Penzion Nová Ves - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Nová Ves

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 36
Celkem hodnocení 52
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Nová Ves


Storno

Hodnocení návštěvníků

Romana B.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.9. - 23.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Čistý krásný penzion, v klidném prostředí, s posezením - uvnitř - venku - u lomu. Přivítání s milým úsměvem a po celou dobu pobytu nenucená ochota a vstřícnost. Určitě doporučuji navštívit, ať jste rodina nebo partička kamarádů. Místo palce nahoru dávám nominaci na Penzion roku 2018.

Veronika

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi krasne prostredi, cyklotrasy v okoli, koupani v lomu 50 m od penzionu (vhodne i pro deti diky melkemu okraji).
Penzion ma i venkovni posezeni, velmi prijemne v letnich mesicich. Majitelka penzionu Katerina je velmi prijemna a napomocna, i jeji starsi syn Ondra zna okoli velmi dobre a dokaze poradit kam si zajet na vylet.
U lomu je stanek, ktery byl otevreny v odpolednich a vecernich hodinach v zari v dobe naseho pobytu, pres leto vsak byva otevreny dele. Po celodennim vylete se muzete osvezit ve vode, dat si pivo a deti si muzou hrat ve vasem dohledu. Pro deti je u lomu travnata plocha s brankama na fotbal, a hodne prostoru na pobihani.
Moc se nam v Penzionu Nova Ves libilo, citili jsme se vitani. Tesime se na priste!

Jindřich T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 9.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion ve velmi klidné lokalitě, koupání zdarma v přírodním lomu 50m od penzionu,
velmi dobrá volba pro cykloturistiku, na každém pokoji TV, wifi, lednička, možnost přátelského posezení vevnitř i venku penzionu, parkování uvnitř penzionu.
Velmi příjemně nás překvapila ochota personálu s nabídkou odvozu do penzionu v případě problému s koly na výletech, tím by odpadla starost s lepením duší a jinými nepříjemnostmi na výletech, personál nám nabídl i možnost objednávky a dodání čerstvého pečiva ráno na pokoj. Pobyt byl zcela bez problémů, vřele doporučuji pro skupiny přátel do počtu cca 15 lidí (manželských párů i jednotlivců). Cena velmi příjemná, byli jsme tam na 3 noci a nestihli jsme objet na kolech všechno , co se nabízelo, ale každopádně jsme se vždy tešili na návrat do penzionu k večernímu posezení s přáteli venku. 12m od penzionu ohniště k opékání špekáčků, doporučuji i pro rodiny s dětmi po dobu prázdnin. Personál byl schopen variabilně měnit naše požadavky na ubytování, stačilo poslat mail a po příjezdu bylo vše zařízeno tak , jak jsme požadovali. V penzionu je i velmi prostorná garáž pro uschování kol přes noc, my jsme tam dávali 15 kol, a ještě by dle mého by se tam dalších 10 ještě vlezlo.
Jezdíme již několik let, ale tento pobyt bylo to nejlepší, co jsme zatím viděli a zažili. Určitě se zde vrátíme příští rok.
Jindřich Talpa , Zlín

Ludmila

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost

Mirek. P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion v krásném prostředí kousek od zatopeného lomu. Pokoje dobře vybavené a čisté. Majitelé velice milí a vstřícní. Velice milá je možnost donášky čerstvého pečiva. Zdravíme manžele Klustovi a přejeme spoustu spokojených lidiček.

J.M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné, čisté a velké pokoje, milá paní domácí. Zatopený lom kousek od penzionu i s výborným občerstvením a vychlazeným pivem.

Na dovolenou budeme rádi vzpomínat.

Dana M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělé ubytování v příjemném prostředí. Vlídní, milí a vstřícní majitelé. Voda ke koupání nedaleko. Bylo nás věru hodně a ochotná paní majitelka vymyslela bezvadnou konstelaci pokojů. Můžeme jen doporučit.

Josef T.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

V penzionu najdete vše, co potřebujete ke spokojené dovolené, příjemní a ochotní domácí, koupání v lomu pár kroků, mnoho krásných míst v okolí na výlety

Eva N.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Po celou délku pobytu jsme byli velice spokojení, vybavení a čistota perfektní, paní vedoucí Klustová je usměvavá, ochotná splnit každé hostovo přání, jedním slovem je úžasná. Rádi se sem budeme vracet a tento penzion doporučíme svým známým. Eva a Zdeněk

Markéta

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion / apartmán / velmi prostorný, majitelé vstřícní , milí a starostliví.
Pobyt byl super a koupání velmi blízko. Okolí nabízí spoustu zajímavých tipů na výlet. Zdravíme ze Šumavy....

Ludmila P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion mne upoutal už po zhlédnutí v nabídce na internetu a líbil se i mým přátelům a milovníkům cyklistiky. Ihned jsem volala a rezervovala už rok předem.Paní Klustová mne překvapila velmi vstřícnou ochotou vyhovět našemu požadovanému termínu a ve všem se snažila vyhovět.Při příjezdu nás velmi mile přivítala a podrobně informovala o všech možnostech využití služeb penzionu.Pokoje byly prostorné,čisté a nic nám tam nechybělo.Nejpřekvapivější pro nás však byla možnost poskytnutí služby nejcennější v případě potíží při cyklovýletech.A skutečně jsme měli i možnost to využít.Za rychlou pomoc však absolutně odmítali finanční vyrovnání.S tím jsme se nikde za celou dobu našich dovolených v žádném penzionu nesetkali.Navrhujeme tento penzion na ocenění Penzion roku.

Petra

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion jsme navštívili již potřetí a opět naprostá spokojenost :-)

B. B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Fajn majitelé, vstřícní, pěkné velké světlé pokoje. V penzionu nápojový bar a možnost objednat si čerstvé pečivo. V blízkosti cyklostezek s dosahem zajímavých turistických cílů. Příjemná dovolená s možností jít se vykoupat v plavkách přímo z penzionu.

Veronika J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme moc spokojení jak s příjemným domácím prostředím, tak s nadstandartními službami. Děkujeme

Jitka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion je po renovaci, zasazen do krásného prostředí, kde lze využít zatopený lom ke koupání (včetně stánku s občerstvením), množství cyklostezek k projížďkám na kole nádhernou krajinou. Možnost čerstvého pečiva v tašce na klice od pokoje dle objednávky každé ráno. Úžasné přijetí a chování provozovatelky paní Klustové i její rodiny. Děkujeme za skvělý týden.

Jitka Ž.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Do penzionu jsme se vrátili už podruhé a termín na příští rok máme již pro jistotu zamluvený.Všude v okolí je spousta krásných památek, přírodních zajímavostí .Bezva koupání 100m od penzionu . ceny za ubytování na tuto dobu stále příznivé a pokoje jsou velice dobře vybaveny. Ale hlavně velice ochotní a mílí majitele . Klid malé vesničky vesničky zeleni umocňuje prožitek z pobytu. Manželé z Prahy

Jiřina S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Každé ráno čerstvé pečivo dle objednávky-výborné!!!

Bronislava Z.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion tady funguje PRO LIDI.Ochota, vstřícné jednání, nic není problém, pohodlné prostory, krásné okolí.

Pavel

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Oceňujeme lokalitu, velké množství tipů na výlety v okolí, možnost koupání, velmi milé a ochotné majitele pensionu. Jako rodina s dětmi bychom uvítali dětské hřiště.

HANA

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S DOVOLENOU JSME BYLI VELMI SPOKOJENI,JEZDILI JSME NA KOLECH PO PAMÁTKÁCH A PANÍ VEDOUCÍ NÁM OCHOTNĚ PORADILA KUDY KAM A NA CO SI MÁME DÁVAT POZOR. NIC NEBYLO PROBLÉM.KOUPÁNÍ V LOMU A OBČERSTVENÍ V KIOSKU BYLO PERFEKTNÍ A S ÚSMĚVEM.VŠICHNI JSME BYLI SPOKOJENI A UŽ DOMA VZPOMÍNÁME.

Pichovi

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 7.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Za penzionem lom na koupani i s obcerstvenim, rozkvetle lekniny, nadherne prostredi. Samoobsluzna lednice, prijemny personal.Krasne okoli na vylety.

Hana S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování v penzionu jsme vybírali jako strategické místo pro hvězdicovité výlety po okolí Litovle. Celá skupina se shodla, že jsme vybrali skvěle. Penzion je v příjemném prostředí s velkou výhodou koupání v blízkém lomu. Vybavenost byla perfektní a starostlivost provozovatelů vstřícná, až rodinná.
Tyto zkušenosti rádi předáme našim kamarádům.

Eva K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme byli všichni velmi spokojeni a rádi se sem budeme vracet. Penzion je umístěn v krásném prostředí, nádherná příroda a množství atraktivních možností k výletům v blízkém okolí spolu s přiměřenou cenou a kvalitním vybavením jsou dostatečným důvodem pro opakované návštěvy. Penzion rádi doporučíme i svým známým.

Eva K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S pobytem jsme byli všichni velmi spokojeni a rádi se sem budeme vracet. Penzion je umístěn v krásném prostředí, nádherná příroda a množství atraktivních možností k výletům v blízkém okolí spolu s přiměřenou cenou a kvalitním vybavením jsou dostatečným důvodem pro opakované návštěvy. Penzion rádi doporučíme i svým známým.

Josef M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pro ubytování v penzionu Nová Ves Litovel jsme se rozhodli po doporučení známých a ani na okamžik jsme tohoto rozhodnutí nelitovali. Nádherná příroda, příjemné prostředí, ochotný personál a výhodná cena jsou dostatečné důvody k tomu, abychom opakovaně využívali služeb tohoto penzionu a doporučovali jej i svým dobrým známým. Z těchto důvodů doporučujeme penzion Nová Ves pro nominaci na Penzion roku 2018.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Nová Ves, který hodnotilo 36 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Nová Ves. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Nová Ves.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.7 / 10
Úžasné 10.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist