Ubytování

Pozvánka na jubilejní 25. veletrh Holiday World

Pozvánka na jubilejní 25. veletrh Holiday World

18. - 21. února 2016 se na výstavišti v pražských Holešovicích uskuteční 25. veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD. Letošní jubilejní ročník přinese nejen mnoho novinek z ČECH, MORAVY a SLEZSKA, ale v letošním roce se čestným hostem veletrhu stala ČÍNA. Účastníci se tak mohou těšit na bohatý kulturní program i z této exotické země.

Veletrh patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější a nejprestižnější událost cestovního ruchu ve střední Evropě, a to jak pro odborníky, tak i širokou veřejnost. REGION WORLD pak slouží k prezentaci tuzemských regionů či slovenských regionů. Těšit se můžete i na 10. ročník gastronomického veletrhu TOP GASTRO & HOTEL.

HOLIDAY WORLD 2016 poprvé ve své historii představí i partnerský region - Jihomoravský kraj, který je průkopníkem v tomto směru.

Součástí veletrhu budou opět zajímavé workshopy, přednášky a semináře na aktuální témata v oboru, firemních prezentací. Během víkendu nebudou chybět filmové přehlídky WorldFilm a Expediční kamera a jedinečné fotografické výstavy. Společně s veletrhem HOLIDAY WORLD se v termínu představí i 10. ročník gastronomického veletrhu s názvem TOP GASTRO & HOTEL. Ten je v České republice jednou z nejvýznamnějších akcí ve svém oboru. V roce 2015 se veletrhu zúčastnilo celkem 170 vystavovatelů z 12 států. Výstavu navštívilo 31 550 návštěvníků.

 

Program výstavních dnů bude na holešovickém výstavišti opravdu bohatý, nenechte si tedy ujít jedinečnou příležitost seznámit se zblízka s naší republikou.

Další informace naleznete na www.holidayworld.cz, www.top-gastro.cz

Na veletrhu budeme mít vlastní expozici a pro návštěvníky našeho stánku jsme připravili soutěž !!!

Organizátor akce: INCHEBA EXPO PRAHA, spol. s r.o.

Místo konání: Výstaviště Praha - Holešovice

Otevírací doba: Pouze pro odborníky - Čtvrtek: 9.30 - 18.00 a Pátek: 9.30 - 18.00

Pro veřejnost - Sobota: 9.30 - 18.00 a Neděle 9.30 - 17.00

 

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist