Penzion UKO - Hodnocení

Vynikající 9.6 / 10

podle 282 recenzí (celkem 2069)  

660 Kč
Referenční cena

Bedřichov 300,
BEDŘICHOV 468 12 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion UKO

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 282
Celkem hodnocení 2069
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion UKO


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kohoutová z.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion jsme navštívili poprvé a byli jsme maximálně spokojeni. Personál velice milý a vstřícný , jídlo velmi dobré . Naše děti nejedí a u vás jim moc chutnalo. Všude čisto. Moc děkujeme a určitě se ještě přijedeme podívat.

Peter B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 20.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvelý personál. Nádherné prostredie. Veľa možností na výlety☺

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.3. - 6.3.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý penzion, profesionální a milý personál. Dobré jídlo. Velmi oceňujeme příjemné wellness a možnost kdykoli bez předešlé rezervace wellness navštívit.

Jaroslav

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.1. - 2.2.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi vstřícný personál včetně majitelů, wellness zpříjemní pobyt, kuchyně má ještě rezervy, ale my jsme na jídlo hodně nároční. Rádi se do hotelu vracíme a vřele doporučujeme.

Eva M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.5. - 12.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme celá rodina nadmíru spokojeni.

Pavel M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Sehr sehr schöne unterkunft.
Vielen dank für alles.
P.M

Michaela

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost.

Luboš

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Marcela A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 31.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

vše pěkné a příjemné

Jana C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsem si objednala u příležitosti svého životního jubilea oběd a pohoštění pro svojí rodinu. Vše bylo úžasné a všichni byli spokojeni. Díky.

Jaroslav K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 1.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme moc spokojeni.

Lucie V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všude naprostá čistota, příjemný personál, rodinná atmosféra, skvělé využití pro malé i velké děti. Rádi se sem budeme vracet.

EVA N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 1.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

NAPROSTÁ SPOKOJENOST UBYTOVÁNI VE ŠKOLÍCÍM CENTRU JOGA V 1. PATŘE POKOJ Č. 4 VELMI KLIDNÝ ÚTULNÝ POKOJ Z OKNA JE SLYŠET TEKOUCÍ POTŮČEK MOC SE NÁM ZDE LÍBILO :-) JÍDLO CHUTNÉ PERSONÁL POHOTOVÝ A VSTŘÍCNÝ , NÁDHERNÁ KRAJINA MOC DĚKUJEME, RÁDI SE SEM VRÁTÍME I NA DELŠÍ POBYT

Jitka J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 12.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prožila jsem prodloužený jógový víkend v tomto penzionu. Vše bylo skvělé: přes ubytování, stravu, jógu, ochotný personál, skvělé prostředí k odpočinku i aktivitám. Doporučuji zažít, tedy navštívit.

Martina L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme moc spokojení.

Jana H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jen samá spokojenost.....všechno výborné

Ivana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemná dovolená v hezkém prostředí s chutnou stravou a dobrým zázemím pro relax. Pro rodiny s malými dětmi určitě dobrá volba.

Kateřina S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

velká spokojenost příjemné prostředí děkujeme

Dušan

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 30.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vrátili jsme se po 6 letech. Moc se toho nezměnilo, dokonce snad ani vymalováno od te doby nebylo. K pozitivum patří to, ze penzión vlastní novou budovu, kde jsou kurzy jógy i pro děti a jednou týdně program pro děti. Škoda, ze nejsou víc využívány, částečně je to chyba rodičů, protože se asi bojí děti svěřit chvíli někomu jinému a částečně vína personálu, ze to víc nepropaguje přímo u děti a rodičům nevysvětlí, ze děti se zabavi s detmi víc než s rodici. A že nezvolí jiný čas. Současné není hřích, kdyz si rodiče na chvíli od ratolestí odpocinou.Je zdrcující pohled na tatínka, ktery se šestý den dovolené s prtaty snazi tvarit, jak ho to ohromné naplňuje a je na nem videt opak. Škoda, ze se i pro ne něco nekoná, aby se odreagovali. Potenciál penzionu v těchto oblastech je velký, ale málo využity.
Pokud bych se priste ubytoval, tak v nové budově. V podkroví stare budovy je horko a střešní okno nestačí. Postele vrzou tak extrémně, ze se bojíme otočit,abychom nevzbudili i sousedy.
Skvělé je zázemí penziónu, minigolf, bowling a wellness. Jen by melo byt otevrene do 22 h aspoň dvakrát v tydnu, at si mohou rodiče zaplavat apod, až dají děti spát.
Penzión má skvěle využité každé místo, venku skluzavka hned u restaurace, posezení u každé budovy.
Umístění v centru obce a přitom blízko k východisku turistických cest. Kousek půjčovna kol a vozíčku pro děti.Jizerky ideální na kolo.
Parkování je OK.
Chybí susak na ususeni plavek venku nebo někde v zázemí. Všude čisto.
Masáže fajn za přijatelnou cenu.
Personál celkové nám připadal buď unavený nebo znudeny nebo demotivovany.Ne ze by byl neochotny, ale jinde v posledních letech měl vždy jiskru v sobě, úsměv a byl aktivnější i v menším počtu na větší klientelu. Snad je to tím koncem sezony.
Co nás nejvíc zklamalo, byla kuchyně. Před 6 lety super! Letos mnohem horší. A dokonce iniciativa kuchaře při nabídce pro dítě s potravinovou alergií výrazně menší. Tehdy nebyl problém vymyslet a uvařit sólo chutné jídlo pro jedno dítě, az jsme se cítili trapně, ze moc kuchaře obtezujeme. Vyšli nám i teď vstříc, alé ten pristup byl uplne jiny.
Zažili jsme tenkrát diskotéku pro děti, na kterou to starší dodnes vzpomíná. Vše se mění, něco k lepšímu, něco k horšímu. A i když jsme z předchozího pobytu měli lepší pocit, pořád platí penzión UKO mezi dobrou volbu dovolené s menšími dětmi.

lenka g.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pro rodinu s malými dětmi supéééér

Jana P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 31.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, vstřícný personál :-)

Petra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 17.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

SUPER, Doporučuji všem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monika M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Za nás spokojenost. Personál byl ochotný. Stravování bylo super i přes mou zdravotní dietu nebyl problém se domluvit. Prostředí příjemné.

Ondřej B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné místo, příroda, atmosféra, dobré jídlo, příjemný personál, doporučuju!

Martina C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Za nás naprostá spokojenost, s personálem žádný problém, všichni jsou milí a ochotní, na děti jsou zvyklí, je tu čisto, sem tam maximálně nějaký prach za skřínkou, pokoje jsou menší, ale věřím, že to tu vyřešili jak nejlépe mohli, služby super, je tu vyžití, bowling s dětskou dráhou, minigolf, krásné hřiště, wellness.... jen ty ceny jsou vyšší u některých služeb. Jídlo naprostá bomba, myslím, že za ten týden tu nějaké kilčo přibereme :-) Je tu výběr ze všeho a skvěle vaří. Krásná, prostorná, velká restaurace s dětskými hernami, židličky pro nejmenší, pod sedáky pro menší, dělají dětské porce, mají točenou kofolu :-), navíc mají skvělou polohu v krásné přírodě, koukáme na silnici, ale není tu žádný hrozný provoz a zároveň koukáme do lesů. Za nás opravdu spokojenost i přes celkovou vyšší cenu za ubytování, je to kvalitní penzion a někdy se určitě vrátíme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion UKO, který hodnotilo 282 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion UKO. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion UKO.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 9.8 / 10
Úžasné 9.9 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist