Penzion U Kašných - Hodnocení

Certifikace ARH Certifikace ARH Certifikace ARH
Chvályhodné 6.6 / 10

podle 15 recenzí (celkem 26)  

800 Kč
Referenční cena

Rymáně 655,
MNÍŠEK POD BRDY 252 10 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion U Kašných

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

66% Hodnocení 15
Celkem hodnocení 26
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Kašných


Storno

Hodnocení návštěvníků

Randula Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí velmi dobré jídlo čisté a útulné pokoje

Roudenský

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 8.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemná, ochotná a rychlá obsluha. Velký výběr jídel za dobrou cenu. Dobré spojení vlakem do Prahy, vlaková zastávka poblíž penzionu.

Petr S.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 6.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byl jsem MOC spokojený .

Petr S.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 11.6. - 6.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Milý personál,krásné prostředí a kvalitní služby.

Květa

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.5. - 2.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úplná spokojenost. Ubytování parádní jídlo skvělé, personál úžasný nemám co vytknout.

J.Pflegerová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.4. - 14.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Měla jsme zaplaceno do neděle, ale na pokoj nám svítila lampa a blikal přejezd. Chyběla část žaluzie, takže děti nemohly usnout. Snídaně předražená. Na pokoj chodí personál bez přítomnosti hosta. Nedoporučuji.

Fořt

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Mockrát děkuji za ochotu a za osobní přístup krásný pobyt na klidném místě

Dušan

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.3. - 7.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkuji za kvalitu a přístup k hostům , hodně hvězd za kuchyni

Darko M.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.2. - 3.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostředí penzionu je příjemné, rodinná atmosféra a výborná strava, doporučuji

Petra

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.2. - 3.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme velice spokojeni, žijeme trvale ve Francii a přijeli jsme na odpočinek, byli jsme překvapeni výbornou kuchyní, příjemné ubytování, všude čistota a personál velmi vstřícný, skvělé ceny, domácí strava, doporučujeme

Miloš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.9. - 1.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Nevstřícné a arogantní chování majitelky (ostatní personál v pohodě) mi tak trochu připomínalo dobu dávno minulou, kdy vlastně na hostu nezáleželo, protože zařízení nebylo domácích, ale státní. To nás donutilo trávit na penzionu pouze čas nezbytný k přespání, sprše (pokud tekla voda, jak jsme všichni zvyklí) a rychle hurá pryč. Kvalitu kuchyně nejsem schopen ohodnotit, jelikož "kde nejsem rád, tam by mi zřejmě ani nechutnalo". O nečistotě psali již jiní, mohu jen potvrdit. Takže už nikdy víc a hlavně se budu víc věnovat recenzím, tady se od roku 2016 zřejmě něco pokazilo.

Milda

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vyhněte se, problém s teplou vodou, čistota na štíru a chování provozovatelů penzionu absolutně nevstřícné. Zákazník je to poslední co je zajímá.

Michal B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.9. - 1.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je relativně nový, pokoje jsou však zařízeny bez vkusu. Arogantní a naprosto neseriózní jednání majitelky zkazilo dovolenou nejen mě ale i celé naší skupině. Určitě se sem nevrátíme.

Radim H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 2.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za zkaženou dovolenou,naprosto arogantní chování paní majitelky,příště určitě ne!!!

Patrik B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 6.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Opravdu příšerné jednání,slušnému člověku je stydno.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Hlinka

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

celé tři dny mohu hodnotit jako skvělé, díky profesionálnímu přístupu personálu i vedení penzionu. Je vždy krásné vidět, že i na malé vesnici se dají dělat perfektní služby.

Ivan K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 14.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme velmi spokojení.

Alena B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 3.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je pravděpodobně ucházející, ubytování v apartmánu, které je také v nabídce, bylo nejhorší co jsem kdy zažila. Plánovaný týdenní pobyt jsme zrušili a odjeli. V tak špinavém prostředí a extrémně zakouřené prostorech nás ještě nikdy nikdo neubytoval - navíc se čtyřměsíčním dítětem. Musím upozornit, že nejsme nijak zvlášť přecitlivělí - v podobných cenových (350,-/osoba/noc) relacích jsem procestovali ČR a půlku Evropy.

jan k.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

perfektní obsluha , nekonfliktní lidé , pokoje super , a hlavně pohoda :-)

Marie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.7. - 13.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše hodnotím nejvyšší kvalitou. Byli jsme maximálně spokojeni s ubytováním, nabízenými službami i personálem. Určitě se do tohoto penzionu budeme rádi vracet a vřele ho doporučujeme.

Michal M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.12. - 3.1.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Obsluha je milá ochotná, prostředí milé, rád na silvestra přijedu zas.

Marie C.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 31.7.2013

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Celý pobyt byl pěkný, jídlo dobré, všude čisto. Určitě se sem vrátíme.

Miloslava C.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.7. - 21.7.2013

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byla jsem velmi spokojená.

Marie V.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.12. - 14.1.2013

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborné

radka k.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 5.5.2013

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

super odpočinek i vyžití pro děti

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Kašných, který hodnotilo 15 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Kašných. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Kašných.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Velmi dobré 8.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist