Ubytování
Telefon: +420 602 370 617







 


house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Komplex apartmánů Jestřábí

1700 Kč
Reference price

Bližná 566,
ČERNÁ V POŠUMAVÍ 382 26 | Mapa

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Komplex apartmánů Jestřábí se nachází v blízkosti největší české přehrady – Lipno. Areál je umístěn necelé 2 kilometry od Černé v Pošumaví v nadmořské výšce 760 m n. m. Nachází se tedy v nejširším místě lipenské přehrady, která poskytuje příznivé podmínky pro všechny druhy vodních sportů, ale také jsou zde písečné pláže pro odpočinek a slunění. Apartmány jsou umístěny na louce v přírodním prostředí. Nabídneme vám pěkné a útulné prostředí s rodinným přístupem. Dovolená v jižních Čechách slibuje překrásné zámky, zábavu, koupání v jezeře a spoustu dalších aktivit.

Pokoje

Ubytování je v pětilůžkových apartmánech. V jedné chatě se nacházejí vždy dva apartmány s vlastním vchodem a sociálním zařízením. Apartmány jsou totožné a následovně uspořádané. V přízemí se nachází chodba se schodištěm do podkroví, koupelna s WC a obývací pokoj spojený s kuchyní. V podkroví se nachází ložnice se třemi lůžky a velká šatní skříň. V přízemí pod schodiště je možné uskladnění jízdních kol. V kuchyni je kompletně vybavený kuchyňský kout (kuchyňská linka, nádobí, příbory, dvou – plotýnkový elektrický vařič, mikrovlnka, varná konvice, lednička, elektrické zásuvky), stůl a dvě lavice. V obývací části jsou dvě lůžka, televize a kamna na dřevo (dřevo na požádání zdarma). V apartmánech je také boiler na teplou vodu (není na noční proud, ohřívá 24h denně). Před apartmány je zastřešené posezení se zahradním nábytkem. Kompletní úklid apartmánů se provádí před nástupem, během pobytu vlastní úklid (prostředky jsou k dispozici). Vybavení dále obsahuje veškeré ložní prádlo (polštáře, peřiny a povlečení). Ručníky nejsou součástí vybavení.

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Parkoviště, Sprchy, Sportovní vyžití, Internet

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, Levné ubytování

K ubytování


Příjezd nejdříve: 14:00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Koupelna, Lednice, Rychlovarná konvice

Sportovní zázemí

Stolní tenis

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Komplex apartmánů Jestřábí a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Komplex apartmánů Jestřábí. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Komplex apartmánů Jestřábí.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist