Penzion Liškův Mlýn - Hodnocení

500 Kč
Referenční cena

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Liškův Mlýn

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 59
Celkem hodnocení 369
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Liškův Mlýn


Storno

Hodnocení návštěvníků

Zlata

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za skvělou dovolenou. Moc se nám líbilo.Určitě se k Vám ještě podíváme.Ubytování, prostředí,snídaně vše bylo moc fajn.Je škoda, že u Vás není večerní posezení např. u pivka
nebo vínka.Prostorů na toto využití je u Vás hodně.Bazén byl
úplně skvělý.Přeji Vám ať máte stále skvělé recenze.Díky moc.

Bešťák P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vážený pane Liško , děkujeme za krásnou dovolenou prožitou s našimi vnoučaty ve vašem rekreačním zařízení. Byli jsme všichni velmi spokojeni s ubytováním,perfektně připravenou snídaní a i s okolím penzionu. Prostě oáza klidu a pohodlí. Pobyt jsme si užili. Děkujeme Bešťákovi

Jitka Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 13.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme tam opakovaně a jsme tam nad míru spokojeni.

Alena S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je v pěkném klidném prostředí. Chyběla nám večerní restaurace, kde
by se dalo posedět a dát si něco k pití.

Iva

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemné prostředí, personál, čisto,jen bych poučila některé mladé uživatele kuchyně, že není jen pro ně a je třeba ji po sobě uklidit, nechávali po sobě neuklizené nádobí, neumytý dřez a odešli na celý den pryč, jinak jsme byli opravdu spokojeni

Jindra

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 12.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný penzion v nádherném prostředí čisté přírody. Personál i vybavení na vysoké úrovni, strava a ubytování skutečně super. Velice děkujeme Jindřich Joska s rodinou

Tenkrát

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 22.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný pobyt,pohodový personál, dobre jídlo a klidná lokalita.

Josková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 20.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nezapomenutelné prostředí, oáza klidu a pohody, příjemní majitelé, skvělé vyžití pro děti.

Krátká

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dovolená byla super,určitě bychom zůstali déle.Ani jeden den jsme se nenudili.Relax v penzionu po vyletech byl naprosto perfektní,děti měli nadále co dělat.Moc dekujeme za krasnou dovolenou. RODINA Z Litovle.

Špačková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborné snídaně,bazén,ping pong,stolní fotbal, minigolf....

Ježek J.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 25.4. - 27.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální pohoda a klid, výbrná kuchyně i personál

Jana P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 8.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Překrásné prostředí v blízkém i širokém okolí penzionu, samotný penzion také krásný, zajímavý, mnoho prostoru pro různé aktivity, všude čisto a útulno. Příjemný, ochotný personál, výborná strava. Po opakovaných pobytech se opět těšíme na další.

Zuzana S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 8.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný Penzion a skvělý personál. Jde vidět,že pro hosty udělají maximum. Byli jsme moc spokojeni a rádi se zase někdy vrátíme.

Aneta H.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 8.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejlepši hodnoceni a to na zaklade perfektniho ubytovani, stravovaní, čistotě, prostredi, a hlavne za vstricnost zamestnancu. Jezdime k vam kazdy rok se skupinkou lidí a nemuzeme si to vynachvalit.

Pflegerová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 8.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme tam na srazy a vždy jsme spokojení a nadšený a děti se vyřádi ,vždy se rádi vracíme ,je tam klid a krásné prostředí

Hanka K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.10. - 8.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Každý podzim na Liškově Mlýně máme sraz pacientů s nemocí Ichtyoza z ČR i SK. Je to úžasný penzion velmi oceňujeme, klidné prostředí mimo silnici, děti mohou běhat po celém areálu, v lese, na hřišti na přílhlých loukách, je to pro ně prostě ráj. Personál se o nás všechny ukázkově stará cítíme se tam jako doma u babičky, opravdu přátelská atmosféra, jídlo vynikající a všeho dostatek. Velmi oceňujeme i příhlehlé prostrory s projektorem vhodné na přednášky, besedy, velké množství míst k sezení, vedlejší sál na program pro děti. Velké díky i za společenskou místnost, kde si děti mohou hrát šipky, ping pong a další hry. Již se opět těšíme na letošní podzim až dorazíme a děkujeme, že i v dnešní uspěchané době existují takovéhle místa, kde člověk je od všeho pryč a užívá si přírody, skvělého jídla, v obležení přátel a milých lidí.

Krátký T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělí pobyt, areál je v přírodě, klidný a krásný. Rádi se vrátíme.

katka

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Co k tomu dodat, neni co vytknout.

KAtka

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 15.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Uzasne a pratelska atmosfera!

Houska K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný pobyt v krásném prostředí.

Anna V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkuji za krásný pobyt.

Jana

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dovolená v penzionu Liškův Mlýn byla naprosto dokonalá.Již podruhé jsme jej navštívili a jsme naprosto spokojeni.Děkujeme.

Josef K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

profesionální přístup personálu, výborné jídlo i zázemí

Petr S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostě nejlepší! :) ......................................

Josef Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den,
děkuji Vám tímto za krásně prožitou dovolenou s vnoučaty, které jsme se zúčastnili v rámci větší skupiny příbuzných a známých. V hodnocení jsem dal "jednotvárně" plný počat bodů, protože bych vaši službu chtěl i takto ocenit. Penzion je skutečně velmi dobrý. Zaujal mě velmi příjemný a vstřícný přístup mladého personálu, který kontrastuje s někdy kritickým přístupem starších (jsem 60+) k mladým. S vnoučaty se někdy vyskytly trochu potíže ale pro vaše mladé zaměstnance bylo vše s úsměvem řešitelné.
Ještě jednou děkuji

Josef Šimon, Náchod

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Liškův Mlýn, který hodnotilo 59 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Liškův Mlýn. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Liškův Mlýn.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist