Ubytování

Dokempu vás zve na: Výstavu stanů 2017

Dokempu vás zve na: Výstavu stanů 2017

Přijďte se podívat na největší evropskpou výstavně-prodejní akci, zaměřenou na turistiku a pobyt v přírodě, kterou pro vás pořádá 4camping.cz. Letošní 20. ročník opět přináší mnoho novinek - nových značek a výrobců, širší sortiment, doprovodný program, či promítání filmů. A hlavně velké slevy, které stojí za návštěvu.

Na Výstavě stanů naleznete největší nabídku 150 outdoorových značek a největší nabídku turistického a outdoorového vybavení na jednom místě. Šetřete čas, u nás najdete vše. Prohlédněte, porovnávejte a vybírejte to nejlepší pro vás.

 

Vše k vyzkoušení - Dotýkejte se prosím!

Prohlédněte si stany, lehněte si na karimatku a do spacáku. Vše je připraveno k vyzkoušení. 320 postavených stanů, stovky vystavených spacáků, batohů a dalšího vybavení do přírody.

 

Poradíme vám - Pomůžeme s výběrem

Obraťte se na náš odborný personál v zelených tričkách. Pomůžeme vám s výběrem toho nejvhodnějšího vybavení právě pro vás, ať už hledáte cokoliv.

 

Nakupte a hrajte o 243 cen za 1. 000 000 Kč

I letos je tu možnost zůčastnit se soutěže o atraktivní ceny.

Na letošním ročníku bude pro nakupující připraveno 243 cen v hodnotě 1. 000. 000 korun. Výherce budeme losovat jednou týdně a pokud nakoupíte hned zkraje Výstavy, bude váš soutěžní lístek až v 11 slosováních. Vaši šanci na výhru zvyšujet i opakovanými nákupy, tedy více lístky v losování. Losujeme každý týden.

 

Velké slevy na stany, spacáky, karimatky, batohy, kempingový nábytek a outdoorové oblečení!

 

Výstavu stanů pořádá eshop 4camping.cz, který zajišťuje záruční i pozáruční servis veškerého zboží zakoupeného na Výstavě.

Vstup a parkování zdarma.

Každý den od 1.6. do 13.8. 2017, PO-PÁ: 15-20h, SO-NE: 10-20h v areálu PVA EXPO Praha Letňany.

 

Můžete se také těšit na pestrý doprovodný program, či promítání krátkých filmů z Expediční kamery a Snow film festu.

 

WEB AKCE

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.6 / 10
Úžasné 10.0 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist