Ubytování






 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Ubytování na 1 - Lipno

Hůrka 150,
HORNÍ PLANÁ 382 02 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Ubytování v okolí Lipna, přímo na cyklostezce. Apartmány, penziony, chatky. Půjčovna motorových člunů, pro naše hosty se slevou. Firemní akce na klíč, možnost uspořádat živě vystoupení až pro 250 sedících hostů. Provozujeme také restaurace

Vybavení zařízení

Penzion Daniela nabízí ubytování ve 12 pokojích dle Vašeho výběru.

http://lipno-daniela.cz/

https://www.dopenzionu.cz/penziony/?search=8995

Penzion U Nešlehů nabízí ubytování pouhých 20 m od Lipna v nekuřáckých plně vybavených pokojích.

http://penzion-uneslehu.cz/

https://www.dopenzionu.cz/penziony/?search=1865

Bungalovy a Apartmány Eder Vás ubytují v apartmánech až pro 8 lidí s vlstním vchodem ze zahrady nebo v bungalovech pro 4 lidi, rozprostřené v zahradě.

http://penzioneder.cz/

https://www.dopenzionu.cz/horni-plana/penzion-apartmany-eder-9055/

Apartmány nad Rybníky Vás ubytují v apartmánech pro 4 - 8 lidí s veškerým komfortem.

http://nadrybniky.cz/

https://www.dopenzionu.cz/horni-plana/penzion-apartmany-nad-rybniky-23281

Pokoje

penzion Daniela:

PENZION DANIELA

Nabízíme vám jedno až osmilůžkové pokoje, které se nacházejí v prvorepublikovém objektu. Nově zrekonstruovaný interiér vás jistě mile překvapí. Původní dřevěné trámy dodávají pokojům velmi útulný vzhled. V každém pokoji je koupelna se sprchovým koutem nebo vanou. V přízemí penzionu je stylová nekuřácká restaurace. Wifi připojení je ve všech pokojích i restauraci zdarma a na vyžádání je možno doplnit kterýkoli pokoj o TV.

Penzion U Nešlehů:

všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem, toaletou a možností BTV
- pro zpříjemnění dne, večera či pro uzavřenou společnost je k dispozici společenská místnost
- krásný a velký prostor plné zeleně vedle penzionu je určen jak pro relaxaci v našem bazénu,
tak i pro sportovní vyžití.
- volejbal, černý tenis, nohejbal, malá kopaná, stolní tenis, ruské kuželky opékání buřtů atd.
- pronájem lodiček a elektromotorů v našem penzionu
- pro příjemné posezení je k dispozici pouze pro ubytované hosty venkovní terasa s
výhledem na jezero.
- pro ubytované hosty parkoviště přímo vedle penzionu.
- pro kola, lyže atd. uzamykatelná garáž
- nemáte mobil? I zde je řešení - telefonní mincovní automat v naší restauraci.
- po domluvě možnost ubytování se psem. Cena za noc á 100,- CZK

- náš penzion je NEKUŘÁCKÝ

NOVÈ Wi-Fi zdarma

Apartmány Eder:

Nabízí ubytování v Apartmánech či bungalovech s plně vybaveným zařízením.
APARTMÁNY EDER

Nově vám nabízíme ubytování v nových apartmánech, které jsou součástí areálu Penzionu EDER. Apartmány mají vlastní vchod přímo ze zahrady a nacházejí se v prvním a druhém patře budovy. Apartmány jsou rodinného typu a disponují dvěma ložnicemi každá pro 4 nebo 3 osoby , plně vybavenou kuchyní včetně potřebného nádobí, indukční varnou deskou, mikrovlnou troubou a velkou lednicí z mrazákem. Součástí kuchyně je i posezení pro daný počet osob a velká led televize .Dále se zde nachází chodba a prostorná koupelna s toaletou a sprchovým koutem. Každý apartmán je vhodný pohodlně pro 2 rodiny. Apartmán číslo 1 pro 7 osob (63m2 ) a druhý apartmán číslo 2 pro 8 osob (70m2 ). V areálu se nachází restaurace ,kde je možnost stravování včetně snídaní a velké dětské hřiště s posezením na venkovní terase u restaurace. Další hřiště na míčové hry nebo pin ponk se nachází v zahradě areálu společně s velkým grilovacím domem s posezením až pro 15 osob, které je k dispozici pro ubytované. Pro rezervace nás kontaktujte na rezervačním formuláři, telefonu 602 664 620 nebo emailem.
CHATY EDER

Nabízíme ubytování v plně vybavených chatách. Máme na pronájem celkem 6 těchto chat. Každá chata má velikost 40m2 a je vhodná pro 4-5 osob. V každé chatě se nachází koupelna s toaletou, umyvadlem a sprchou, kuchyní vybavenou kuchyňskou linkou-sporákem na plyna a lednicí,ložnicí se dvěma lůžky a společnou místností se 2-3 lůžky dle potřeby.S každé chaty je vstup přes zastřešenou terasu přímo do zahrady areálu,který má rozlohu 7000m2 a je součástí penzionu ,,EDER,,.2 chaty jsou vždy spojené velkou betonovou terasou s posezením pro každou chatu a velkým slunečníkem s krásným výhledem na jezero. Dovolená v chatách je vhodná a oblíbená u rodin s dětmi, které se mohou z cela bezpečně pohybovat po celém areálu . V ceně je zahrnuto parkovné u chaty, povlečení, teplá a studená voda. Součástí ceny není elektrická energie. V areálu se nachází restaurace ,kde je možnost stravování včetně snídaní a velké dětské hřiště s posezením na venkovní terase u restaurace. Další hřiště na míčové hry nebo pin ponk se nachází v zahradě areálu společně s velkým grilovacím domem s posezením až pro 15 osob, které je k dispozici pro ubytované.

Apartmány Nad Rybníky:

Nabízíme vám ubytování v nově postaveném objektu z roku 2016, ve kterém jsou pro vás k dispozici tři typy apartmánů od 45m2 do 100m2. Každý má prostorný balkon s posezením, vlastní sociální zařízení, kuchyňskou linku s lednicí a TV s plochou obrazovkou. Samozřejmostí jsou povlečení a ručníky. Pro hosty je k dispozici pračka a v budově je i kolárna a lyžárna s elektrickým sušákem bot. Naši hosté mohou využít parkování na oploceném pozemku a rozlehlou zahradu s dětským hřištěm s výhledem na rybníky.

Služby

Penzion Daniela:

UBYTOVÁNÍ NA FARMĚ, MINIFARMA

Radost pro malé i velké. Mají vaše děti rády zvířata? A tak se dřív nebo později stane, že štěně či kotě přestane stačit a děti se začnou poohlížet po něčem větším

Penzion U Nešlehů:

Pro rybáře:
- venkovní prostor na čištění ryb s osvětlením a vodou
- prodej rybářských povolenek u nás v penzionu
- pronájem lodí,
- mrazící box pro uložení ryb

Apartmány Eder:

KOHO U NÁS UVIDÍTE?

Koně: appaloosa, paint, shetlandský pony a minihors.
Ovce: Kamerunská.
Drůbež: slepice: amrox, lakenfelder, hedvábnička, brahmanka kolumbijská bílá/hnědá, soví vousáč.
Kachny: indický běžec, smaragdová kachna, rouvenská kachna, čínská kachna.
Bažanti: zlatý, diamantový, stříbrný.
Pštros Emu.
Hrdlička chechtavá.
Křepelka japonská .

Apartmány Nad Rybníky:

možnost rybaření na našich rybnících. Uvidíte, že se Vám dovolená na Lipně vyplatí!!!

Stravování

Penzion Daniela:

Pojďte ochutnat jídla, která se vaří z opravdu čerstvých potravin. Vaříme pro vás podle starých šumavských receptů. Restaurace penzionu Daniela nemá stálý jídelní lístek, protože sortiment pokrmů je závislý na nabídce místních farmářů. V naší restauraci najdete příjemné posezení až pro 55 osob uvnitř a 20 osob na venkovní terase.

Penzion U Nešlehů:

v budově se nachází restaurace o počtu 60-ti míst, která je určena pouze pro hosty penzionu
s venkovní terasou.
- nabízíme snídaně od 8 do 10 hodin a večeře od 18 do 20 hodin
- Naše restaurace je NEKUŘÁCKÁ.

Apartmány Eder:

OPRAVDOVÁ DOMÁCÍ KUCHYNĚ!

Pojďte ochutnat jídla, která se vaří z opravdu čerstvých potravin. Vaříme pro vás podle starých šumavských receptů. V naší restauraci najdete příjemné posezení až pro 55 osob uvnitř a 20 osob na venkovní terase.

Apartmány Nad Rybníky:

Naše vyhlášená Rybí restaurace se nachází v těsné blízkosti Lipenské přehrady v obci Hůrka 3km od Horní Plané. Pakliže k nám zavítáte, můžete se těšit na výborné rybí speciality pouze z čerstvých ryb, které v drtivé většině pochází z našich rybníků. Právě kaskádovité rozložení našich rybníků je ideálním prostředím pro chov pstruha duhového. Křišťálově čistá voda tekoucí z potoků ze Šumavy je jedním z hlavních faktorů ovlivňujících kvalitu a výtečnou chuť našich pstruhů. Kromě pstruhů chováme v našich rybnících také kapry, líny, sumce a další sladkovodní ryby.

Na jídelním lístku Rybí restaurace najdete jak tradiční recepty česke kuchyně, tak i speciality, jako Candát na víně, či rybí paštiku. Kromě rybích pokrmů nabízíme i jídla z kuřecího a vepřového masa a to vše za velice příznivé ceny.

Aktivity

Penzion Daniela:

Navštivte multižánrový festival pro děti i dospělé v Horní Plané. Nabízíme posezení v pártystanech pro 150 lidí. Kulturní program probíhá za jakéhokoliv počasí na zastřešeném pódiu. Pro děti je po celý den připraven velký skákací hrad o rozměrech 6x6m, dětský koutek s pískovištěm a dětské menu.

Penzion U Nešlehů:

Volný čas:
- venkovní bazén
- hřiště
- stolní tenis
- kuželky
- ohniště (vše zdarma)
Míče, pálky atd. si můžete u nás zdarma zapůjčit.

Apartmány Eder:

Navštivte multižánrový festival pro děti i dospělé v Horní Plané. Nabízíme posezení v pártystanech pro 150 lidí. Kulturní program probíhá za jakéhokoliv počasí na zastřešeném pódiu. Pro děti je po celý den připraven velký skákací hrad o rozměrech 6x6m, dětský koutek s pískovištěm a dětské menu.

Apartmány Nad Rybníky:

Navštivte multižánrový festival pro děti i dospělé v Horní Plané. Nabízíme posezení v pártystanech pro 150 lidí. Kulturní program probíhá za jakéhokoliv počasí na zastřešeném pódiu. Pro děti je po celý den připraven velký skákací hrad o rozměrech 6x6m, dětský koutek s pískovištěm a dětské menu.

Vybavení

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, Levné ubytování

Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Ubytování na 1 - Lipno a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Ubytování na 1 - Lipno. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Ubytování na 1 - Lipno.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist