Ubytování






 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Apartmánové domy Pink-Antik

Lipno nad Vltavou 106,
LIPNO NAD VLTAVOU 382 78 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Šest luxusních, konfortně vybavených apartmánových domů s orientací na jih, které se nachází 50 m nad pěší promenádou s obchůdky, restauracemi, kavárnami a informačním centrem. 300 m od nás naleznete Ski/Aktiv areál Lipno a 200 m pláž Marinu. Jsme strategickým místem pro všechny vaše aktivity.

Vybavení zařízení

Domy jsou vybaveny v antickém či moderním domáckém stylu, které navozují příjemnou atmosféru bydlení. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s TV, na který navazuje otevřená kuchyň. Kuchyň je kompletně vybavena nádobím, sklokeramickou varnou deskou, troubou, myčkou, lednicí, rychlovarnou konvicí, toustovačem a překapávačem na kávu. Z kuchyně je vstup do zahrady s posezením a možností grilování.

Pokoje

V prvním patře jsou 2 prostorné ložnice s dvěmi dvoulůžky a menší ložnice s palandou (vhodné pro děti). Koupelna v patře je vybavena rohovou vanou, umyvadlem a toaletou. Druhá toaleta se nachází v přízemí. V obývacím pokoji je rozkládací sedačka, která může eventuelně sloužit jako přistýlka pro 2 osoby. Celková kapacita domu je 4-6 (8) osob. Na požádání lze umístit do obou ložnic ještě dětskou postýlku. V domě je prostor pro uložení kol, lyží, rybářského vybavení atd.

Služby

Ubytování, výlety do okolí, wellness

Stravování

Možnost vlastního vaření-plně vybavená kuchyň. V Lipně nad Vltavou i v jeho širokém okolí je několik příjemných restaurací a pizzerií, kde si můžete vychutnat skvělou večeři, či si dát sklenku dobrého vína

Aktivity

Naše apartmánové domy jsou ideálním výchozím bodem pro Vaší zimní dovolenou. Jejich strategická poloha 200 m od jezera na němž v mrazivých dnech můžete vyzkoušet nejdelší bruslařskou dráhu ve střední Evropě vedoucí až do Frymburku a Přední Výtoně. Lanová dráha do Ski areálu Lipno je vzdálena 700m a pro letošní zimní sezonu je připravena nová 1.200 m dlouhá sjezdovka pro vaše ještě intenzivnější lyžařské zážitky. Skipas je možný kombinovat s lyžováním na Hochfichtu. Dále je hostům k dispozici ski bus dopravující lyžaře několikrát denně na nedaleký rakouský Sternstein. Pro ty náročnější se zde nabízí možnost být během dvou hodin jízdy autem v nejbližším alpském středisku Hinterstoder-Wurzeralm.
Lipenské jezero a řeka Vltava je rájem pro milovníky vodních sportů a vybízí ke sjezdu na kánoích či raftech.Vzdálenost od písečné a travnaté lipenské pláže a jachetního přístavu Marina Lipno je 200m. Zde je pozvolný vstup do vody a proto je ideálním místem pro děti. Můžete si zde zapůjčit lodě s elektromotorem a plachetnice. Krásná a nedotčená okolní příroda vybízí k procházkám, jízdě na kole (cyklostezka Lipno-Frymburk-Přední Výtoň- Lipno) nebo na in-line bruslích. Využít můžete bobovou dráhu Slide Land Lipno (400m), karting, čtyřkolky, paintball, jízdu na koni a mnoho dalších sportovních aktivit. Určitě doporučujeme navštívit Stezku korunami stromů na hoře Kramolín kam vás vyveze sedačková lanovka. V nejbližším okolí najdete spoustu dětských hřišť, v hlavních sezónách je pro děti otevřen dětský klub Bollo (200m), kde jsou pod profesionálním dohledem pro ně připraveny různé tvořivé aktivity. Určitě se také rádi necháte hýčkat v největším a nejmodernějším Wellness centru v Čechách ve Frymburku (8km) nebo využijete služeb našeho soukromého maséra v pohodlí vašeho apartmánu. Milovníci kultury a historie také jistě rádi navštíví památky v okolí jako např. Rožmberk, Vyšší Brod, Český Krumlov popř. Hlubokou nad Vltavou Za návštěvu stojí také výlet do blízkého Linze či Vídně.

Doplňující informace

A Vaši zimní dovolenou si užijete ještě více s kartou LIPNO CARD zdarma!!!

http://www.lipnohome.cz/aktuality.php

Eva Siladijová

„Přijeďte k nám strávit tu nejkrásnější zimní dovolenou třeba společně s vašimi přáteli nebo rodinou. Přivítáme vás v luxusně vybavených řadových domech s možností i zimního grilování
Budete obklopeni nádhernou šumavskou přírodou, ale i možnostmi jak relaxačního tak i sportovního vyžití.
Na dovolenou u nás se NEZAPOMÍNÁ!!!”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Parkoviště, Sprchy, Sportovní vyžití, Internet, Domácí mazlíčci povoleni
Počet pokojů:: 4+kk

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Luxusní ubytování, Aktivní dovolená, Na horách

K ubytování


Příjezd nejdříve: 15 h

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Satelit / kabel. TV, Dětská postýlka, Koupelna, Lednice, Rychlovarná konvice

Sportovní zázemí

Úschovna kol, Úschovna lyží, Dětské hřiště, Masáže

Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Apartmánové domy Pink-Antik a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Apartmánové domy Pink-Antik. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Apartmánové domy Pink-Antik.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist