Vinařský dvůr U Mlýnků - Hodnocení

Doporučené penziony v okolí

Kapacita pro 18 osob. Parkoviště v objektu pro 7 aut (monitorované kamerovým systémem).…

Nabízíme Vám ubytování tzv. „střední kategorie“ v soukromých rodinných domech či bytech.…

Chvályhodné 5.5 / 10

Penzion Usedlost pod vinohrady je zaměřen především na ubytování rodin s dětmi, vinařskou…

Úžasné 10.0 / 10

Penzion Valtice se nachází v historickém centru města Valtice a to konkrétně ve…

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Vinařský dvůr U Mlýnků

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

90% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 8
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Vinařský dvůr U Mlýnků


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miloš

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo super, vynikající pan provozní. Velký zážitek na degustaci s p. Mlýnkem Zdenkem. Super vína. Vynikající snídaně. Škoda že přes den nevaří. Kolem ale je možnost se nejíst. Doporučujeme restauraci Praha.
Miloš a Tomáš

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zdeněk R.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 2.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost

Radek

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Strávili jsme zde s manželkou krásné 4 dny. Ubytování i personál perfektní a určitě se sem ještě vrátíme. Moc se nám líbil perfektně zorganizovaný večer s cimbálovkou a Standou Hložkem a super vínečkem.

Kris

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

U Mlýnků jsme s dětmi strávili příjemný týden uprostřed léta. Počasí vyšlo parádní, takže jsme plně využili bazén a venkovní posezení. K osvěžení v horkém létě přispělo i výborné víno.
Celkový dojem z dovolené snižuje čistota. Nebyla jsem spokojená s připravením pokoje - nevytřená podlaha, pavučiny, ani koupelna nebyla dokonale uklizená (pro mě zásadní). Jinak ubytování příjemné, co se týká postelí, lůžkovin, ručníků. Rovněž jsme měli možnost využít klimatizaci na pokoji, to jsme uvítali vzhledem k teplotám přes 30°C a ubytování v podkroví.
Ačkoli pan Mlýnek je velmi vstřícný a příjemný člověk, jistě i velmi pracovitý, celý týden trávil v kuchyni od rána do večera, tak ve výběru personálu sáhl trochu vedle. Jednalo se o letní brigádníky, nezkušené, nepozorné, bez zájmu o věc. Vše jim trvalo dlouho, často jsme si museli chodit sami objednávat, případně i pro objednané pití dojít. Nám to zase tolik nevadilo, měli jsme času dost. Ale lidé, kteří jedou kolem a chtějí se osvěžit nebo najíst by jistě uvítali rychlejší servis. Několikrát během našeho pobytu jsem si všimla, že hosté zasedli ke stolu a po dvaceti minutách otráveně odešli, protože se nedočkali ani jídelního lístku, natož něčeho k jídlu či pití.
Dále moc kladně nehodnotím nabídku jídel. Co se týká snídaní, výhrady nemám - pestré, čerstvé, od všeho něco. Ale nabídka v jídelním lístku zahrnuje především smažená jídla. Pokud by se člověk chtěl stravovat jen tady, tak to není ideální.
Do Vinařského dvora bych klidně zavítala znovu, i když už spíše na prodloužený víkend, než na celý týden

Fanda

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den všem.
Nejprve bych chtěl pozdravit paní/slečnu Jarmilu K, která psala recenzi 9.6.2014. Milá paní Jarmilo, kupte si krabici levného vína, parkujte na svém soukromém pozemku zdarma a zůstaňte raději doma ve své posteli. Tam máte jistě veškerý požadovaný komfort a snídaně až do oběda.
Moje zkušenost je naprosto odlišná od uvedené paní, ke které už se raději nebudu vyjadřovat, protože nechci být vulgární . . .
Tento penzion jsem porpvé navštívil 18.6.2014 (ještě že jsem se nepotkal s Jarmilou :-)), kdy jsem ho náhodou našel na internetu. Po příjezdu nás přivítal velice příjemný humor pana majitele (který paní Jarmila jistě nepochopila), výborné jídlo připravené před našima očima na grilu, velice dobrá meruňkovice a ještě lepší víno, včetně řízené degustace. K tomu nám hezky hrála cimbálka, takže atmosféra úplně úžasná. Abych nezapomněl na pana provozního, Ivan je taky prima chlap!
To vše co jsem popsal, mě do tohoto penzionu přivedlo opět tento rok, 29.5.2015. Jelikož už jsem věděl "do čeho jdu", tak jsem sebou vzal partu přátel. Opět srdečné přivítání, výborné jídlo na grilu (steaky + žebra) a luxusní víno. Vše co bylo domluvené proběhlo bez jakýchkoliv problémů či odchylek. Poměr cena/výkon u vína je více než příznivý, protože srovnatelné víno budete na trhu těžko hledat. Nezbývá mi jen popřát celému vinařství a penzionu hodně úspěchů, poděkovat panu Mlýnkovi za jeho přátelský přístup a všem rozumným lidem mohu tento penzion vřele doporučit.

Po další návštěvě Vám rád znovu napíšu svůj názor a paní Jarmilu srdečně zdravím :-)

Fanda

Lukas

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.5. - 31.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemný personál, příjemné prostředí, výborná vina a hlavně bezvadna zábava. Velké díky Anite, Zdenkovi a Ivanovi!
Vřele všem doporučuji...

Robin K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 23.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vinařský dvůr U Mlýnků, příjemné místo s rodinnou atmosférou. Mohu jen doporučit, určitě se zde vrátím :-)

Komfortní, čisté ubytování. Krásné prostředí areálu. Výborná kuchyně a velice dobré víno.

Náš pobyt U Mlýnků byl jako teambuilding 6 lidí. Soukromé parkování jsme ocenili. Zažili jsme návštěvu sklepu, vinné banky, cimbál, řízenou degustaci a pořádnou párty :-)

Velké díky Zdendovi, Anitě a Ivanovi, bylo to super!

Lenka N.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 10.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

My jsme byli v tomto rodinném penzionku nadmíru spokojeni. Penzion je po nedávné vkusné rekontrukci do přímořského stylu, takže si zde budete připadat jak u moře, alespoň my jsme to tak vnímali.
Ubytováni jsme byli v podkrovním pokoji, kde je možnost v letním měsících použít klimatizaci (proti vratné záloze). Postele sice mají čelo i v nohách, ale i tak jsme se tam vešli ač jsme většího vzrůstu a nejsme na tento typ postelí zvyklý. K dispozici na pokoji byla TV, velká skříň a sedačka, každý jsme měli po jednom ručníku a osušce + ručník na zem před sprchový kout. Vysoušeč vlasů zde nebyl, ale co jsme uvtítali bylo tekuté mýdlo u umyvadla a i ve sprchovém koutě. Wifi byla zdarma po celém areálu penzionu.
Snídaně probíhali formou švédkého stolu, nic velkého, ale každý se tu jistě vybere, ať má rád snídaně sladké či slané. My jsme zvolili pobyt pouze se snídaní, ale párkrát jsme zde i večeřeli, v nabídce byli jak hotovky, tak i minutky. Bez dlouhého čekání jsme byli obslouženi a na jídle jsme si vždy velmi pochutnali.
Součástí penzionu je i sklípek, kde můžete okoštovat víno z místních vinic. Cena se pohybovala od 30 do 60 Kč za 1dcl. Víno bylo výborné, ochotný byl i pan someliér, který ho rozléval a vždy o každém krátce pohovořil.
Parkování je buď přímo v uzavřeném dvoře za poplatek a nebo se dá parkovat i přes silnici naproti penzionu na volném parkovišti, kde jsme parkovali i my, protože kapacita uzavřeného dvora byla plná. Sice nám bylo při odjezdu automaticky naúčtováno parkovné za celý pobyt, ale po domluvě bylo bez problému odečteno :-)
Za nás můžeme penzion s klidným svědomím určitě doporučit.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Vinařský dvůr U Mlýnků, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku penzionu Vinařský dvůr U Mlýnků. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Vinařský dvůr U Mlýnků.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7 / 10
Vynikající 9.6 / 10
Vynikající 9.7 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist