Penzion U Kozárů - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion U Kozárů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 63
Celkem hodnocení 277
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Kozárů


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Pribulová D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2009

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Prijemne prostredie,ochota poskytnut informacie,priatelske prijatie...Dodnes rada spominam a odporucam mojim znamym zo Slovenska.Rada sa vratim so svojimi vnucatami.Dakujem.

Anastazja K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 25.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nie znalazłam w Polsce ani w Niemczech apartamentu,który by za taką kwotę (53 zl lub 11€ ) oferowal tak wspaniałe warunki w tak pięknym otoczeniu,dodatkowo serdeczni właściciele,którzy potrafią zaczarować również pogodę .Polecam wszystkim ceniącym wygodę i piękne otoczenie oraz moc wrażeń

Iwona W.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 25.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nie znalazłam w Niemczech apartamentu,który by za taką kwotę 11€ oferowal tak wspaniałe warunki w tak pięknym otoczeniu,dodatkowo serdeczni właściciele,którzy potrafią zaczarować również pogodę .Polecam wszystkim ceniącym wygodę i piękne otoczenie oraz moc wrażeń

+ K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Oproti jiným penzionům v okolí vstřícnost,ochota a velice příjemné prostředí.

Margita

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Mé první hodnocení neplatí.Velice jsem byla spokojená se vším,nádhera a všem doporučuji.

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Všem doporučuji.Velice spokojený.

Margita

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nádhera,velice spokojená a všem doporučuji,kdo chce navštívit Adršpach.

Tom L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 5.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Mohu velmi doporučit. Dobrá poloha, milí a ochotní majitelé, krásné prostředí a vybavení do posledního detailu.

Michaela M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.3. - 8.3.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zážitky úžasné, penzion a personál nemají chybu. Jsme velice spokojeni. Je to tady úžasné, jak klid a pohodlí ubytování, tak prostředí a možnosti výletů.

Svatopluk

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.12. - 21.12.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Za rok navštívíme našich na cestách větší počet míst, ale tento penzion u nás vítězí na celé čáře, a to nejen v žebříčku letošního roku. Jediné co bychom si pro příště přáli je lepší počasí. Snídání jako u maminky, vždy návrat do teplých pokojů(žena říká, že je to první místo, kde jí není na pokoji zima). Děkujeme za nádherný předvánoční pobyt a přejeme mnoho spokojených návštěvníků

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 7.9.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné,moderní ubytování kousek od skalního města.Majitelé velmi příjemní,paní večně usměvavá a velmi ochotná.V apartmánu bylo všechno voňavé a čisté.Zahrada a okolí bylo úžasně upravené-nadchlo nás obrovské člověče nezlob se.Snídaně nás plně uspokojili-zvláště domácí palačinky a štrůdl.Možnost večeří je kousíček a u Tošováků výborně vaří,za super ceny.Pobyt nás úplně nadchnul,už teď doporučuji všem známým.Ještě jednou moc děkujeme za krásný víkend

Vaclav V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Apartman penzionu je moc hezky a plně vybaven. Pokoj je útulný a již na první pohled je vidět, že je o apartmany pečováno, jelikož je všude čisto. Ani krasně udržovaná zahrada s možností hraním her a posezením tu nechybí. Nehledě na to, že penzion je situován v krásném prostředí.

Pavlína Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi přátelský až rodinný přístup ze strany majitelů.

Eliska K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování jsme sháněli na poslední chvíli a meli jsme velké štěstí na tento penzion. Majitelka si několikrát potvrdila nas příjezd, velmi mile nas uvítala, ubytovala a poradila nám s výlety. Pokoj byl útulny, čistý s veškerým potřebným vybevenim. Když to shrnu - milý personál, čiste ubytování, příjemné prostředí 300 m od Adrspaskych skal za skvělou cenu! Děkujeme.

Michal S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Můžu jen doporučit. Všechno perfektně udržované a čisté, velice příjemní majitelé, dostatek zábavy pro děcka (ping-pong, bazén, fotbal, petanque, venkovní člobrdo), ... a ty snídaně prostě neměly chybu, o nich se mi bude i zdát :-).

To celé navíc jen pár minut od vstupu do skal.

lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

bylo to super. urcite se vratime

lada P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Hezký penzion,milí majitelé,čisto a útolno.Hezké prostředí,pěkně jsme si to užili.

Lucie V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemné, čisté, pohodlné a rodinné ubytování, krásné a udržované prostředí penzionu,ochotní a obětaví majitelé, spousta možností na výlety.

Vláďa M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme s rodinou týden v bezchybném ubytování u manželů Kozárových. Jsme pohodlní a také "díky" dětem náročnější, ale zde jsme nenašli jedinou chybu! Luxus, čistota, ochota, promyšlenost a vkus ve vybavení. Je velké potěšení být hostem u někoho, komu záleží na kvalitě služeb, které poskytuje. Děkujeme.

Umístění pár set metrů od vstupu do skal, kam si můžete koupit týdenní permici za příjemnou cenu a toulat se do sytosti.

Vláďa Macek, Liberec

Aleš Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemné a čisté ubytování obzvláště pro rodiny s malými dětmi.

Aleš Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné a velmi čisté ubytování obzvlášť pro rodiny s dětmi.

Katarína K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 5.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše bylo krásné, penzion velmi vkusně zařízený, čisťounký, okolí nádherné, byli jsme velmi spokojeni.

J.T.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprosto úžasný penzion a ty snídaně

Jakub P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 28.6.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše v nejlepším pořádku, rádi se sem vrátíme!!! :)

Jana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.6. - 11.6.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzióne sme strávili 2 noci počas našej dovolenky po Čechách. Penzión môžem len doporučiť, je veľmi pekný, zariadenie je nové a všetko priestory sú veľmi čisté. Záhrada je krásne upravená, večer sa dá posedieť i opekať pri ohni, je ideálny aj pre rodiny s deťmi. Majitelia sú veľmi milí a ochotní pomôcť či poradiť čo navštíviť v okolí. Penzión mý vybornú polohu, pár metrov od neho je vstup do Adrpašských skál, blízko je i Broumovský kláštor aj babičkino údolie v Ratibořiciach doporučujem navštíviť. Ďakujeme za príjemný pobyt.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Kozárů, který hodnotilo 63 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Kozárů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Kozárů.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist