Apartmány Pod Křížovým vrchem - Hodnocení

430 Kč
Referenční cena

Dolní Adršpach 128,
ADRŠPACH 549 57 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Apartmány Pod Křížovým vrchem

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 131
Celkem hodnocení 847
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Apartmány Pod Křížovým vrchem


Storno

Hodnocení návštěvníků

Matěj B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělé ubytování v přenádherné lokalitě. Paní domácí velmi příjemná a ochotná. Není věc, která by se dala na tomto ubytování vytknout.

Milan Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Není co vytknout, vše ok.

Blanka K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování perfektní, služby skvělé, lokalita naprosto vyhovující. Nemám co vytknout. Určitě se zase vrátíme. Děkujeme paní Jánské za úžasný a milý přístup. Mohu dále jen doporučit.

Věra S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.6. - 27.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Paní majitelka má skvěle připravené ubytovací služby , následně i tipy a doporučení jak aktivně strávit čas. Další skvělou věcí je, že se tam člověk opravdu cítí jako doma. Veškerý servis co se týče ubytovacích služeb je perfektně vymyšlený i do posledních maličkostí, které "by náhodou" člověk mohl požadovat.
Komfort a skvělá atmosféra , která je z tohoto místa cítit, se opravdu nedá popsat slovy , to se musí zažít.

Klára B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vkusně a čistě zařízené, vše potřebné na dostatečně velkém pokoji, výborná poloha penzionu i poskytnuté zázemí a jako bonus dokonalé koláče paní domácí. Při příští návštěvě Ádru nemáme důvod uvažovat o jiném ubytování.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Tichý penzion z příjemnou majitelkou a jejími nezapomenutelnými domácími koláči.

Alena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi pěkné prostředí,paní majitelka velmi vstřícná a ochotná.
Byli jsme velice spokojeni.

Renata D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování Pod Křížovým vrchem předčilo moje očekávání. Nádherné čisté pokoje, útulná zahrada k využití, ke skalám pěšky jen pár minut. Pokud v budoucnu pojedu do Adršpachu, opět využiji tento pension. Paní majitelka je moc příjemná a ochotná kdykoli poradit.

Renata D.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování Pod Křížovým vrchem předčilo moje očekávání. Nádherné čisté pokoje, útulná zahrada k využití, ke skalám pěšky jen pár minut. Pokud v budoucnu pojedu do Adršpachu, opět využiji tento pension. Paní majitelka je moc příjemná a ochotná kdykoli poradit.

Eva L.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi útulný, čistý rodinný penzion. Služby nadstandardní, na pokoji manuál a popis možných výletů. Super!!! Paní Jánská je velice milá a starostlivá. A domácí koláče pro hosty? Vynikající :-). Za nás velká spokojenost. Určitě se zde budeme vracet.

Miluše K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný prostředí penziónu,nádherná dovolená v Adršpachu plny tur,poznání krás přírody.

Děkujeme!

Lubomír O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 4.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasný týden ve skvělém penzionu, rodinná atmosféra, majitelé, kteří vám splní vše, co vám na očích vidí i nevidí.

Petr R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 3.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nádherná příroda, perfektně vypracovaný manuál na výlety a pohoštění, v ůterý a ve čtrvrtek fantastické koláče ke kávě, majitelé by snesli modré z nebe - takhle si představuji perfektní dovolenou. Ten kdo má rád víno , může si zakoupit moravské přímo v penzionu .

Petra N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost. Vřele doporučuji.

Věra Č.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S pobytem v Penzionu Pod Křížovým vrchem jsem byla maximálně spokojena. Personál velmi milý a ochotný, pokoj i vnější vybavení moderně zařízeno a hlavně čisté. Penzion je situován blízko železniční zastávky a do Adršpašských skal je to pouze pár kroků. Jako velké plus hodnotím možnost zapůjčení kol i trekingových holí. A nesmím také zapomenout na originální sladké úterky a čtvrtky. Pobyt v tomto penzionu vřele doporučuji.

Helena B.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.6. - 4.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, milí majitelé snesli by nám i modré z nebe

Denisa U.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 25.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemná paní majitelka, čistý a útulný penzion

Dagmar V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 21.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Výhodná poloha apartmánu - dobrý výchozí bod pro pěší výlety. Vybavení apartmánu i služby nadstandardní, všude čisto. Paní majitelka je velmi milá a ochotná. Nad rámec placených služeb 2x v týdnu poctivý koláč jako od babičky. Krásné večerní procházky kolem pískuvny. Prostě nádhera. Snad jen větší skříň, ale i bez toho jsme se obešli. Děkujeme za nádhernou dovolenou - navíc bez davů polských turistů :)

Dagmar V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Výhodná poloha apartmánu - dobrý výchozí bod pro pěší výlety. Vybavení apartmánu i služby nadstandardní, všude čisto. Paní majitelka je velmi milá a ochotná. Nad rámec placených služeb 2x v týdnu poctivý koláč jako od babičky. Krásné večerní procházky kolem pískuvny. Prostě nádhera. Snad jen větší skříň, ale i bez toho jsme se obešli. Děkujeme za nádhernou dovolenou - navíc bez davů polských turistů :)

Irena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byly jsme na dovolené a opravdu se nám líbilo v penzionu a doporučím i přátelům super paní domácí a krásné prostředí

Jana N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 19.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost.

Andrea H.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 15.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

naprostá pecka ve všech směrech

Filip

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 12.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S ubytováním jsme byli maximálně spokojeni. Ubytování pěkné, útulné a čisté. Paní domácí je moc milá a příjemná paní, která ve všem ráda vyjde vstříc. Určitě se sem zase někdy vrátíme.

Vlasta L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělé majitelé, ubytování, prostředí. Rádi se budeme v budoucnu vracet.

Ludmila D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 13.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemný penzion, kde najdete vše přesně tak, jak je nabízeno.
Výhodou je poloha blízko vlakové zastávky a vstupu do skal. Podvečerní procházky skalami téměř bez lidí byly překrásné.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem, který hodnotilo 131 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Apartmány Pod Křížovým vrchem.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 9.8 / 10
Vynikající 9.6 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist