Ubytování






 


house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Ubytování Kynžvart

Potoční 103,
LÁZNĚ KYNŽVART 354 91 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Penzion na Vysočině v obci Hartmanice, nacházející se v krásné přírodě na pomezí…

Ladislav Mandlík

Vedoucí

„Dobrý den,

nabízíme Vám domácí ubytování v malebném lázeňském městě Kynžvart (okres Cheb). Přijeďte si odpočinout a načerpat síly v klidném prostředí, objevujte unikátní přírodní bohatský chráněné krajiné oblasti Slavkovského lesa, sportujte a poznávejte naše kulturní bohatství.

V okolí se nachází Státní zámek Kynžvart, http://www.golfkynzvart.cz, přírodní rezervace, naučná stezka Kladská a lovecký zámeček, krásné parky, přírodní bazén, léčivé prameny, cyklotrasy a rozsáhlé běžkářské trasy a lyžařskou sjezdovku pro zimní rekreaci.

Nově od sezóny 2015 zapůjčujeme elektrokola pro pohodlnější dopravu v místním kopcovitém terénu, výjíždky se stanou potěšením.

Samozdřejností je v možnost využití lázeňských procedu přímo v lázních Kynžvart, minerální prameny Richard, Helena a Viktor, ideální klimatické podmínky vzduchu s vysokou vlhkostí, koupele, zábaly, masáže, sauna, vyhlášené dětské lázně.

Výhodou je blízké spojení do nedalekých Mariánských Lázní, Bečova nad Teplou, Chebu či klášter Teplá s unikátní knihovnou, autobusová zastávka vzdálena 400 m, možnost párkování vlastního automobilu ve dvoře.

K dispozici je Vám kuchyňský kout s možností vaření, mikrovlnná trouba, sprchový kout a WC, více nejdete ve fotogalerii. Restaurace s možností stravování je 10m od ubytování, možnost posezení a grilování na terase.”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Parkoviště, Sprchy, Internet
Počet pokojů:: 3

Kategorizace

Ubytování na venkově, Vhodný pro cyklisty, V centru města, Levné ubytování

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Satelit / kabel. TV, Koupelna, Lednice, Rychlovarná konvice, Žehlička

Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Ubytování Kynžvart a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Ubytování Kynžvart. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Ubytování Kynžvart.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist