Penzion Harmonie Rohanov - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Harmonie Rohanov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 129
Celkem hodnocení 441
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Harmonie Rohanov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Bohuslav K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.3. - 27.3.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na tento pension vzpomínám a vracím se vždy rád. Právě zde nacházím harmonii pro klid duše a dobití energie. Majitelé pensionu jsou úžasní lidi a odvádí svou práci skvěle. Je super, že je tu taková anketa. Mohu jen vřele doporučit.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme

Dana H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je obklopen lesy, výborné jídlo, příjemný personál, pouze válenda byla příliš úzká a nepohodlná...

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Petr J.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Musim napsat minimálně dvacet znaků :)

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Mariana F.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 1.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše na jedničku, majitelé velmi příjemní. Penzion krásný, udržovaný. Moc se nám tam líbilo :).

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Pavla

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 30.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo super. Nejvíce bodů pro "domácí" kuchyni a prostředí - samota u lesa.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a posíláme pozdrav ze "samoty u lesa"

Iveta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí, vstřícný personál, výborné jídlo.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Jan P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechno vynikající. Bojíme se, že si (i částečně naším hodnocením) ztěžujeme možnost se k vám dostat příště pro velký zájem ostatních. Přesto vám přejeme vítězství v anketě.
Jan a Miroslava Prudkých

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme za vše.

Ferdinand V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V tomto penzionu jsme byli již několikrát, pro maximální spokojenost se vždy opět rádi vracíme.
Je zde velice krásná příroda, možnost výletů a hlavně velmi sympatičtí majitelé penzionu, velmi dobrá strava s velmi příjemnou obsluhou.
Opět se budeme rádi vracet.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a doufáme, že to klapne i podvanácté :)

Rudolf P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 20.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme spolu s mou přítelkyní pravidelnými hosty penzionu Harmonie.Letos jsme tu byli už po osmé v řadě.Pokaždé jsme byli velice spokojeni s úrovní jednání,ubytování,obsluhy i stravy.Penzion je umístěn velice příhodně v tiché,lesnaté oblasti i s možností her pro rodiny s dětmi.Velice pěkně má hostitelký manželský pár zpracovaný materíál s typy na výlety krásami Jižních Čech.Oceňujeme tématické uspořádání pokojů a mistrovství paní hostitelky v přípravě stravy.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme, je nám ctí se s Vámi setkávat. Věříme, že to letos nebylo naposledy :) Jen ta nová jídla pořád vymýšlet :)

Veronika P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme naprosto spokojeni se vším, majitelé jsou velmi vstřícní, naprosto bezkonkurenční bylo jídlo! Bylo nám zde dobře po všech stránkách, děti byly také moc spokojené. Děkujeme.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

I my děkujeme a přejeme hezké léto :)

zbyněk s.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše můžeme jenom chválit.

Jitka M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi pěkná dovolená, žádné problémy.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Staňková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 1.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme maximálně spokojení.

- s.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za týden plný pohody,harmonie,piva,domácí paštiky a zdravíme Budhu s kloboukem ;-). Přejeme mnoho dalších spokojených návštěvníků. Moc se nám u Vás líbilo :-).

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám, Budha zdraví též :)

Jitka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc pěkná dovolená v příjemném penzionu. Děkujeme.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám :)

Josef D.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechny kladné recenze,které jsem dříve přečetl jsou pravdivé a můžu všem,kteří se rozhodují plně doporučit.Vše je postaveno na ochotě manželů Kubešových vyjít ve všem vstříc,ať je to výběr ubytování,výborná domácí kuchyně,předání informací ohledně výletů do okolí a vše ostatní(bez problémů,nám svolili k ubytování přibrat yorkšíra,na jiném penzionu jsme na tomto skončili).V tomto oboru jsem také podnikal a vím,co je to za oběť,že se musí manželé Kubešovi tomuto hodně přizpůsobit a je vidět,že je to opravdu baví a že to nedělají,jen za účelem zisků,jak se někteří,co v tomto oboru nedělali mylně domnívají...

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

moc Vám děkujeme a přejeme krásné léto. Kubešovi

Monika O.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 8.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu Harmonii se nám moc líbilo. Majitelé i personál byli příjemní a ochotní kdykoli pomoci,jídlo bylo vždy moc dobré. Prostředí i ubytování krásné. Mohu všem doporučit. Děkujeme za krásnou dovolenou.
Manželům Kubešovým přejeme hodně štěstí.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a i Vám krásné léto.

Renata

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.3. - 27.3.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme moc za bezvadný pobyt. Vše bylo super - prostředí, personál, stravování, služby.
Manželům Kubešovým přejeme hodně spokojených hostů, hodně sil v podnikání.
Váš penzion budeme doporučovat a chválit.
Hodně úspěchu v podnikání.
Renata

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Moc děkujeme :)

JItka K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.3. - 28.3.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za skvělý velikonoční pobyt- vše bylo super! Skvělá domácí kuchyně, příjemné prostření, ..........Určitě rádi znovu přijedeme.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a rádi Vás opět přivítáme u nás.

Ivana S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.3. - 28.3.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Perfektní služby, příjemné domácí prostředí, skvělé jídlo. Penzion je na krásném a klidném místě, manželé Kubešovi splní každé přání. Děkujeme za krásnou dovolenou a určitě příště velmi rádi přijedeme.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám a rádi Vás opět přivítáme i s pejsky :)

Jarka K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborné masáže, úžasné jídlo, velice vstřícní majitelé.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme paní Jarko.

zuza.b

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je velice útulný, příjemný, navíc na krásném, klidném místě. Jídlo vynikající, manželé Kubešovi jsou velice sympatičtí a vstřícní. Moc děkujeme za krásnou dovolenou :)

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

J+K+O B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se nám u Vás líbilo a rádi přijedeme zase.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Iva  N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Harmonie-ráj na zemi.Manželé Kubešovi-andělské bytosti které splní vaše přání.Stručné,ale výstižné hodnocení.Jen máme obavy,že bude příště v mailu věta:" Je nám líto máme všechny termíny obsazeny".Manželé Kubešovy klobouk dolů a děkujeme Vám.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Goliášová J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den všem,tato dovolená splnila veškerá má očekávání.Vše co jsem si naplánovala a vysnila se mi splnilo.Opravdu jsem si dovolenou UŽILA a odpočinula.Co nesmím zapomenout je úžasné jídlo (především domácí snídaně)a masáže,které jsem podstoupila.Celý pobyt byl jedinečný.Tak jak zní název penzion Harmonie takový je pobyt u manželů Kubešových.Děkuji za krásnou dovolenou.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme paní Goliášová. Píšete, že jste si dovolenou užila.Ta největší zásluha patří Vám, my jsme jen přispěli svou troškou do mlýna. Pokud totiž člověk sám nechce si dovolenou užít, ani my nic nezmůžeme. To ale není Váš případ. Přejeme úspěčnou alternativní léčbu a krásný zbytek léta.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Harmonie Rohanov, který hodnotilo 129 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Harmonie Rohanov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Harmonie Rohanov.

Doporučujeme navštívit

  • Penzion Luisa Krkonoše
  • PENZION NA LUKÁCH Svitavsko
  • Penzion St. Leonhard*** Šumava
  • Wellness Penzion Pod Rozhlednou Orlické hory
  • Strnadovský mlýn Česká Sibiř
  • Apartmány Na Salaši Krkonoše
  • PENZION KAMÍNEK Jižní Čechy
  • Penziony a restaurace GAUDEO Jižní Morava
  • Penzion na Vysočině Svitavsko
  • Penzion U Hrádku **** Jižní Morava
  • Penzion Lesovna Žofín Jižní Čechy
  • Penzion Harmonie Rohanov Šumava
  • Penzion DaJa Lipno
  • Penzion Ovečka Beskydy
  • Brautfergerův dvůr Šumava
  • Penzion U Studánky Beskydy
  • Resort UKO Jizerské hory
  • Penzion Seeberg Západočeské lázně
  • Eko farma Bílý Dvůr Kladské pomezí
  • Penzion Pod Moníncem Česká Sibiř
  • Pohádková usedlost Lovětín Jižní Čechy
  • Penzion YDYKSEB Beskydy
  • Penzion Příběnice Jižní Čechy
  • Další tipy »

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist