Pension H - Hodnocení

650 Kč
Referenční cena

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Pension H

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 14
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Pension H


Storno

Hodnocení návštěvníků

Romča

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování jsme využili opakovaně. Příjemné ubytování a domácí prostředí. Majitelé super, mýlí a ochotný pomoct v každé situaci.

Tomáš

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super pobyt, krásně prostredi, vynikající kuchyně

Lucka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 12.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vse top :-) rada se vratim

Petr

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 3.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za moc příjemnou dovolenou.

Lenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi ochotná majitelka penzionu. Maximální spokojenost.

Jitka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dětem se v penzionu moc líbilo. Bazén,hřiště, trampolína, koťátka, kozy, prostě super.

Petra Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme, moc se nám u Vás líbilo.

Antonín H.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice příjemný rodinný penzion na samotě u lesa.

Jiří T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Bylo to tady super, určitě zase přijedeme!

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Vratislav M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme zde na letni dovolene. Penzion by mel mit na vizitkach heslo "Nic neni nemozne!". Vstricnost a ochota personalu je uzasna. Kuchyne vytecna natolik, ze jsme ani nestacili ochutnat celou nabidku. Spali jsme v apartmanu typu A a muzeme konstatovat, ze byl velmi pohodlny, prakticky zarizeny a velmi cisty. Penzion je umisteny vyhodne tak, ze poskytuje moznosti vyletu autem, na kole i pesky jak smerem na Karlovy Vary, tak i severne. Je kousek od Boziho Daru, Klinovce a ma autobusove spojeni do Jachymova. Kratke vychazky je mozne provadet i do blizkeho okoli. V neposledni rade je nutne zminit i naprosto luxusne vybaveny wellness.

Josef M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2012

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Křížanovský

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 17.7.2011

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Kolárová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.4. - 24.4.2011

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Hronová

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 2.3.2012

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Pension H, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Pension H. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Pension H.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist