme jako jako doma :-)

Kremlovi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Stravování nehodnotíme, neboť apartmány stravování neposkytují.

Juraj G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stravu nemôžem hodnotiť, lebo ubytovanie je poskytované bez stravy.

Zdenka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 16.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pěkný penzion,příjemné prostředí. Skvělá dostupnost na výlety.Byli jsem velice spokojeni, ubytování na úrovni, velmi příjemné jednání majitelky.

Júlia G.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 17.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Kúzelné prostredie, nádherná príroda, veľmi ochotná a ústretová majiteľka. Penzión je veľmi dobre, vkusne vybavený so všetkým, čo ku pobytu potrebuje. S pobytom sme boli veľmi spokojní. Odporúčame návštevu. Radi sa sem opäť vrátime.

Iveta Z.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 12.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pani majiteľka je veľmi príjemná pani, ktorá sa snaží maximálne vyhovieť svojim hosťom. S takýmto prístupom som sa sa ešte nestretla. Stravovanie nehodnotím, lebo sme sa stravovali sami. Želám im veľa úspechov.

Linda B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 11.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný penzion v krásném prostředí, majitelé naprosto super a dá se říct, že zde platí nemožné na počkání zázraky do třech dní, opravdu krásný pobyt a rozhodně se vrátíme.

Petra H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 11.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byl to velmi příjemný, odpočinkový pobyt v nádherném prostředí. S komfortem i úrovní služeb jsme byli maximálně spokojeni.

Martina L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.9. - 6.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S ubytováním i majiteli jsme byli maximálně spokojení! V penzionu jsme se cítili jako doma (možná ještě lépe :D ) a určitě se tam zase brzo vrátíme. Tentokrát však na více než jen 3 dny. Mohu jen doporučit po všech stránkách!

Petr F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na cokoli jsme si vzpomněli, vše bylo řešeno obratem. Těžko bych hledal cokoli negativního, mohu jen doporučit.

Jana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi milá a ochotná paní majitelka, z oken krásný výhled, možnost sedět a grilovat na zahradě, možnost zapůjčení základních věcí i pro kojence, houpačka a pískoviště pro starší děti, pokoje útulné a čisté, blízko do skal.

Ivan P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytom a ubytovaním sme boli nadmieru spokojní. Krásne prostredie, úžasné výlety a milí majitelia penzionu.

Antonia C.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 29.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvely penzion, mily a ochotny personal, vyborne sluzby a neuveritelne krasne prostredie Adrspachu. Odporucam kazdemu, kto chce zazit uzasnu dovolenku v Adrspasskej prirode a kazdemu, kto chce robit biznis v cestovnom ruchu, nech sa inspiruje u Janskych. Je vidiet, ze to robia srdcom a tak vas pobyt bude nezabudnutelny.

Jarmila

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Při vyšší teplotě ovzduší večer venku jsme měli pokoj plný létajícího hmyzu, což je v daném prostředí možno předpokládat. (stačila by síťka v okně) Dále jsem postrádala lampičku u postele, při které je možno číst. Lampička, která je na zdi, je moc vysoko a neosvětluje knihu.

Jinak jsme byli velmi spokojeni.

Lenka M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu Pod Křížovým vrchem jsme strávili již druhou dovolenou a moc rádi jsme se sem opět vrátili. Paní majitelka je velmi příjemná, ubytování skvělé a příroda neskutečně krásná. Ocenili jsme objednávku pečiva, posezení za penzionem s výhledem na krásné skály a informace kam zajít na jídlo (Kalírna byla super!) a kam podniknout výlety blízkém i vzdálenějším okolí. Děkujeme :-)

Jana W.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, úžasná paní majitelka ve všem Nám bylo vyhověno - Vše splněno. Příště navštívíme znovu

Tomáš H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Hezké ubytování u milích lidí v krásném prostředí Adršpašských skal.

Veronika R.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionku se mi velmi líbilo. Milí a přátelští majitelé, kteří se o penzion výborně starají. Poradili nám spoustu míst, kam se podívat a bylo to tam prostě skvělé.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem, který hodnotilo 167 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.2 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Skvělé 9.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist