Penzion Harmonie Rohanov - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Harmonie Rohanov

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 134
Celkem hodnocení 446
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Harmonie Rohanov


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jarka K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborné masáže, úžasné jídlo, velice vstřícní majitelé.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme paní Jarko.

zuza.b

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 7.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je velice útulný, příjemný, navíc na krásném, klidném místě. Jídlo vynikající, manželé Kubešovi jsou velice sympatičtí a vstřícní. Moc děkujeme za krásnou dovolenou :)

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

J+K+O B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se nám u Vás líbilo a rádi přijedeme zase.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Iva  N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Harmonie-ráj na zemi.Manželé Kubešovi-andělské bytosti které splní vaše přání.Stručné,ale výstižné hodnocení.Jen máme obavy,že bude příště v mailu věta:" Je nám líto máme všechny termíny obsazeny".Manželé Kubešovy klobouk dolů a děkujeme Vám.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám

Goliášová J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den všem,tato dovolená splnila veškerá má očekávání.Vše co jsem si naplánovala a vysnila se mi splnilo.Opravdu jsem si dovolenou UŽILA a odpočinula.Co nesmím zapomenout je úžasné jídlo (především domácí snídaně)a masáže,které jsem podstoupila.Celý pobyt byl jedinečný.Tak jak zní název penzion Harmonie takový je pobyt u manželů Kubešových.Děkuji za krásnou dovolenou.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme paní Goliášová. Píšete, že jste si dovolenou užila.Ta největší zásluha patří Vám, my jsme jen přispěli svou troškou do mlýna. Pokud totiž člověk sám nechce si dovolenou užít, ani my nic nezmůžeme. To ale není Váš případ. Přejeme úspěčnou alternativní léčbu a krásný zbytek léta.

Iva  N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Harmonie-ráj na zemi.Manželé Kubešovi-andělské bytosti které splní vaše přání.Stručné o to výstižné hodnocení.Není co dodat. Snad jen obavy z příští rezervace kde bude v mailu odpověd..."BOHUŽEL NA VŠECHNY VAŠE ŽÁDANÉ TERMÍNY MÁME OBSAZENO".!Manželé Kubešovi klobouk dolů a díky Vám.

Jaroslav N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Když jsem vybíral místo, kde s manželkou strávíme naši letošní dovolenou, upoutal moji pozornost penzion Harmonie Rohanov. Přímo si mě přitáhl - stojí na samotě u lesa, jmenuje se Harmonie, má ve znaku monádu a celkově na mě působil velice pozitivně. Když jsem zjistil, že je ještě jeden pokoj v námi požadovaném termínu volný, bylo rozhodnuto.
Samotný pobyt předčil všechna naše očekávání. Penzion nabízí veice příjemné prostředí, s citem a vkusem vybavené pokoje a také vynikající kuchyni (i já vegetarián jsem si každý den pochutnával na skvělém bezmasém jídle :-))
To vše je výsledek skvělé a obdivuhodné práce majitelů penzionu manželů Kubešových. Je vidět a cítit, že svou práci dělají s láskou a opravdovou snahou přinášet svým hostů klid, pohodu a harmonii.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme Vám i Vaší paní nejen za hodnocení, ale především za to, že jste nám ukázali, že i po padesátce nic nekončí, naopak mnohé začíná. Děkujeme.

R O.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.6. - 13.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V Rohanově v Harmonii jsme byli letos po druhé. Žádná lokalita nemůže mít všechno. Všechno nemá ani Harmonie. Někomu může vadit, že nemá pár kroků vedle Karlštejn, aquapark nebo supermarket. Pro toho, kdo chce pouze relaxovat a lenošit, courat po lese a nebo mít perfektní základnu pro poznávání turistických atrakcí kouzelných jižních Čech, je to ideální volba. Pokud je při výběru ubytování jedinýmm kriteriem pouze cena, pak se snadno najdou možnosti o něco levnější. Pokud ale do úvahy vezmete i intimitu izolovaného líbivého objektu obklopeného lesem, účelnost a kulturní eleganci ubytovacích a ostatních prostor, dokonalou estetiku zahradních úprav celého okolí objektu a k tomu fenomenální kuchyni, kde za 110,-Kč v polopenzi k večeři dostanete to, zač byste v každé restauraci dali dvojnásobek, pak je to ten nejlevnější penzion, který jsme poznali. A tohle je pohled osmdesátileté manželské dvojice důchodců z Ostravy. Manželé Kubešovi k tomu ještě dokáží vytvářet atmosféru milého domácího prostředí. Proto se tam chceme vracet.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Mnohokrát děkujeme, bylo pro nás potěšením a obrovskou školou sdílet s Vámi týden. Byli jste názorným příkladem toho, že i ve vyšším věku si lze zachovat nadhled a životní optimismus. Děkujem za krásné dny ve Vaší přítomnosti a jste kdykoliv vítání.

Daniela K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc prijemni majitele, klidne ubytovani uprostred lesu, vyborne jidlo (az na ty kila nahore) a celkove harmonicka atmosfera. Urcite doporucujeme!

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

děkujeme :)

Jeroným V.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.12. - 1.1.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nasadil bych u některých bodů i šestou hvězdičku. Název penzionu, Harmonie, není plácnutím do větru, ale skutečným popisem tamní atmosféry.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme, bylo nám ctí...

a p.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.4. - 7.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasné místo, kouzelný malebný a harmonický penzion, majitelé jsou ti nejmilejší a nejvstřícnější lidičky, které si jen umíte představit.
Moc rádi se sem vracíme a sledujeme rozkvět Harmonie.
Vždy odjíždíme nabití energií a několika kily na víc - kuchyňské umění paní Martiny je "veliká mňamka" jak trefně označil můj vnuk.
Celá rodina vřele doporučujume všem, kteří hledáte pohodu klid a pohlazení po duši ,-)
Alča s Ájou a Mates s Jindrou

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a doufáme, že následující pauza mezi návštěvami bude kratší než 10 let :)

Karel S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.4. - 6.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za další příjemný pobyt. Bylo to super!Zdravíme a brzy opět na viděnou. Sýkorovi

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme, rádi jsme Vás opět viděli.

a P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.4. - 7.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za velmi příjemný prodloužený velikonoční pobyt.Krásné a klidné prostředí tohoto penzionu, vinikající kuchyně a domácí kváskový chléb jsou nezapomenutelným zážitkem a činí Harmonii skutečným pohlazením po duši. Budeme se sem vždy rádi vracet.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

děkujeme Vám

Honza F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.4. - 6.4.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Diky za příjemný velikonoční pobyt,za skvělou kuchyni paní Martiny a za milý přístup obou manželů ke všem hostům. Bylo to super! Zdraví Fajstavrovi

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

Děkujeme a až porostou houby dáme vědět :)

David V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Hezké prostředí, neuvěřitelná ochota Kubešových, prostě harmonie.

Penzion Harmonie Rohanov reaguje:

děkujeme za hodnocení

Zdeněk J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.2. - 28.2.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jak jsme již napsali - vstřícnost, laskavost, pohostinnost i přátelství = úžasný poslední únorový týden 2015 !

PS: Skvělý domácí chléb paní Kubešové
ocenila v Praze i dcera s přítelem.

Děkujeme ještě jednou !!!

Srdečně zdravíme a těšíme se brzy na viděnou !

Jeřábkovi

Jarka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.9. - 28.9.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasná atmosféra, skvělá kuchyně, bezva lidičky. Doporučuji

Ferdinand V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je moc krásný, čistě udržovaný,
nachází se ve velmi krásné přírodě, hezkém a klidném prostředí. No prostě Harmonie.
Manželé Kubešovi se o své návštěvníky starají velmi obětavě a ochotně vyhoví všem přáním. Strava je velmi výborná, no velmi chutná domácí kuchyně.
V tomto penzionu jsme byli již několik roků na týdenním pobytu a vždy se sešla velmi dobrá společnost.
Velmi rádi se na tento penzion Harmonie vracíme, protože tam nádherně. A budeme se vracet i v dalších letech.

Kovářovi

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.2. - 16.2.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu bylo krásně. Jídlo, ubytování, sud, masáže, sauna, prostě paráda. Doporučujeme a těšíme se na další delší pobyt.

Perglerová H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost,skvělí majitelé, výborná kuchyně a prostředí, které pohladí na duši.

Jana S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 15.6.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je krásný, čistý, v souladu s názvem harmonicky zařízený. Manželé Kubešovi jsou velmi příjemní, ochotní, vstřícní a udělají pro vaši spokojenost vše. Domácí kuchyně a naprosto nezapomenutelný kváskový chléb jsou dalším bonusem. :) V penzionu budete spokojeni s partou přátel i s rodinou a malými dětmi. Osobně se těšíme na další návštěvu!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Harmonie Rohanov, který hodnotilo 134 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Harmonie Rohanov. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Harmonie Rohanov.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 9.0 / 10
Úžasné 9.8 / 10
Velmi dobré 8.3 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist