Ubytování
Telefon: 602 474 257







 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





ZVONICE HOJNÁ VODA, depandance Penzionu Lesovna Žofín - Hodnocení

ZVONICE HOJNÁ VODA, depandance Penzionu Lesovna Žofín
94% Hodnocení 71
Celkem hodnocení 242
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení ZVONICE HOJNÁ VODA, depandance Penzionu Lesovna Žofín


Hodnocení návštěvníků

ANNA b.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 22.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byly to nezapomenutelný 3dny, roli hrálo i nádherný podzimní počasí, neuvěřitelně čistý vzduch , bráškové i jejich ženy a samozřejmě i já s dcerou jsme neustále vykřikovali to je nádhera! A proto se do Vašeho penzionu budeme určitě vracet!

Martina K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 6.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Perfektní sportovní dovolená, vynikající výchozí místo na výlety. Domácká péče majitelů. Vřele doporučuji!

Ludmila D.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 5.4. - 7.4.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Opakovaně již několik let zde pořádáme soustředění pěveckého sboru a jsme více než spokojeni.

Antonín B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.9. - 18.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí na velice útulném pensionu s vynikající a vstřícnou obsluhou

Luděk P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 10.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Zvonice je citlivě zrekonstruovaný a zařízený objekt v krásné, ještě neporušené, přírodě Novohradských hor. Velmi milý personál, výborný způsob stravování, příjemné domácí prostředí. Děkujeme a těšíme se příští rok na další pobyt u Vás. Iva a Luděk P.S. A ještě za Luďka - letos jsme bydleli v pokoji č. 12 v přízemí, kde bylo trochu chladněji (ale zdravěji), takže příští rok, když budeme objednávat tento pokoj, objednáme i přímotop pro Luďka. Iva

Libor

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.4. - 7.4.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byl jsem s pobytem velmi spokojeny

Michaela V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ve Zvonici Hojná voda se nám moc líbilo, pan Karel je velmi ochotný a ve všem nám vyšel maximálně vstříc. Slečna Denisa, která se o nás starala polovinu týdne byla také moc sympatická, milá a ochotná. Penzión je na strategickém místě pro výlety po okolí a s naším 8měsíčním synem a jezevčicí jsme si pobyt zde moc užili. Přiléhá zahrada je velkým plusem. Moc děkujeme za příjemné zázemí pro naši dovolenou!

marek f.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.4. - 9.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše v poho, jen hodně lidí na jednom místě. A když začnou PZ lítat po baráku a řvát jak na pouti, tak špunty do uší!

Milan P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostě pohoda, hezký kraj.

Milan P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostě pohoda, hezký kraj.

Z.Kotora

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V pokojích bychom preferovali více úložných prostorů. Jinak O.K.

Jitka O.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný,pohodový pobyt.Děkujeme.

motlík v.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jednoznačně nejlepší zážitek - samoobslužná pípa!!!!!

motlík v.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 24.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jednoznačně nejlepší zážitek - samoobslužná pípa!!!!!

VĚRA P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

PŘÍJEMNÉ PROSTŘEDÍ, VYHOVUJÍCÍ SYSTÉM STRAVOVÁNÍ, POHODLNÉ BYDLENÍ

jana m.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 13.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

pěkné místo a především skvělý personál

Lenka S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc ochotný a vstřícný pan majitel i personál, výborné večeře a snídaně, tajuplné místo... rádi se vracíme už léta.

Jana L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 14.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nádherná lokalita, naprostý klid , výborná strava , velká péče v úpravě objektu, milý a vstřícný personál plnící Vaše přání téměř dopředu .. V podkroví díky sešikmení střechy trošku otlučená hlava je jediným minusem . Turistická infrastruktura v okolí není velká, což je z našeho pohledu spíš +, nenarazíte na hlučící davy a stánky, ale na přírodu, houby klid, cyklotrasy , lesní cesty..

Novotná

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 9.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Přijeli jsme na pracovní setkání. čekalo nás velmi příjemné prostředí penzionu, chutná strava, příjemný a ochotný personál. Uskutečnili jsme i krátký občerstvovací výlet na osvěžení unavené mysli. Odjížděli jsme nadmíru spokojeni.

Markéta P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tam, pod lípou, když fouká vánek až z Alp, najde duše klid...

Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu ZVONICE HOJNÁ VODA, depandance Penzionu Lesovna Žofín , který hodnotilo 71 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu ZVONICE HOJNÁ VODA, depandance Penzionu Lesovna Žofín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí ZVONICE HOJNÁ VODA, depandance Penzionu Lesovna Žofín.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Penzion DaJa 470 Lipno
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist