Penzion PEPOVKA - Hodnocení

699 Kč
Referenční cena

Filipovice 8,
BĚLÁ POD PRADĚDEM 790 85 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion PEPOVKA

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion PEPOVKA


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zdeněk H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.1. - 12.1.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt na Pepovce vřele doporučuji a chci poděkovat Honzovi a Natálii za super přístup k zákazníkům. Jen tak dál.

Ilona M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.10. - 15.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Víkend v penzionu Pepovka byl skvělý...nádherné prostředí, milý a ochotný personál, kuchyně vynikající, Cítili jsme se tam jako doma....Všem vřele doporučuji.

Simona T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Okolní prostředí parádní, dopravní obslužnost pro případ dopravy hromadnou dopravou je bezchybná, nejen na místo ubytování, ale pro veškeré výlety.

V.Maška

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.10. - 20.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V rámci třídenního pobytu mohu konstatovat naprostou spokojenost s pobytem v tomto penzionu.Čisto, pořádek,klid,servis, strava k tomu není připomínek. K úplné spokojenosti s pohodlím mi chybělo na pokoji křesílko. Zastihlo nás deštivé počasí a tak jsme na pokoji strávili víc času, než jsme předpokládali.Nevýhodou pro zájemce je, že si musí objednat pobyt nejlíp rok dopředu, jinak pro velký zájem není šance se zde ubytovat v žádaném termímu.

Pavlína

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 20.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dovolenou jsme si moc užili. Hlavně bazén se slanou vodou je super a voda byla krásně teplá. Bazén je ve večerních hodinách nádherně osvětlen. Trochu jsme se obávali, abychom se do bazénu vešli, ale všichni dovolenkáři byli ukáznění a ohleduplní a v pohodě se všichni vystřídali. Obsluha byla velice milá a na jídle jsme si také moc pochutnali a nikdy jsme nečekali. Ocenili jsme i možnost krátkodobějšího ubytování. Některé objekty umožnují v době letních prázdnin pouze týdenní pobyty, což nám nevyhovuje - raději si uděláme dovolenou vícekrát za rok třeba na 3 - 4 dny.

a I.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pekne prostredi, penzion cisty, jidlo vynikajici, personal velmi ochotny, vse bez problemu....dekujeme...vrele doporucujeme...

Tomáš B.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 6.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Není co dodat. Pepovka je naprosto supr. Jeli jsme menší skupina s dětmi, přes slevový portál. Strávili jsme za posledních asi 5 let takto kolem 15 víkendů přes slevové portály a Pepovka byla nejlepší ze všech. Prostředí v horách, bazén, wellness, pokoje, čistota, jídlo paráda. A hlavně recepční nebo číšník v jedné osobě famózní. Práce ho baví, nechal nás bumbat pivko i po uzavíračce, přístup prostě skvělej. Takže na nic nečekejte pokud se rozmýšlíte a objednávejte. Opravdu skvělej penzion.

Josef M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion jsme našli na jednom ze slevových portálů, jinak bychom asi nehledali ubytování v těchto končinách. Poloha penzionu je však ideální a pro turistiku jako dělaná. Penzion se navíc nachází na velice klidním místě, člověk si odpočine od ruchu civilizace. Strava i služby byly na výbornou, dostali jsme navíc pro dva čtyřlůžkový pokoj, takže i místa bylo víc než dost. Majitelé dostavovali krytý bazén, což bude do budoucna určitě velké plus v rámci nabízených služeb. Pokud bych hledal ubytovaní v Jeseníkách, jel bych opět na toto místo.

luban

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 11.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

velice dobrý penzion

Luboš

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.4. - 12.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi hezký penzion, moderně zařízený, pěkná restaurace. Čistota na velmi vysoké úrovni. Rozhodně lze tento penzion doporučit.

Marie

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.1. - 7.2.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasně strávený týden! V penzionu velmi čisto, probíhá každodenní úklid, všude jsou koberce, takže pro děti ideální. Pěkný herní koutek, kde se děti rády shromažďují, navíc v dohledu stolů, odkud na ně rodiče mohou dohlížet. Výborná kuchyně, milá a ochotná obsluha. Wellness po ruce. Sjezdovka v dosahu, stačí nazout lyže před penzionem a v pohodě dojedete až na místo. Stejně tak zpátky. Lyžařská škola skvělá, instruktoři neskutečně vstřícní a trpěliví. Celkově maximální spokojenost, rádi se sem vrátíme!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion PEPOVKA a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion PEPOVKA. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion PEPOVKA.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist