Ubytování

Nová kolekce Caravan stanů od Husky

Nová kolekce Caravan stanů od Husky

Rádi vyrážíte do přírody s dětmi či přáteli a chtěli byste opravdu komfortně přenocovat, strávit hezkých pár dní čí týdnů, tak právě pro vás je od letošní sezóny v prodeji exkluzivní kolekce rodinných stanů HUSKY CARAVAN od tradičního českého výrobce outdooroveho vybavení HUSKY.

Ať už si vyberete modelovou řadu CARAVAN 12, 17 nebo 22, budete velmi mile překvapeni nejen rozlohou stanu ale i samotnou výškou. Číslovka v názvu stanu nesymbolizuje tradiční počet osob, tak jak je tomu u ostatních stanů značky Husky, ale podlahovou plochu stanu v metrech čtverečních! Prostor, který tato modelová řada nabízí je opravdu ojedinělý v kategorii rodinných stanů a směle konkuruje samotným karavanům. I po vepnutí jedné nebo obou ložnic, nabízí předsíň neuvěřitelný komfort s velkou obytnou a odkládací plochou, at‘ už je to pro další bagáž, kempingový nábytek či kola nebo lodě. Samozřejmostí u všech těchto stanů je vysoká kvalita zpracování, standardní Husky vybavení a technické detaily, jako je ventilace umožňující dostatečnou cirkulaci vzduchu uvnitř stanu, velká slídová okna vpouštějící dovnitř maximum denního světla s možností uzavření, ale také vývod pro napájení a fixaci pro kabel, vedenou podél stěny ložnice.

Pokud se jen trochu setmí nebo se rozhodnete strávit noc nějakou zábavnou aktivitou, jistě oceníte místo pro lampu, kterou lze zavěsit uvnitř stanu a tím zajistit dostatečné osvětlení. U každého vchodu je také umístěna moskytiéra, takže i v teplé letní noci lze spát s otevřenými vchody, aniž by Vás obtěžoval létající hmyz. Díky pevné a stabilní konstrukci Vám tyto stany nabídnou pohodlný komfort a bezpečí za každého počasí. Všechny modely jdou dovybavit doplňky Husky jako je nábytek, nafukovací matrace či přístřešek ke stanu pro další zvýšení již tak komfortního ubytování. Navíc díky nestandardní 10 leté garanci poskytované Husky na kompletní konstrukci stanů Caravan, je investice zákazníka do této modelové řady dostatečně chráněna.

Stany nové kolekce Caravan od Husky si můžete důkladně prohlédnout na Výstavě stanů a vybavení do přírody v Praze Letňanech, kde je můžete také zakoupit. Případně je najdete i na www.4camping.cz.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist