Penzion Nová Ves - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Nová Ves

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 36
Celkem hodnocení 53
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Nová Ves


Storno

Hodnocení návštěvníků

Milan L.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.5. - 12.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velice příjemný penzion s ochotnými bezva majiteli, s kterými vládla po celou dobu pobytu kamarádská atmosféra. V krásném kraji velice milí lidé. Za celý náš team palce nahoru!!!

Romana B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Čistý krásný penzion, v klidném prostředí, s posezením - uvnitř - venku - u lomu. Přivítání s milým úsměvem a po celou dobu pobytu nenucená ochota a vstřícnost. Určitě doporučuji navštívit, ať jste rodina nebo partička kamarádů. Místo palce nahoru dávám nominaci na Penzion roku 2018.

Veronika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi krasne prostredi, cyklotrasy v okoli, koupani v lomu 50 m od penzionu (vhodne i pro deti diky melkemu okraji).
Penzion ma i venkovni posezeni, velmi prijemne v letnich mesicich. Majitelka penzionu Katerina je velmi prijemna a napomocna, i jeji starsi syn Ondra zna okoli velmi dobre a dokaze poradit kam si zajet na vylet.
U lomu je stanek, ktery byl otevreny v odpolednich a vecernich hodinach v zari v dobe naseho pobytu, pres leto vsak byva otevreny dele. Po celodennim vylete se muzete osvezit ve vode, dat si pivo a deti si muzou hrat ve vasem dohledu. Pro deti je u lomu travnata plocha s brankama na fotbal, a hodne prostoru na pobihani.
Moc se nam v Penzionu Nova Ves libilo, citili jsme se vitani. Tesime se na priste!

Jindřich T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion ve velmi klidné lokalitě, koupání zdarma v přírodním lomu 50m od penzionu,
velmi dobrá volba pro cykloturistiku, na každém pokoji TV, wifi, lednička, možnost přátelského posezení vevnitř i venku penzionu, parkování uvnitř penzionu.
Velmi příjemně nás překvapila ochota personálu s nabídkou odvozu do penzionu v případě problému s koly na výletech, tím by odpadla starost s lepením duší a jinými nepříjemnostmi na výletech, personál nám nabídl i možnost objednávky a dodání čerstvého pečiva ráno na pokoj. Pobyt byl zcela bez problémů, vřele doporučuji pro skupiny přátel do počtu cca 15 lidí (manželských párů i jednotlivců). Cena velmi příjemná, byli jsme tam na 3 noci a nestihli jsme objet na kolech všechno , co se nabízelo, ale každopádně jsme se vždy tešili na návrat do penzionu k večernímu posezení s přáteli venku. 12m od penzionu ohniště k opékání špekáčků, doporučuji i pro rodiny s dětmi po dobu prázdnin. Personál byl schopen variabilně měnit naše požadavky na ubytování, stačilo poslat mail a po příjezdu bylo vše zařízeno tak , jak jsme požadovali. V penzionu je i velmi prostorná garáž pro uschování kol přes noc, my jsme tam dávali 15 kol, a ještě by dle mého by se tam dalších 10 ještě vlezlo.
Jezdíme již několik let, ale tento pobyt bylo to nejlepší, co jsme zatím viděli a zažili. Určitě se zde vrátíme příští rok.
Jindřich Talpa , Zlín

Ludmila

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost

Mirek. P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion v krásném prostředí kousek od zatopeného lomu. Pokoje dobře vybavené a čisté. Majitelé velice milí a vstřícní. Velice milá je možnost donášky čerstvého pečiva. Zdravíme manžele Klustovi a přejeme spoustu spokojených lidiček.

J.M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné, čisté a velké pokoje, milá paní domácí. Zatopený lom kousek od penzionu i s výborným občerstvením a vychlazeným pivem.

Na dovolenou budeme rádi vzpomínat.

Dana M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělé ubytování v příjemném prostředí. Vlídní, milí a vstřícní majitelé. Voda ke koupání nedaleko. Bylo nás věru hodně a ochotná paní majitelka vymyslela bezvadnou konstelaci pokojů. Můžeme jen doporučit.

Josef T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu najdete vše, co potřebujete ke spokojené dovolené, příjemní a ochotní domácí, koupání v lomu pár kroků, mnoho krásných míst v okolí na výlety

Eva N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Po celou délku pobytu jsme byli velice spokojení, vybavení a čistota perfektní, paní vedoucí Klustová je usměvavá, ochotná splnit každé hostovo přání, jedním slovem je úžasná. Rádi se sem budeme vracet a tento penzion doporučíme svým známým. Eva a Zdeněk

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion / apartmán / velmi prostorný, majitelé vstřícní , milí a starostliví.
Pobyt byl super a koupání velmi blízko. Okolí nabízí spoustu zajímavých tipů na výlet. Zdravíme ze Šumavy....

Ludmila P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion mne upoutal už po zhlédnutí v nabídce na internetu a líbil se i mým přátelům a milovníkům cyklistiky. Ihned jsem volala a rezervovala už rok předem.Paní Klustová mne překvapila velmi vstřícnou ochotou vyhovět našemu požadovanému termínu a ve všem se snažila vyhovět.Při příjezdu nás velmi mile přivítala a podrobně informovala o všech možnostech využití služeb penzionu.Pokoje byly prostorné,čisté a nic nám tam nechybělo.Nejpřekvapivější pro nás však byla možnost poskytnutí služby nejcennější v případě potíží při cyklovýletech.A skutečně jsme měli i možnost to využít.Za rychlou pomoc však absolutně odmítali finanční vyrovnání.S tím jsme se nikde za celou dobu našich dovolených v žádném penzionu nesetkali.Navrhujeme tento penzion na ocenění Penzion roku.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion jsme navštívili již potřetí a opět naprostá spokojenost :-)

B. B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Fajn majitelé, vstřícní, pěkné velké světlé pokoje. V penzionu nápojový bar a možnost objednat si čerstvé pečivo. V blízkosti cyklostezek s dosahem zajímavých turistických cílů. Příjemná dovolená s možností jít se vykoupat v plavkách přímo z penzionu.

Veronika J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme moc spokojení jak s příjemným domácím prostředím, tak s nadstandartními službami. Děkujeme

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion je po renovaci, zasazen do krásného prostředí, kde lze využít zatopený lom ke koupání (včetně stánku s občerstvením), množství cyklostezek k projížďkám na kole nádhernou krajinou. Možnost čerstvého pečiva v tašce na klice od pokoje dle objednávky každé ráno. Úžasné přijetí a chování provozovatelky paní Klustové i její rodiny. Děkujeme za skvělý týden.

Jitka Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Do penzionu jsme se vrátili už podruhé a termín na příští rok máme již pro jistotu zamluvený.Všude v okolí je spousta krásných památek, přírodních zajímavostí .Bezva koupání 100m od penzionu . ceny za ubytování na tuto dobu stále příznivé a pokoje jsou velice dobře vybaveny. Ale hlavně velice ochotní a mílí majitele . Klid malé vesničky vesničky zeleni umocňuje prožitek z pobytu. Manželé z Prahy

Jiřina S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Každé ráno čerstvé pečivo dle objednávky-výborné!!!

Bronislava Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion tady funguje PRO LIDI.Ochota, vstřícné jednání, nic není problém, pohodlné prostory, krásné okolí.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Oceňujeme lokalitu, velké množství tipů na výlety v okolí, možnost koupání, velmi milé a ochotné majitele pensionu. Jako rodina s dětmi bychom uvítali dětské hřiště.

HANA

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S DOVOLENOU JSME BYLI VELMI SPOKOJENI,JEZDILI JSME NA KOLECH PO PAMÁTKÁCH A PANÍ VEDOUCÍ NÁM OCHOTNĚ PORADILA KUDY KAM A NA CO SI MÁME DÁVAT POZOR. NIC NEBYLO PROBLÉM.KOUPÁNÍ V LOMU A OBČERSTVENÍ V KIOSKU BYLO PERFEKTNÍ A S ÚSMĚVEM.VŠICHNI JSME BYLI SPOKOJENI A UŽ DOMA VZPOMÍNÁME.

Pichovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 7.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Za penzionem lom na koupani i s obcerstvenim, rozkvetle lekniny, nadherne prostredi. Samoobsluzna lednice, prijemny personal.Krasne okoli na vylety.

Hana S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování v penzionu jsme vybírali jako strategické místo pro hvězdicovité výlety po okolí Litovle. Celá skupina se shodla, že jsme vybrali skvěle. Penzion je v příjemném prostředí s velkou výhodou koupání v blízkém lomu. Vybavenost byla perfektní a starostlivost provozovatelů vstřícná, až rodinná.
Tyto zkušenosti rádi předáme našim kamarádům.

Eva K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme byli všichni velmi spokojeni a rádi se sem budeme vracet. Penzion je umístěn v krásném prostředí, nádherná příroda a množství atraktivních možností k výletům v blízkém okolí spolu s přiměřenou cenou a kvalitním vybavením jsou dostatečným důvodem pro opakované návštěvy. Penzion rádi doporučíme i svým známým.

Eva K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme byli všichni velmi spokojeni a rádi se sem budeme vracet. Penzion je umístěn v krásném prostředí, nádherná příroda a množství atraktivních možností k výletům v blízkém okolí spolu s přiměřenou cenou a kvalitním vybavením jsou dostatečným důvodem pro opakované návštěvy. Penzion rádi doporučíme i svým známým.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Nová Ves, který hodnotilo 36 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Nová Ves. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Nová Ves.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist