Ubytování






 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Lacembok

Certifikace ARH

náměstí Plk.Josefa Koukala 146,
LUŽE 538 54 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Penzion Lacembok je umístěn v malebném městě Luži, kde se nachází mnoho významných památek, zejména hrad Košumberk, Poutní kostel Panny Marie na Chlumku, synagoga a mnoho menších sakrálních staveb a také Hamzova léčebna, kterou založil MUDr.František Hamza roku 1901 vzhledem ke zdejšímu čistému ovzduší.

Vybavení zařízení

Objekt Penzionu Lacembok je prozatím zrekonstruován ve svém přízemí, kde se nacházejí dva třílůžkové pokoje. V přízemí se nachází také velká vstupní hala, kde je umístěno posezení a informační materiály. Prostorná hala slouží plně návštěvníkům penzionu – lze zde zaparkovat např. kočárek nebo jízdní kola, která se také dají parkovat v uzavřeném dvoře objektu.

Pokoje

Zádveří a vstupní chodby pokojů penzionu slouží jako odkládací místo pro obuv a svrchní oblečení. V propojovací chodbě do hlavního pokoje se nacházejí vstupy do samostatného sociálního zařízení a koupelny se sprchovým koutem. Ohřev vody je lokální pro každý pokoj samostatně. V hlavním pokoji se nalézá jedna manželská postel a jedno samostatné lůžko, které při ubytování méně jak třech osob slouží jako pohovka. V pokoji je stůl a dvě židle s područkami. Součástí vybavení pokoje je kuchyňský kout se dřezem, varnou konvicí, mikrovlnou troubou, bezhlučnou lednicí a kávovarem. Dále se v pokoji nalézá volně přístupné wi-fi, tablet pro vyhledávání informací a také televize s internetovým vysíláním.

Jeden pokoj je umístěn na západní straně s okny do náměstí a jeden pokoj je na východní straně s oknem do dvora. Pokoj na východní straně má funkční krb.

Služby

Penzion Lacembok poskytuje příjemné ubytování v citlivě rekonstruovaném historickém měšťanském domě. Dále je personál penzionu připraven poskytnout veškeré turistické informace, v případě domluvy dopravit své klienty na požadované místo.

Možnost parkování

Parkování je možné přímo před Penzionem Lacembok na přilehlém parkovišti zdarma, popřípadě ve vnitrobloku historické zástavby.

Stravování

Penzion Lacembok svým hostům nabízí rozmanitou snídani s donáškou na pokoj. Ostatní stravování je možno v restauraci Vídeň, která je cca 30m od penzionu, popřípadě v některé restauraci ve vedlejších městech. Na pokoj je možné objednat pizzu z nedaleké Pizzerie Pietro Skuteč.

Radek Zeman

majitel

„Penzion Lacembok najdete v malebném městečku Luže, které se nachází nedaleko Litomyšle.

Penzion Lacembok se nachází v horním rohu náměstí historického města Luže. Součástí města Luže je i hrad Košumberk. Ten obýval významný rod Slavatů od roku 1372 až do roku 1684. V druhé polovině 17. století, tedy na sklonku jejich vlády, nechala hraběnka Marie Maxmiliána (vdova po posledním Slavatovi) vystavět právě horní řadu domů (kde se nachází nynější Penzion Lacembok) na náměstí, jako administrativní sídlo svého panství. Po její smrti byly domy postupně rozprodány movitým měšťanům. Dům nynějšího Penzionu Lacembok získal řezník Klát a tak zde bylo až do 2.světové války Klátovo řeznictví. Poté zde žila jeho dcera, která byla učitelka zdejší měšťanské školy. V domě za celou dobu nebyly dělány výraznější přestavby a tak od podzimu 2015, kdy dům získal nynějšího majitele, prochází postupně citlivou rekonstrukcí, kdy je prostorám v co největší míře vracen původní vzhled.”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Parkoviště, Sprchy, Internet
Počet pokojů:: 1

penzion Lacembok koupelna sprchový kout penzion Lacembok koupelna sprchový kout penzion Lacembok vstup do prvního pokoje penzion Lacembok vstup do prvního pokoje penzion lacembok vstupní hala penzion lacembok vstupní hala
Kategorizace

Dovolená s dětmi, Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, Vhodný pro cyklisty

K ubytování


Příjezd nejdříve: 15,00

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Koupelna, Lednice, Rychlovarná konvice

Stravování

Snídaně
Počet míst: 3

penzion Lacembok sociální zařízení penzion Lacembok sociální zařízení
Certifikace/Asociace

Cyklisté vítáni
AHR - počet hvězdiček: 1

Cenové relace

Osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Lacembok a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Lacembok. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Lacembok.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist