Penzion Harmonie Rohanov - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Harmonie Rohanov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 183
Celkem hodnocení 436
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Harmonie Rohanov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Daniel Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme zde podruhé a opět nás penzion nezklamal. Nevím, co vychválit víc, ale musím zmínit výbornou domácí kuchyni, se kterou si paní majitelka dává neskutečnou práci. Volné dny jsme si užili. Líbí se nám i okolí penzionu. Je tu klid.

Pavel Ř.

Starší pár
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 20.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo nám doporučeno známými a nelhali.Ubytování,okolí a hlavně strava vynikající.Budeme doporučovat i my.

Hana K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.10. - 28.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasná dovolená, na samotě. Skvělá česká poctivá kuchyně. Příjemní majitelé. Čisto a útulno.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Velmi děkujeme

Šárka Ř.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasná kuchyně, masáže, ..super dovolená

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a těšíme se na příště :)

Andrea K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.10. - 27.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Klidné prostředí, moc příjemní majitelé, úžasné jídlo, skvělý relax.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

DĚKUJEME Vám

Vlasta H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.10. - 19.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Harmonie mi byl doporučen, ale i tak předčilo všechno moje očekávání. Skvělé ubytování, úžasné prostředí, výborná kuchyně a přístup majitelů byl takový, že jsem se hned cítila jako doma! Kdyby bylo deset hvězdiček, tak je to na plný počet! Určitě mohu jen vřele doporučit a vím, že se tam ráda vrátím!

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám a těšíme se v roce 2020 na viděnou

Vlaďka B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Po dlouhé době jsme se setkali s majiteli, kteří jsou tady opravdu pro své klienty. Luxusní jídlo, velice vkusně zařízený interiér i exteriér. Je zde vidět, že to Kubešovi dělají opravdu s chutí. Moc děkujeme za prima víkend. Prostředí je také super. Navíc tam mohl i pes, což je milé a nebyl s ním žádný problém. Opravdu obdivuji jejich ochotu a vstřícnost, když jsem viděla, co všechno tam zajišťují vlastními silami. A to jsem viděla myslím tak 1/3 ze všeho. Všem doporučuji. Určitě se vrátíme a to nejen kvůli masáži hlavy:-)

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Moc děkujeme a věříme, že jsme se neviděli naposled.

Helena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu jezdíme už několik let a jsme tu vždy maximálně spokojeni. Jako bychom se vraceli domů.....

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

děkujeme. Ano, to je přesné, jako domů..... to je pro nás ta největší pochvala

Iveta K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jedním slovem Úžasné.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a těšíme někdy příště

Mirka K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborná strava, příjemný a ochotný personál.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Hana M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo na jedničku s hvězdičkou.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

manželé H.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo úžasné.Děkujeme Hochmannovi

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo tu krásně, milí majitelé.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Miroslav

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme byli velmi spokojeni. Výborná strava, velice příjemní majitelé, krásné prostředí. Příští rok přijedeme již potřetí.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme, těšíme se příští rok :)

Karel S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný pobyt, vše vynikající.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Kubešová J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše perfektní, není co vytknout.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme paní Kubešová

IMRÍŠEK V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.9. - 22.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

VŠE TU BYLO VYNIKAJÍ OD SYMPATICKÝCH A PŘÍJEMNÝCH MAJITELŮ. UBYTOVÁNÍ NA POKOJI Č.7 ŠPIČKOVÝ. LOKALITA VYNIKAJÍCÍ. STRAVA PRO TU MÁM PRO MAJITELKU VELIKÝ OBDIV,DOMÁCÍ CHLÉB A SÁDLO, PAŠTIKA A OSTATNÍ. VEČEŘE - BEZKONKUREČNÍ. VYNIKAJÍ KÁVA A PIVO. PRO MAJITELE - JSTE - BEZVADNÍ.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám a těšíme se příště :)

Naďa K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 25.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den, tento pobyt hodnotíme jako jeden z nejlepších, jaký jsme kdy zažili. Příjemné, čisté a útulné prostředí. Milí, usměvaví a vstřícní majitelé, a to nemluvíme o stravě, tak vynikající domácí jídlo, že se hluboce klaníme. Byli jsme zde poprvé, ale určitě se vrátíme. Všem doporučujeme. Kučerovi ☺☺☺☺☺

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Velmi děkujeme

Zdeňka L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

I letošní pobyt byl naprosto perfektní a nedalo se naprosto nic vytknout. Kéž by bylo takových lidiček jako jsou Kubešovi víc. Dovolená u nich je vždy pohlazením na duši i na těle. Děkujeme a těšíme se na příští rok u Vás.
Langmajerovi

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

kéž by bylo více takových hostů. Mnohokrát děkujeme

Jana R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.9. - 15.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme velice spokojeni se všemi službami, velmi milý a vstřícný personál. Vše probíhalo podle našich představ. Určitě budeme doporučovat dál. :)

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Lenka P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.9. - 22.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo užasné. Kdybych měla něco malého připomenout. V místnostech je dost slyšet zvuk z vedlejších místností, ale s tím se nedá nic dělat. To je stavbou. Chodbu bych vymalovala světleší barvou. Kuchyně excelentní a majitelé taktéž.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

a O.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme velmi spokojeni.Vstřícný personál,kuchyň výtečná,velmi krásné a tiché prostředí a je vidět,že se moc starají o zahradu u penzionu.Budeme penzion doporučovat známým a příště se zase vrátíme k Vám.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám a třeba někdy příště :)

Danuše

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 21.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den.Byli jsme v penzionu velmi spokojeni.Personál vstřícný a ochotný nám vyhovět o cokoli jsme požádali.Kuchyň ta byla super.Všechno nám moc chutnalo.Penzion
se nachází v krásné a tiché lokalitě,tak jsme si to uživali.Budeme penzion doporučovat svým známým a věříme,že se zase do penzionu vrátíme.Děkujeme za všechno
celému personálu ať se jim daří a přejeme hodně spokojených hostů.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Bohouš H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.9. - 21.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pro nas jednoznacne TOP. Krasny penzion, kuchyn domaci a naprosto skvela, majitele mili vstricni uzasni stale usmevavi,rodinna pohoda a to vse obklopeno nadhernym lesem. Zkratka se moc radi vracime a vzdy se tesime.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Moc děkujeme a těšíme se opět na viděnou :)

Ivo P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 14.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikající stravování, mimořádná péče majitelů o zahradní úpravu parkového okolí penzionu, rodinná atmosféra, z našeho poledu je významným přínosem isolovaná poloha objektu.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Harmonie Rohanov, který hodnotilo 183 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Harmonie Rohanov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Harmonie Rohanov.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 9.9 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.7 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist