Penzion Pod strání - Hodnocení

Úžasné 10.0 / 10

podle 3 recenzí (celkem 12)  

650 Kč
Referenční cena

Deštné v Orlických horách 446,
DEŠTNÉ V ORLICKÝCH HORÁCH 517 91 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Pod strání

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 3
Celkem hodnocení 12
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Pod strání


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zuzana

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto úžasná dovolená. Ochotný, milý, vstřícný personál, čisto a útulno. Vynikající kuchyně vysoké kvality, pečivo z vlastní pekárny.
Rádi se vrátíme.
Všem mohu doporučit!!!

Kateřina

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Týdenní pobyt naší čtyřčlenné rodiny zde byl naprosto skvostný. Ochotný a milý personál, luxusní a výborná strava, čisto, pořádek, vstřícnost a ochota. Všem mohu velmi ráda doporučit - párům i rodinám. Velmi děkujeme a doporučujeme.

Iva Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V Penzionu Pod strání v Deštném jsme strávili báječnou dovolenou a rádi bychom touto cestou poděkovali všem, kteří se o nás po celou dobu starali. Cítili jsme se zde opravdu jako doma, a určitě se sem ještě někdy vrátíme :-)
Váš krásný penzion doporučíme i ostatním.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Petr G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.10. - 30.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice prostorné a pohodlné ubytování, přesně podle fotogalerie penzionu. Domácí kuchyně vysoké kvality, kam by se mohla spousta stravovacích zařízení chodit učit. Bylo zde cítit domácí prostředí.Pokud se něco dělá srdcem, tak výsledek je takový jaký je.
Děkujeme a určitě zase přijedeme a penzion doporučíme dál.

Květoslava S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Pod strání jsme navštívili již potřetí a zasluhuje jen to nejlepší hodnocení. Krásné ubytování, všude čisto, vše je voňavé. Strava je vynikající. Majitelé penzionu a všechen personál jsou milí, ochotní, vyjdou vstříc, rádi poradí. Cítíme se zde velmi dobře a zase se rádi vrátíme. Můžeme všem doporučit!

Kubát M.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Měl jsem s sebou 2 paničky,
denně se cpaly domacími křupavými rohlíčky.
Po večeři se podávaly sladké tečky,
na konci pobytu připomínaly bečky.
Kde se dobře vaří, tam se lidem daří:)
Vřele všem doporučuji :):):)

Dolková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.3. - 19.3.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S takovou pohostinností spojenou s výbornou kuchyní, kvalitou ubytování a pohodlnou dostupností lyžařského areálu jsme se u nás snad ještě nesetkali. I naše dvouletá vnučka byla nadšená a byl problém ji při odjezdu dostat do auta.

Radek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.2. - 20.2.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V tomto penzionu jsme již podruhé a nehodláme ho měnit. Naprostá spokojenost, majitelé naprosto úžasní lidé, jídlo nadstandartní, ubytování super super super. Jen tak dále. Jsme rádi, že jsem můžeme jezdit.

Pejšovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dovolená v tomto penzionu byla zcela dle našich představ.Všude bylo absolutně čisto,strava převyšovala běžný standard,personál velmi ochotný,vše bylo bez jediné chyby. Doporučuji všem kdo chtějí prožít krásnou a klidnou dovolenou v příjemném prostředí.

Dvořákovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V tomto penzionu je radost prožít dovolenou.Vše je na té nejvyšší úrovni.Vřele doporučujeme.

Novosad

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.8. - 17.8.2013

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion vysoce převyšuje český standard. Vše je naprosto perfektní, čisté, nové, obsluha je milá a vstřícná. Rodina, která se o penzion stará je neuvěřitelně pracovitá a na výsledku je to vidět.

Jaroslav K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 11.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto vše perfektní: Čisté a nezničené pokoje, vybavené tak co běžný turista potřebuje-TV, lednice připojení na internet. Příjemná obsluha, velmi chutné jídlo, včetně domácího chleba přímo z pekárny majitelů. Spokojenost na 100%.Navštíveno v létě 2014

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Pod strání, který hodnotili 3 uživatelé. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Pod strání. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Pod strání.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist