Penzion U Kozárů - Hodnocení

Dolní Adršpach 81,
ADRŠPACH 549 57 | Mapa

Doporučené penziony v okolí

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Úžasné 10.0 / 10

Rodinný penzion Luisa se nachází ve střední části Krkonoš v malebném Luisině údolí. Jedná…

Svatý Florian je příjemný rodinný pension s celoročním provozem, který se nachází v…

Úžasné 10.0 / 10

Užívejte klidu, v luxusních apartmánech s atmosférou bývalého mlýna z roku 1855. V roce…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion U Kozárů

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 34
Celkem hodnocení 307
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Kozárů


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Michaela Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme byli naprosto spokojeni - čisto, útulno, pěkné a dostatečné vybavení pokojů, bohatá snídaně, příjemní a ochotní majitelé. Vřele doporučuji.

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nádherné a klidné prostředí.

Jiřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 11.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pohodový majitelé, cokoliv jsme potřebovali bylo nám vyhověno, okolí krásné, ještě jsme dostali radu kudy jít když máte malé děti, kam můžeme s kočárkem, kam na výlet kude jet abychom nebloudili. Měli jsme objednány snídaně , možnost objednat i svačinku na výlet za mě spokojenost. Doporučuji všem známým.

MUDr.Zdenka G.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

boli sme spolu s 8 ročnou vnučkou. Veľmi spokojní, krásne prostredie, s vkusom upravený interier, perfektne udržiavaná veľká záhrada. Majitelia ústretoví, sympatickí a veľmi srdeční.Stravu sme nemali, preto nehodnotíme. V okolí je dosť možností. Vrele odporúčame pobyt blízkym aj známym.
dakujeme. Zdenka, Vlado + Ninka

Nešeporovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Co dodat...čistota, ochota,vstřícnost, vždy usměvavá paní domácí.
Tak si představujeme ubytovací služby na úrovni.

Pribulová D.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 15.8.2009

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Prijemne prostredie,ochota poskytnut informacie,priatelske prijatie...Dodnes rada spominam a odporucam mojim znamym zo Slovenska.Rada sa vratim so svojimi vnucatami.Dakujem.

Anastazja K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 25.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nie znalazłam w Polsce ani w Niemczech apartamentu,który by za taką kwotę (53 zl lub 11€ ) oferowal tak wspaniałe warunki w tak pięknym otoczeniu,dodatkowo serdeczni właściciele,którzy potrafią zaczarować również pogodę .Polecam wszystkim ceniącym wygodę i piękne otoczenie oraz moc wrażeń

Iwona W.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.4. - 25.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nie znalazłam w Niemczech apartamentu,który by za taką kwotę 11€ oferowal tak wspaniałe warunki w tak pięknym otoczeniu,dodatkowo serdeczni właściciele,którzy potrafią zaczarować również pogodę .Polecam wszystkim ceniącym wygodę i piękne otoczenie oraz moc wrażeń

+ K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 26.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Oproti jiným penzionům v okolí vstřícnost,ochota a velice příjemné prostředí.

Margita

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Mé první hodnocení neplatí.Velice jsem byla spokojená se vším,nádhera a všem doporučuji.

Pavel

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Všem doporučuji.Velice spokojený.

Margita

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 22.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nádhera,velice spokojená a všem doporučuji,kdo chce navštívit Adršpach.

Tom L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.5. - 5.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Mohu velmi doporučit. Dobrá poloha, milí a ochotní majitelé, krásné prostředí a vybavení do posledního detailu.

Michaela M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.3. - 8.3.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zážitky úžasné, penzion a personál nemají chybu. Jsme velice spokojeni. Je to tady úžasné, jak klid a pohodlí ubytování, tak prostředí a možnosti výletů.

Svatopluk

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.12. - 21.12.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Za rok navštívíme našich na cestách větší počet míst, ale tento penzion u nás vítězí na celé čáře, a to nejen v žebříčku letošního roku. Jediné co bychom si pro příště přáli je lepší počasí. Snídání jako u maminky, vždy návrat do teplých pokojů(žena říká, že je to první místo, kde jí není na pokoji zima). Děkujeme za nádherný předvánoční pobyt a přejeme mnoho spokojených návštěvníků

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.9. - 7.9.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné,moderní ubytování kousek od skalního města.Majitelé velmi příjemní,paní večně usměvavá a velmi ochotná.V apartmánu bylo všechno voňavé a čisté.Zahrada a okolí bylo úžasně upravené-nadchlo nás obrovské člověče nezlob se.Snídaně nás plně uspokojili-zvláště domácí palačinky a štrůdl.Možnost večeří je kousíček a u Tošováků výborně vaří,za super ceny.Pobyt nás úplně nadchnul,už teď doporučuji všem známým.Ještě jednou moc děkujeme za krásný víkend

Vaclav V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Apartman penzionu je moc hezky a plně vybaven. Pokoj je útulný a již na první pohled je vidět, že je o apartmany pečováno, jelikož je všude čisto. Ani krasně udržovaná zahrada s možností hraním her a posezením tu nechybí. Nehledě na to, že penzion je situován v krásném prostředí.

Pavlína Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi přátelský až rodinný přístup ze strany majitelů.

Eliska K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 19.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování jsme sháněli na poslední chvíli a meli jsme velké štěstí na tento penzion. Majitelka si několikrát potvrdila nas příjezd, velmi mile nas uvítala, ubytovala a poradila nám s výlety. Pokoj byl útulny, čistý s veškerým potřebným vybevenim. Když to shrnu - milý personál, čiste ubytování, příjemné prostředí 300 m od Adrspaskych skal za skvělou cenu! Děkujeme.

Michal S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Můžu jen doporučit. Všechno perfektně udržované a čisté, velice příjemní majitelé, dostatek zábavy pro děcka (ping-pong, bazén, fotbal, petanque, venkovní člobrdo), ... a ty snídaně prostě neměly chybu, o nich se mi bude i zdát :-).

To celé navíc jen pár minut od vstupu do skal.

lucie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

bylo to super. urcite se vratime

lada P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Hezký penzion,milí majitelé,čisto a útolno.Hezké prostředí,pěkně jsme si to užili.

Lucie V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemné, čisté, pohodlné a rodinné ubytování, krásné a udržované prostředí penzionu,ochotní a obětaví majitelé, spousta možností na výlety.

Vláďa M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme s rodinou týden v bezchybném ubytování u manželů Kozárových. Jsme pohodlní a také "díky" dětem náročnější, ale zde jsme nenašli jedinou chybu! Luxus, čistota, ochota, promyšlenost a vkus ve vybavení. Je velké potěšení být hostem u někoho, komu záleží na kvalitě služeb, které poskytuje. Děkujeme.

Umístění pár set metrů od vstupu do skal, kam si můžete koupit týdenní permici za příjemnou cenu a toulat se do sytosti.

Vláďa Macek, Liberec

Aleš Z.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 15.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemné a čisté ubytování obzvláště pro rodiny s malými dětmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Kozárů, který hodnotilo 34 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Kozárů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Kozárů.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 9.0 / 10
Úžasné 9.8 / 10
Velmi dobré 8.3 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist