Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion a restaurace Na Gruntu

Lipná 12,
AŠ 352 01 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Penzion na Vysočině v obci Hartmanice, nacházející se v krásné přírodě na pomezí…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Penzion Na Gruntu vám nabízí příjemné ubytování na chebsku ve venkovském stylu. Kdo ocení ranní ptačí zpěv, západ slunce či hvězdnou oblohu přitom vysoký komfort ubytování a služeb, je na pravém místě. Nabízíme ubytování až pro 12 osob ve čtyřech pokojích, které jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, televizí a WIFI připojení. Dostupnost všech mobilních operátorů. K dispozici je úschovna kol, pro děti dětské hřiště, venkovní ohniště a zahradní gril. Možnost zajištění programu pro skupiny např. opékání selete, grilování, půjčovna kol a turistických holí, výlety do Bavorska a Saska, Aquaforum Františkovy Lázně. Více o aktivitách zjistíte v našich tipech na výlet po chebsku a ašsku.

Stravování

Milí hosté, v restauraci se stylovým interiérem vybaveným chebským malovaným nábytkem a dominujícími kachlovými kamny se budete cítit skvěle.

Výběr jídel v našem jídelním lístku nese punc vysoké kulinářské kvality, jehož zárukou je náš mistrkuchař Joshi, který reprezentuje naší republiku na různých soutěžích, kde sklízí patřičné úspěchy.

Restaurace je nekuřácká a má kapacitu 32 míst. Od jara do podzimu je otevřena jižní terasa s jedinečným výhledem do krajiny. Dále si můžete v létě posedět v zahradní restauraci – hrázděná stodola. V zimních měsících vám doporučuji včasnou rezervaci a to buď on-line formulářem nebo telefonicky.

Dále pro vás rádi zajistíme svatební hostiny, podnikové večírky, rodinné oslavy.

Těším se na vaši návštěvu a přeji vám příjemný kulinářský zážitek.

Pavlína Kuráková

„Vážení hosté, chtěla bych Vás touto cestou přivítat u nás v restauraci a penzionu Na Gruntu v krásné lázeňské oblasti na Chebsku nedaleko měst Aš a Hazlov. Jsem ráda, že jste k nám zavítali a přeji si, abyste se u nás cítili jako doma. Naší světnici vévodí typická kachlová kamna chebských statků s typicky malovaným egerlandským nábytkem. Kachlová kamna dodávala světnici teplo a pohodu. Zde se lidé setkávali, aby zde řešili důležité věci, které se týkaly spravování gruntu, ale také hodovali a slavili úspěchy. Dobré jídlo a pití patří právem od nepaměti k velkému potěšení, které se nám dostává, a proto si dopřejme tuto chvilku, ať nám přinese nejen radost, ale i potěšení z nového poznání.”

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion a restaurace Na Gruntu a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion a restaurace Na Gruntu. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion a restaurace Na Gruntu.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist