Penzion vila u přehrady - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion vila u přehrady

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 10
Celkem hodnocení 10
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion vila u přehrady


Storno

Hodnocení návštěvníků

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Poměr cena hodnota

Hned po příjezdu paní majitelka přepočítala částku za pobyt na cenu vyšší, aniž by vysvětlila důvod. Mohlo jít o věk dětí, ale ten jsem několikrát uváděla v mailu, tak pokud ano, mohla to spočítat správně hned. Ale ceny se různily na ceduli dole před penzionem i na recepci, tak nevím, ale rozhodně to nepůsobilo seriozně. Pokoj byl pěkný, čistý (vyjma koupelny), matrace hodně proleželé, z koupelny byl některé dny cítit velmi silný a nepříjemný zápach. Maličká lednička byla k dispozici na chodbě společná pro všech 8 pokojů, nevešlo se do ní prakticky nic. Před penzionem u cesty je malý bar se zahrádkou a udírnou, a kouř z ní se nese do oken prakticky od rána do pozdního večera. Občasné hudební vystoupení místních umělců do cca půl jedenácté večer může být pro někoho zpestření, jiné může obtěžovat, protože nepomůže ani zavřít okna.
Stravování a služby nemůžeme hodnotit, nic z toho jsme nevyzkoušeli.
Největší chybu zde mělo parkování, k dispozici je několik parkovacích míst u cesty před vilou, ale je jich málo. Několikrát se nám stalo, že jsme neměli kde zaparkovat. Nebo jsme dokonce ráno zjistili, že nás jiné auto blokuje a nemůžeme odjet. To se během našeho pobytu stávalo opakovaně, ptala jsem se na to a prý se to stává, když třeba někdy přijedou hosté z jednoho pokoje více auty nebo při plné obsazenosti penzionu. Na osm pokojů je zde 7 parkovacích míst, z toho ještě na minimálně jednom z nich parkovali majitelé. Myslím, že na svých stránkách by na tuhle možnou situaci měla paní majitelka upozornit. Slečna z personálu tvrdila, že to napraví, ale nestalo se. Vědět o této komplikaci předem a ještě mít k dispozici aktuální fotografie (především koupelny, škoda, že je sem nemůžu vložit), jeli bychom jinam. Luhačovice jsou moc krásné, určitě stojí za návštěvu.

O. A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné ubytování v klidném prostředí s výhledem na Luhačovickou přehradu. Milý a přátelský rodinný personál. Skvělé místo pro aktivní i odpočinkovou dovolenou.

Vojtech N.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 27.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Boli sme úplne spokojný, milý a ochotný personál, čistota, doporučujeme!

Iveta D.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 31.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejlepší!!!!:-))))))

Pali

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné ubytování v klidném prostředí s výhledem na Luhačovickou přehradu. Milý a přátelský rodinný personál. Slečny výborně vaří, jejich snídaně a čerstvé saláty chutnají na terase opravdu výborně. Skvělé místo pro aktivní i odpočinkovou dovolenou.

Jakub

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 30.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vilu u přehrady můžeme rozhodně doporučit! Byli jsme zde poprvé, ale už teď víme, že se zase rozhodně vrátíme a moc rádi! Krásný penzion s výhledem na přehradu, snídaně na terase, krásné okolí a k tomu všemu ještě neskutečně milý, přátelský a vstřícný personál. Rozhodně skvělý pobyt, na relax a odpočinek jak dělaný :)

Jaroslav L.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 27.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný rodinný personál, milí a přátelští. Mají zde i pejsky i kočičky . Snídaně s vyhlídkou na přehradu k nezaplacení a okolí také super . Moc vám děkujeme za krásných 10 dnů .

a P.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S přítelem sem jezdíme už čtvrtým rokem a to je co říct, protože můj přítel nerad do té doby, než jsme poznali tento penzion, jezdil vícekrát na stejné místo. A teď už si nějak nedovedeme představit, že bychom aspoň jednou v roce do Vily U přehrady, a k těmto neskutečně milým lidem, nezavítali. Pokud i vás toto místo zláká, uvítá vás zde velice příjemná paní majitelka a dvě milá děvčata, která moc výborně vaří, hlavně jejich bramboráčky a lívanečky jsou znamenité. Prostě máte pocit, jako kdybyste tyto lidičky znali už dlouho. A nejen je, ale i jejich roztomilá zvířátka, na která nesmím zapomenout. Škoda jen, že to tu vždycky tak rychle uteče.

a J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 23.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V tomto rodinném penzionu jsme byli letos již potřetí za sebou a bez nadsázky můžeme říct, že pobyt v něm bereme skoro jako návštěvu rodiny. Jeho nádherné umístění v blízkosti přehrady je totiž vylepšeno milým a usměvavým personálem, který rozdává optimismus plnými hrstmi. Pobyt zde je vhodný jak pro ty, kteří si chtějí odpočinout lenošením u vody, tak i pro sportovně založené jedince. Ti mohou využít například asfaltové cyklostezky, která lemuje celou přehradu. Kousek od penzionu je totiž půjčovna kol, koloběžek a skateboardů. Vítáni jsou i hosté s domácími mazlíčky, neboť majitelé samotní vlastní několik přítulných kočiček a pejsků.

Renča

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pro mě jedno z nejlepších ubytování u Luhačovické přehrady za velmi příznivé ceny. Čisté, útulné prostředí, kde Vás přivítá moc milá usměvavá rodinka s dvěma kočkami a dvěma pejsky. Cítíte se tu jako doma. Není nic lepšího, než snídaně venku na balkoně s krásným výhledem na přehradu, kolem které je asfaltová cesta s využitím na brusle, kolo, nebo koloběžku. Sportovní využití všeho druhu.
Doporučuji všem. Byla jsem moc spokojená. :)))

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion vila u přehrady, který hodnotilo 10 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion vila u přehrady. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion vila u přehrady.

Doporučujeme navštívit

  • Pension U Lípy České středohoří
  • Penzion DAJA Lipno
  • Luxury WELLNESS APARTMENT Krkonoše
  • Villa Daniela Jižní Morava
  • Penzion Ovečka Beskydy
  • Penzion St. Leonhard*** Šumava
  • Penzion Příběnice Jižní Čechy
  • Apartmány Na Salaši Krkonoše
  • Penzion UKO Jizerské hory
  • PENZION NA LUKÁCH Svitavsko
  • Penziony a restaurace GAUDEO Jižní Morava
  • Penzion na Vysočině Svitavsko
  • Strnadovský mlýn Česká Sibiř
  • Penzion Liškův Mlýn Orlík
  • Penzion Lesovna Žofín Jižní Čechy
  • Brautfergerův dvůr Šumava
  • Penzion U Studánky Beskydy
  • Wellness Penzion Pod Rozhlednou Orlické hory
  • Penzion Pod Moníncem Česká Sibiř
  • Pohádková usedlost Albeř Jižní Čechy
  • PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí Jižní Morava
  • Penzion Seeberg Západočeské lázně
  • HARDY Cognac & Pension Jižní Morava
  • PRIM Apartmány Jizerské hory
  • Další tipy »

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist