Ubytování






 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Ubytovanie JUVIANN - APARTMÁNY

Orechová ul. 4387/1,
DUNAJSKÁ STREDA 929 01 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Úžasné 10.0/ 10

Resort UKO s Restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách, zaměřený na rodiny s dětmi,…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Základní informace


Apartmán JUVIANN ponúka príjemné ubytovanie v novopostavenej budove v bezprostrednej blízkosti (120m) od hlavného vchodu THERMÁLPARKU DUNAJSKÁ STREDA.

Apartmán JUVIANN poskytuje svoje služby celoročne. U nás si okrem príjemnej letnej dovolenky môžete užiť i relax počas Vianoc, zábavu s priateľmi na Silvestra a veselú Veľkú Noc plnú vody v termálnom kúpalisku.

Vybavení zařízení

Jednotlivé apartmány boli navrhnuté tak, aby slúžili čo k najväčšej spokojnosti našim hosťom a aby vyhovovali aj ich náročnejším požiadavkám.

Pokoje

Každý apartmán disponuje vlastným samostatným vchodom, plne vybavenou kuchyňou (mikrovlnka, rýchlovarná kanvica, dvojplatnčika, chladnička), kúpeľňou (sprcha, umývadlo, WC), TV a bezplatné WIFI pripojenie.

Ku každému z apartmánov patrí vlastná krytá terasa s možnosťou posedenia pri dobrej káve či pive. Na dvore sa dá i grilovať. Našich hostí môžeme ubytovať v štyroch apartmánoch, 2X v dvojposteľových a 2X v štvorposteľových, parkovanie je pre nich samozrejme bezplatné v uzamknutom priestore.

Služby

K spokojnému spánku a oddychu našim hosťom určite prispeje tiché prostredie, pekne upravený dvor, plný zelene, stromov, kríkov a kvetov.

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Ubytovanie JUVIANN - APARTMÁNY a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Ubytovanie JUVIANN - APARTMÁNY. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Ubytovanie JUVIANN - APARTMÁNY.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist