Penzion U Studánky - Hodnocení

500 Kč
Referenční cena

Horní Lomná 178,
HORNÍ LOMNÁ 739 91 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion U Studánky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 168
Celkem hodnocení 189
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Studánky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Olddřiška

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 14.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše na jednom místě - dobré jídlo a spoustavyžití za každého počasí

Jaakub Č.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 7.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí a vynikající kuchyně.

spolek K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Již několik let jezdíme do tohoto hotelu, vždy jsme se setkali s ochotou, vstřícností, úsměvem ze strany vedení i personálu. Pokoje byly pokaždé vzorně uklizeny a strava velmi dobrá. V případě potřeby nám strava byla vždy přizpůsobena dané dietě. Nemáme co vytknout, musíme pouze chválit!!! Všem zájemcům tento hotel doporučujeme.

Hrůza J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.12. - 3.1.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Neznají žádné chyby ani sebemenší neochotu. Úsměv na tváři a nevšední ochota ke všem a ve všem. Rád se tam vracím, je to vždy jako domů.

Gebauer M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo to opravdu fajn. Jediná smůla byla, že jsme si vybrali ten nejstudenější týden o prázdninách. Co se dá dělat. Se vším jsme byli spokojeni. Je sympatické, že jsme při pobytu mít i psa.

Jan Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše TOP, jidlo, prostředí, ubytování, bazén. . . . .

Josef K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Je třeba penzion "U STUDÁNKY navštívit a uvidíte že budete moc spokojení!

Kopkovi

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Už několik let využíváme tento penzion k načerpání sil a radosti do života.

Wojnarová

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 22.5. - 26.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice dobré služby.Moc vstřícní,byli jsme s dětma ve škole v přírodě už asi po osmé.Jsme moc spokojeni.doporučuji všem pobyt v klidném prostředi.

Staricna

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 31.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Užila jsem si skvělou relaxaci :)

Marie K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.9. - 2.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Personál velmi kvalitní.

JItka A.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

bez připomínek, vše ok

Marcin s.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bardzo fajny pensionat.Mila obsluga SUPER !!!!!

Veronika K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Se vsim jsme byli spokojeni. Vsem doporucujeme.

Jan K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásne prostředí, výborné jídlo, ochotny personál a maximálně příznivé ceny - není co vytknout!

Tomáš K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásná a milá obsluha. Zejména Romča, Salma Hayek..:-)

radek

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

bylo delo a moc se mi to tam libilo je tam fajn priroda a okoli

Ivana L.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.1. - 30.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

nejlepsi!!! jezdime dlouho a jezdime radi

Lasutovi

Ivana L.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.1. - 30.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S radosti davame velmi kladne hodnoceni, jezdime dlouho a jezdime casto

Lasutovi

Mojová J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.4. - 24.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt v tomto zařízení je oázou klidu,perfektních služeb ve všech hodnocených aspektech.Jezdíme tam s přáteli několik let a služby jsou čím dál lepší.Všem doporučuji.

Pepa

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše super , nemohu si na nic stěžovat ! Již brzy opět přijedu .. :-)

Vašek

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný penzion, výborná kuchyně, ochotný personál.

Julinová J.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 15.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den.
Vracíme se sem již několik let a jsme velice spokojení. Je tu milý a vstřícný personál a krásná příroda. Vše za 5 hvězdiček.
Julinová

Gelnarová, 1.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.12. - 28.12.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdila jsem s přítelem (1928) na vánoční pobyty. Protože pocházím z Beskyd, velmi oceňuji folklórní tradice i domácí a přátelské prostředí penzionu... Teď jsem se musela svému Ambrožkovi pár let věnovat, protože měl těžký úraz a letos se už tam chystám SAMA.
Stáří je tu, sil ubývá, děti mají své rodiny i tradice a tak jsem vděčná za to, že se vedení i personál s láskou postarají v tak krásné a citlivé svátky i o "cizí"- ale přesto SVÉ hosty, kterým nahrazují náruč rodiny...Jsem z Havířova, auto nemám a tak cestuji autobusy, které mě bezpečně dopraví skoro až "před dveře"...Nikdy nevíme, kolik času nám zbývá, proto se na své "Studánkové" zase po delší době letos moc těším! Jedu vlastně na Vánoce DOMŮ... Vděčně vzpomíná Marta Gelnarová.

Jindřich S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 11.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásná příroda, vstřícný,milý a ochotný personál,výtečná kuchyně,služby za rozumnou cenu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Studánky, který hodnotilo 168 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Studánky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Studánky.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.5 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist