Ubytování






 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion U pejska a kočičky

Dolní Pěna 19,
JINDŘICHŮV HRADEC 377 01 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Penzion leží v malebném údolí Pěněnského potoka v zeleni vzrostlých stromů a udržovaných zahrádek. V těsném dosahu historického města Jindřichova Hradce(2km) a přírodního parku Česká Kanada (2km) . Penzion je dobře dostupný autem, pěšky i na kole díky asfaltové silničce využívané i jako cyklostezka. Disponuje vlastní oplocenou zahradou s možností sportovního vyžití.

Vybavení zařízení

Bývalý jihočeský statek je po rekonstrukci a má veškeré inženýrské sítě včetně ústředního plynového vytápění. K objektu náleží i velká udržovaná zahrada s možností parkování aut a sportovního vyžití. Součástí je obytný okrasný vnitřní dvůr, kde je umístěno venkovní sezení pro venkovskou restauraci. Zde podáváme snídaně a večeře, přes den si můžete zajít na studené pivečko nebo limonádu. Příjezd k penzionu je ze dvou stran.

Pokoje

Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnami s WC, umyvadlem a sprchovým koutem. Všechny pokoje mají vstup a výhled do zahrady.
V přízemí penzionu,se vstupem a výhledem do okrasného dvora, se nachází čtyřlůžkový apartmán se dvěma ložnicemi 2+2 a malou kuchyňkou. Vedle něj dvoulůžkový pokoj s možností dvou samostatných masivních lůžek. V případě potřeby je možné apartmán s pokojem propojit.
Obytné podkroví nabízí apartmán o dvou samostatných pokojích 2+3 s vlastním vchodem ze společné chodby a vlastními koupelnami. Tento apartmán je oddělen chodbovými dveřmi od ostatních pokojů v podkroví. Dále v podkroví jsou dva třílůžkové pokoje.

Služby

V každém pokoji či apartmánu je lednička, varná konvice a k dispozici mikrovlnná trouba.
Pro milovníky posezení v zahradě v soukromí máme prostornou zastřešenou pergolu s malým prostranstvím pro děti. V zahradě je možnost míčových her, je zde volejbalová síť, půjčíme míč, badminton.
Naše restaurace poskytuje stravovací služby a možnost posezení u kávy či vína. Dle možností pečeme domácí pizzu, ryby, kolena v kamenné peci v restauraci. Toto je možné si objednat dopředu. Můžeme uspořádat i rodinnou oslavu.
K dispozici máme i možnost zapůjčení dvou kol za poplatek.

Stravování

Ubytování poskytujeme včetně snídaní formou bufetu a na objednávku k ubytování nabízíme i večeře o dvou chodech. Převážně vaříme jídla z české kuchyně, snažíme se využívat možností kvalitních surovin místních farmářů a podniků, kterých je tu, zatím, dostatek. Jedná se hlavně o maso, sýry, vejce , jogurty, med, ryby a částečně i uzeniny . V sezoně využíváme zeleninu z vlastní produkce.
Obědy vaříme formou výběru ze čtyř jídel.
Můžeme uspořádat rodinnou oslavu.

Aktivity

Hlavními aktivitami pro tento kraj je cykloturistika, pěší turistika a putování za hrady a zámky s prohlídkou historických měst. Pro cyklisty je tu zvlněný terén, trasy jsou vedeny vesničkami s propojením s přírodou a historickým Hradcem nebo trasami do České Kanady nebo na Třeboňsko. Vypomoci si můžete jízdou úzkokolejkou, která vás i s kolem zaveze do srdce České Kanady a zpět frčíte už jen z vršků dolů až k nám. To samé je i pro pěší turisty. Pro milovníky historie jsou tu památky ve městech jako Hradec, Slavonice, Třeboň, Telč nebo zámky Červená Lhota, Jemčina s krásnou ptačí rezervací Holná a lesoparkem a blízké Rakousko.

Doplňující informace

Nespornou výhodou této části jižních Čech je v létě stabilní, převážně teplé počasí. Ke koupání jsou zde přírodní zdroje - přírodní koupaliště Hrutkov sousedící s rybníkem pro sportovní rybaření, velký rybník Dřevo v Horní Pěně, pískovny nebo vodní park či plovárna v Jindřichově Hradci. 100m od našeho penzionu je Obludiště-přírodní bludiště se zázemím pro děti i dospělé a 300m ZOOpark s více než sto druhy zvířat včetně lvů, jejichž podvečerní volání si můžete užít v bezpečí při posezení na naší zahrádce.

Jana Horníková

majitelka

„Haló, dobří lidé, račte dále..”

Vybavení

Vybavení objektu

Parkoviště, Sprchy, Sportovní vyžití, Internet, Restaurace
Počet pokojů:: 6

Kategorizace

Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, Golf, Vhodný pro cyklisty

K ubytování


Příjezd nejdříve: 14 hodin

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Televize, Internet na pokoji, Dětská postýlka, Koupelna, Lednice, Rychlovarná konvice

Sportovní zázemí

Tenisové hřiště, Úschovna kol, Úschovna lyží, Volejbal, Nohejbal, Fotbal, Dětské hřiště, Petangue, Půjčovna kol
Další vybavení: multifunkční dětské hřiště 150m od penzionu

Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře, Snídaně v ceně pobytu
Počet míst: 28 uvnitř

017 u restaurace 017 u restaurace 058 zahrádka 058 zahrádka 062 062 063 063
Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni

Cenové relace

Pár / víkend (2 noci), Rodina (2 dospělí, 2 děti) / noc

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion U pejska a kočičky a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U pejska a kočičky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion U pejska a kočičky.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist