Ubytování

Přijďte za námi na veletrhy SPORT Life a Caravaning Brno

Přijďte za námi na veletrhy SPORT Life a Caravaning Brno

Největší nabídku vybavení pro turistiku a kempování v ČR a výběr ze 110 značek najdete v eshopu www.4camping.cz. V těchto dnech nás můžete navštívit na veletrzích SPORT Life (hala V, stánek 10) a Caravaning (hala P, plocha 17) na BVV Brno. Pro návštěvníky jsme připravili soutěž o softshellové bundy, spacák, sportovní tašku a další atraktivní ceny.

 

Caravaning

Je vaším oblíbeným dopravním prostředkem na dovolenou karavan nebo obytné auto? Rozhodli jste se, že si něco takového na svou příští dovolenou pořídíte? Či se chcete podívat, co je v této oblasti nového a jak vlastně nejmodernější karavan nebo obytné auto vypadá? Nebo chcete strávit příjemný den ve společnosti krásných dopravních prostředků?

Pokud jste si alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli ANO, vyražte v termínu 5. - 8. 11. 2015 do Brna. Koná se zde veletrh Caravaning Brno.

Profil veletrhu

Caravaning Brno je jednou z nejvýznamnějších akcí svého druhu nejen u nás, ale také ve střední a východní Evropě. Již řadu let spolupracuje s jedničkou na trhu, Caravan Salon Düsseldorf, a díky tomu se této akci podařilo vybudovat si silnou pozici.

Co všechno tady můžete vidět? Jedná se o jedinečnou přehlídku karavanů, obytných aut a samozřejmě nejrůznějšího příslušenství a doplňkového vybavení, tedy všeho, co k tomuto typu cestování na kolech patří a co mu sluší.

Doprovodný program

Kromě základního programu si pořadatelé pro své návštěvníky připravili také velmi bohatý a zajímavý doprovodný program. Ten je možné shlédnout a využít ve dnech pátek až neděle.

A na co všechno se můžete těšit? Připraveny jsou rady pro začátečníky (jak si vybrat správný kavavan nebo obytné auto, jak se připravit na cestování v zimě), dozvědět se můžete spoustu zajímavostí o bezpečnosti provozu a způsobilosti řidičů, zajímavý může být také seminář o opravách těchto dopravních prostředků – něco málo pro kutily nebo informace o mýtném pro tyto vozy. Z oblasti kultury je připraven křest nového častopisu o caravaningu nebo zajímavosti z cestování po méně obvyklých zemích (Tibet, Nepál, Indie, Kazachstán, Pakistán, Irán, …).

Otevírací doba a vstupné

První tři dny je otevírací doba 9 – 18 hodin, poslední den do 16 hodin.

Základní vstupné činí 170 Kč, snížené pak 100 Kč. Je možné zakoupit také permanentku sloužící pro návštěvu ve více dnech, která je samozřejmě cenově velmi zvýhodněna.

Samozřejmostí je zajištění parkování, a to za cenu 20 Kč / hod. nebo 150 Kč / den.

Doprovodná soutěž – letošní novinka

Na návštěvníky veletrhu Caravaning Brno čeká také soutěž o zajímavou a atraktivní cenu, která může být příjemným zpestřením. Pokud správně odpovíte na soutěžní otázku, můžete vyhrát skútr.

Jelikož se jedná o jedinečnou akci svého druhu, jistě nebudete své návštěvy litovat. Čeká tady na vás mnoho zajímavostí a jistě to bude příjemně strávený den nebo dny.

SPORT Life

Jste vášnivým sportovcem? Profesionálem nebo aktivním amatérem? Baví vás sporty tradiční, méně obvyklé nebo adrenalinové? Zajímáte se o zdravý životní styl a zdravé sportování? Máte svoji oblíbenou sportovní hvězdu?

V případě, že jste si na některou z těchto otázek odpověděli kladně, je sportovní veletrh SPORT LIFE v Brně tím správným místem pro vás. Veletrh se na výstavišti koná v termínu 6. - 8. 11. 2015.

Profil veletrhu

Veletrh Sport Life, to jsou skvělé sportovní značky, jedinečné vybavení, předvedení sportů běžných i méně tradičních, trocha adrenalinu, představení šampionátů a ukázka exhibičních závodů, připomenutí zdravého stylu života ve spojení s aktivním sportem a samozřejmě řada hvězd ze světa sportu.

Současně s tímto veletrhem probíhají ještě další akce, a to taneční festival Dance Life Expo a festival zábavy In-Joy.

Zastoupeno tady je 48 různých sportů, připraveno je velké množství doprovodných aktivit. Setkat se tady můžete s celou řadou zajímavých sportovních nadšenců nebo desítkami známých osobností či hvězd ze světa sportu. Podívat se můžete na testování elektrokol, představeno vám bude sportovní oblečení pro všechny příležitosti.

Doprovodný program

Těšit se můžete na pokus o taneční rekord se Sokolem a Mádlem, navštívit můžete velkolepou fitness zónu, zúčastnit se můžete závodu v běhu, připraveny jsou ukázky některých halových sportů (někdy se můžete také zúčastnit), zajímavé může být testování outdoorového oblečení, další bohatý doprovodný program je z oblasti cyklistiky, vodních sportů nebo lezení. Připraveno je také mnoho seminářů a festivalů, setkat se tady můžete se zajímavými osobnostmi.

Otevírací doba a vstupné


Brány veletrhu se otevřou 6. 11. v 9:00 hodin a naposled se zavřou 8. 11. v 16:00 hodin.

Celodenní vstupné je nastaveno na 170 Kč, snížené pak na 100 Kč. Využít můžete také 2-denní nebo 3-denní permanentku.

Parkování je samozřejmě zajištěno.

V pavilonu V je pro zájemce připraveno také hlídání děti od 3 let v dětském koutku.

 

Jestliže jste příznivcem sportu a sportovních aktivit, neměli byste na této akci chybět. Čeká vás tady bohatý program, ze kterého si vybere každý. Přejeme příjemně strávené chvíle v zajetí sportu.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10

Penzion roku

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist