PENZION KUNC I a II - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - PENZION KUNC I a II

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 95
Celkem hodnocení 277
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení PENZION KUNC I a II


Storno

Hodnocení návštěvníků

Andrea

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu se nám moc líbilo, okolí je nádherné, využili jsme altán i gril na zahradě.

Jan U.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.6. - 4.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování v penzionu se mi moc líbilo. Přátelský přístup rodiny Kuncovi předčí všechnu běžnou pohostinnost a vždy se nám snažili vyhovět. Skvělé prostředí Brdska a čistota penzionu je bonus navíc, který pobyt ještě více zpříjemní. Ideální pro sportovní páry hledající rodinné a pohodové místo pro odpočinek.

Andrea

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

This place is excellent also if you need rest and work in the same time. I spent one week of my working holiday in Penzion Kunc. The accomodation is clean and very comfortable. The fresh air all around served me the perfect condition for work, relax and achieving my best running performance in the beautifull landscape. The host Marie and Zdenek are very plesant and helpfull whenever I needed.
I can this accomodation fully recommend.

Jozef K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

11111111111111111111

Alena K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Hezký penzion, vhodné místo pro výlety do okolí.

Marie V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Stanislav V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 20.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Jaroslava

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 14.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí.

Kristýna K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné procházky, nové studánky, houby, brusinky.....

Michal B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pro mě a moje záda je důležité dobře se vyspat na kvalitní matraci. Zde se mi spalo velmi dobře - skoro jako doma.

Mirka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je zařízen novým nábytkem - příjemné

Daniel B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Hezký penzion - okolí fain pro cyklisty.

Milan B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Brdské lesy a okolí nás opravdu nadchly

Eva B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Na dovolené se nám líbilo.

Mariana

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 23.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Příjemné,čisté,moderní ubytování,klid,penzion obklopen Brdy,
spokojenost vřele doporučujeme.

Jana Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 11.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše bylo super, byli jsme moc spokojení, určitě se sem ještě někdy vrátíme.

Eva M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Chcete si vyčistit hlavu,odpočinout pak je to právě tento penzion, kde se mi opravdu líbilo.Personal velmi ochotný,super vybaveny.Moznost grilování, rekreace, procházky.

Vlaďka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 16.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

krásné prostředí pro cyklovýlety, pěkné ubytování, milí hostitelé

Tomáš

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 3.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vždy když jedu do středočeského kraje, přespávám v Penzionu KUNC.

Marcela

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Na zahradě penzionu je krásný rovný trávník ,kde si naše děti mohli bezpečně hrát.

Verča

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 8.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc se mi líbilo muzeum v Rožmitále.

Katka

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 9.8. - 10.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

super, super, super, super

Míla

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Po celodenním sportování jsme měli k dispozici gril, pergolu, kde jsme s přáteli mohli posedět a vymyslet program na další den.

Jan

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Klid, čisté sociální zařízení, možnost přípravy snídaně, wifi připojení.

Jarmila Z.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 10.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu jsem přespala při pracovní cestě. Ráda bych se sem vrátila i na dovolenou s manželem a vnukem.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu PENZION KUNC I a II, který hodnotilo 95 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu PENZION KUNC I a II. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu PENZION KUNC I a II.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.6 / 10
Vynikající 9.6 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist