Ubytování
Telefon: +427 301 369 19







 


house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Eduard

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Zveme Vás do pěkného sluncem prosvíceného prostředí penzionu Eduard, který se nachází jen 300 metů od samotného centra a oblíbené kolonády ve Františkových Lázních. Užijte si klidné a rodinné prostředí penzionu a budete mít celé lázně a oblíbené léčebné prameny skutečně na dosah.

Vybavení zařízení

Zveme Vás do pěkného sluncem prosvíceného prostředí penzionu Eduard, který se nachází jen 300 metů od samotného centra a oblíbené kolonády ve Františkových Lázních. Užijte si klidné a rodinné prostředí penzionu a budete mít celé lázně a oblíbené léčebné prameny skutečně na dosah.

separator

Náš penzion Vám nabízí ubytování

v jedno lůžkových pokojích
ve dvou lůžkových pokojích
v superior pokoji - větší dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky

Vybavení pokojů: koupelna, klimatizace, satelitní TV, kávový a čajový servis, lednice, trezor

Pokoje

Pokoje mají klimatizaci, satelitní TV s plochou obrazovkou, lednici, rychlovarnou konvici, psací stůl a šatní skříň. Součástí je vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Služby

Wellness
Františkovy Lázně jsou známé nejen svojí krásou, příjemným prostředím, ale hlavně svými léčebnými prameny a s nimi spojenými léčebnými procedurami.


slatinné zábaly
slatinné koupele
slatinné tampony
uhličité koupele
suché plynové koupele
plynové injekce
pitná kúra
inhalace procedury rehabilitační
fyzikální terapie
magnetoterapie
elektroléčba
parafínové zábaly
perličkové
přísadové a vířivé koupele
ultrazvuk
a řadu dalších.


Ještě než budeme pro Vás wellness zajišťovat přímo v našem penzionu, tak tuto oblíbenou službu Vám domluvíme v partnerských provozovnách.

Rybaření
Dovolujeme si Vás pozvat na dobře zarybněný soukromý rybník, kde můžete provozovat lov ryb na udici, odpočinout si a relaxovat. Jedná se o soukromý rybník, tudíž nepotřebujete žádné jiné povolenky, jen tu kterou si u nás zakoupíte.

Rybník se nachází 5 km od penzionu směrem na Vojtanov.

Stravování

Naše rodinná nekuřácká restaurace se nachází ve Františkových Lázních u hlavní silnice na výjezdu do Chebu. Pro naše hosty máme parkoviště hned vedle restaurace.
V příjemném prostředí naší restaurace a taktéž na naší zahrádce se dobře najíte už od 11 hodiny dopolední.

Penzion Eduard podává každé ráno kontinentální snídani.

Příjemný rodinný personál a výborná kuchyně je pro nás samozřejmostí.

Máme bohaté zkušenosti i s bezlepkovou dietou.

Těšíme se na Vaši návštěvu.

Aktivity

Hosté se mohou ve Františkových Lázních a okolí věnovat různým aktivitám, jako je turistika, cyklistika a rybaření.



Tipy na výlet
V blízkém okolí města Cheb můžete navštívit celou řadu zajímavých míst s bohatou historií. Několik nejzajímavějších jsme vybrali, jako případný tip na výlet.

separator

MĚSTO CHEB
Cheb (německy Eger), je okresní město na západě Čech v Karlovarském kraji, okrese Cheb, ležící na řece Ohři. První historicky dochovaná zmínka o Chebu, centrálním městě celého někdejšího Chebska pochází z roku 1061. Hlavní průmysl je zde strojírenský, textilní, kovodělný, stavební, dřevozpracující a potravinářský. Do konce druhé světové války byla převážná část obyvatelstva německá a Cheb byl důležitou součástí Sudet. Po skončení války byli němečtí obyvatelé vysídleni a město se z velké části vylidnilo. V roce 2011 zde žilo přes 33 tisíc obyvatel



FRANTIŠKOVY LÁZNĚ
Nejmenší české lázně jsou jedním z pilířů Západočeského lázeňského trojúhelníku. Jejich poloha blízko hranice se SRN a nedaleko historického Chebu z nich dělá velmi přitažlivouturistickou destinaci.



AMERIKA - Františkovy Lázně
Amerika - k ozdobám Frant. Lázní patří také lesopark Amerika. Můžete v něm obdivovat krásnou přírodu, ale také malý zoopark, jehož obyvateli jsou např. medvídci mývalové, lamy nebo Sovice Sněžní. K rybníku Amerika si můžete udělat pěknou procházku či se svézt mikrovláčkem.



AQUAFORUM - Františkovy Lázně
Aquaforum - teplá voda v bazénech, vířivkách i v tobogánu v Aquaforu - světě vody a relaxace ve Františkových Lázních vás pohladí po duši a po těle nezávisle na rozmarech počasí.





SOOS
Jedná se o rozlehlé rašeliniště a slatiniště, kde vyvěrá velké množství minerálních pramenů a čistý oxid uhličitý v tzv. mofety – bahenní sopky. Naučná stezka vede po dně vyschlého jezera, které mělo slanou vodu. Dnes zde najdeme evropskou raritu – tzv. křemelinový štít.





GOLF RESORT
Hned za německou hranicí Vás v Hazlově u Františkových Lázní čeká sportovně náročné golfové hřiště s 18 jamkami. Bylo otevřeno v roce 2002 v půvabné krajině chráněné přírodní oblasti povodí Ohře. 18 drah mezinárodního standardu bylo v přírodním stavu harmonicky začleněno do krajiny.





MOTÝLÝ DŮM
Motýlí dům - asi 2 km od Františkových Lázní směrem k přírodní rezervaci SOOS si můžete přímo „na dosah“ vychutnat krásu exotických motýlů v jejich přirozeném prostředí.



HRAD SEEBERG
Nachází se v obci Ostroh 5 km od Frant. Lázní směrem na Aš. Hrad Seeberg byl po svém založení jedním z vojenských opěrných bodů, které vytvářely zázemí při německé kolonizaci Chebska. Původní románský hrad zde stál pravděpodobně již koncem 12. stol., první písemná zpráva je však až z roku první písemná zpráva je však až z roku 1322.

KOMORNÍ HŮRKA
Komorní Hůrka patří k nejmladším sopkám Českého masivu . Vznikla na rozhraní třetihor a čtvrtohor ve třetí a konečné vulkanické fázi svrchního pleistocenu (Würmu) před 115 000 – 15 000 lety a její dozvuky Ize datovat ještě v holocenu, tedy před méně než 10 000 lety.

Odkaz na stránky zde

separator

DOUBRAVA
Skanzen a soubor venkovských statků chebského typu. Obec Doubrava, vyhlášená v roce 1995 památkovou rezervací, si zachovala původní, historickou podobu chebské vesnice s tradiční hrázděnou architekturou. Jsou zde zastoupeny všechny typy venkovských stavení a můžete si prohlédnout jedny z nejkrásnějších štítových hrázděných konstrukcí na Chebsku.



separator

MARIA LORETO
Na kopci nad Starým Hrozňatovem asi 5 km od Chebu stojí pozoruhodný areál Lorety s poutním kostelem Sv. Ducha. Je to jedno z nejnavštěvovanějších poutních míst v Čechách i v Německu, jehož výstavba začala r. 1664. Za komunistického režimu byl areál zdevastován, po r. 1992 byl z finančních prostředků obyvatel německého Waldsassenu rekonstruován.



separator

ZELENÁ HORA - BISMARCKOVA ROZHLEDNA
Rozhledna byla postavena v roce 1909 ze sbírky mezi místními lidmi. Byla pojmenována po zakladateli Německé říše a jejím dlouholetém kancléři Otto von Bismarckovi, který zemřel v roce 1898. Kamenná rozhledna stojí na místě starší dřevěné rozhledny.

Doplňující informace

Parkování je možné zajistit na vlastním pozemku před vchodem do penzionu Eduard.
Celý pension je nekuřácký.

za Penzion Eduard

majitel a provozovatel

„Zveme Vás do pěkného sluncem prosvíceného prostředí penzionu Eduard, který se nachází jen 300 metů od samotného centra a oblíbené kolonády ve Františkových Lázních. Užijte si klidné a rodinné prostředí penzionu a budete mít celé lázně a oblíbené léčebné prameny skutečně na dosah.


Těšíme se na Vás!”

Vybavení

Vybavení objektu

Parkoviště, Sprchy, Internet, Restaurace, Bezbariérový přístup

PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD
Kategorizace

Dovolená s dětmi, Aktivní dovolená, Vhodný pro cyklisty

K ubytování


Příjezd nejdříve: 13

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Televize, Internet na pokoji, Dětská postýlka, Koupelna, Lednice, Vysoušeč vlasů

Sportovní zázemí

Dětské hřiště

PENZION EDUARD PENZION EDUARD
Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře

PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD PENZION EDUARD
Platba

MasterCard  

Maestro  

Visa  

VisaElectron  

Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Eduard a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Eduard. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Eduard.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist