Penzion Harmonie Rohanov - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Harmonie Rohanov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 136
Celkem hodnocení 449
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Harmonie Rohanov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Ferdinand V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je v krásném prostředí. Majitelé jsou velice sympatičtí a ochotní. Strava je výborná. Velice příjemně strávená dovolené. Doporučuji všem.

Ferdinand.vobecký

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je v krásném prostředí. Majitelé jsou velice sympatičtí a velmi ochotní. Strava je výborná. Byla to velice příjemně strávená dovolená.

Renata S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tento penzion mohu 100%tně doporučit. Vše na výbornou. Celá rodina jsme byli spokojení. Děkujeme moc majitelům za krásně stravenou dovolenou.
Určitě zase tento penzion navštívíme. Sabolovi

Hana S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.6. - 24.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ač se cítíme jako mladí, asi spadáme do kategorie starší pár :). Za poslední roky, co cestujeme nejlepší penzion, vstřícní majitelé, skvělé masáže, pohoda, plně odpovídající názvu penzionu. Klid, ochota, skvělá domácí kuchyně, nebylo opravdu co vytknout.

Zejbrlikovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost.

Stanislav P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.6. - 20.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota


Absolutní spokojenost
Pelclovi

Karel S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 7.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tento penzion jsme navštívili již po třetí během cca deseti let. Na jaře, na podzim i v zimě. Vždy jsme byli maximálně spokojený a určitě se zase někdy vrátíme.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám a třeba zase někdy naviděnou

Jana J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.5. - 5.6.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo naprosto dokonalé. Ochota majitelů,
stravování nemělo chybu, čistota, klid a pohodlí.
Doporučujeme a určitě se rádi budeme vracet.

Děkujeme. Jana a Pavel J.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Velmi děkujeme a rádi Vás u nás zase někdy přivítáme

Fohat V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.2. - 22.2.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme sem již třetím rokem, úžasné vše- jídlo perfektní, služby pohádka, vřelá komunikace, vstřícnost. Doporučuji

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Velmi děkujeme a těšíme se zase někdy na viděnou

Standa

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.2. - 9.2.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

naprostej relax, vše OK a za sebe mohu naprosto doporučit
personál vstřícnej a ochotnej a nic nemohu říct proti

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Jaroslav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.12. - 1.1.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Milý a ochotní majitele penzionu. Vše v naprostém pořádku. Vřele doporučuji. S přítelkyní se sem opět rádi vrátíme

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám a těšíme se na další setkání

Lenka S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.12. - 1.1.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V Penzionu Harmonie jsme byli na Silvestrovském pobytu a byli jsme tady maximálně spokojeni, a to se vším. Krásné a tiché prostředí, skvělá péče a vynikající strava. Moc manželům Kubešovým děkujeme, Spurná

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám :)

Jiřina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.12. - 30.12.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování krásné, čisté, pohodlné. Majitelé velice vstřícní, domácí kuchyně naprosto dokonalá. Můžeme doporučit a rádi se někdy vrátíme :-).

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Daniel Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme zde podruhé a opět nás penzion nezklamal. Nevím, co vychválit víc, ale musím zmínit výbornou domácí kuchyni, se kterou si paní majitelka dává neskutečnou práci. Volné dny jsme si užili. Líbí se nám i okolí penzionu. Je tu klid.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Velmi děkujeme a třeba do třetice na viděnou :)

Pavel Ř.

Starší pár
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 14.9. - 20.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo nám doporučeno známými a nelhali.Ubytování,okolí a hlavně strava vynikající.Budeme doporučovat i my.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Hana K.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 24.10. - 28.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasná dovolená, na samotě. Skvělá česká poctivá kuchyně. Příjemní majitelé. Čisto a útulno.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Velmi děkujeme

Šárka Ř.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasná kuchyně, masáže, ..super dovolená

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a těšíme se na příště :)

Andrea K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.10. - 27.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Klidné prostředí, moc příjemní majitelé, úžasné jídlo, skvělý relax.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

DĚKUJEME Vám

Vlasta H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.10. - 19.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Harmonie mi byl doporučen, ale i tak předčilo všechno moje očekávání. Skvělé ubytování, úžasné prostředí, výborná kuchyně a přístup majitelů byl takový, že jsem se hned cítila jako doma! Kdyby bylo deset hvězdiček, tak je to na plný počet! Určitě mohu jen vřele doporučit a vím, že se tam ráda vrátím!

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám a těšíme se v roce 2020 na viděnou

Vlaďka B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Po dlouhé době jsme se setkali s majiteli, kteří jsou tady opravdu pro své klienty. Luxusní jídlo, velice vkusně zařízený interiér i exteriér. Je zde vidět, že to Kubešovi dělají opravdu s chutí. Moc děkujeme za prima víkend. Prostředí je také super. Navíc tam mohl i pes, což je milé a nebyl s ním žádný problém. Opravdu obdivuji jejich ochotu a vstřícnost, když jsem viděla, co všechno tam zajišťují vlastními silami. A to jsem viděla myslím tak 1/3 ze všeho. Všem doporučuji. Určitě se vrátíme a to nejen kvůli masáži hlavy:-)

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Moc děkujeme a věříme, že jsme se neviděli naposled.

Helena

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu jezdíme už několik let a jsme tu vždy maximálně spokojeni. Jako bychom se vraceli domů.....

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

děkujeme. Ano, to je přesné, jako domů..... to je pro nás ta největší pochvala

Iveta K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jedním slovem Úžasné.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a těšíme někdy příště

Mirka K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborná strava, příjemný a ochotný personál.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Hana M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.10. - 6.10.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo na jedničku s hvězdičkou.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

manželé H.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 29.9.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo úžasné.Děkujeme Hochmannovi

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Harmonie Rohanov, který hodnotilo 136 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Harmonie Rohanov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Harmonie Rohanov.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist