Ubytování






 


house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Farma Ztracenka

Osada Ztracená stopa 0376,
MRAČ 257 21 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Pojďte si vyzkoušet, jaké je to být farmářem a zažijte nezapomenutelné chvíle v krásném prostředí Posázaví. Zhruba v polovině cesty na trase Poříčí n. Sázavou – Čerčany na začátku staré trampské osady nazvané Ztracená stopa se nachází nově vybudovaná chata , které říkáme Ztracenka . K chatě přináleží rozlehlé pozemky, na kterých se pasou naše zvířátka z farmy.

Staňte se alespoň na čas součástí života na vesnici a vyzkoušejte si na vlastní kůži nejen práci na farmě, ale také jak chutná pečínka z masa z domácího chovu, protože zvířata jsou krmena klasickým poctivým způsobem či jak chutná ovoce a zelenina ze zahrádky bez umělých hnojiv a postřiků.

Hledejte s námi na Ztracence zapomenutý styl života, který uspěchaná přetechnizovaná doba téměř zničila. Přijďte k nám „nabít baterky“ a zapomenout na starosti všedního života.

Kromě běžného způsobu relaxace o dovolené jako jsou cyklovýlety, vodácké výlety, houbaření, rybaření či táboráky můžete (ale nemusíte) přiložit ruku k dílu např. při sušení sena , sběru brambor, zalévání či okopávání zahrádky, sklizni ovoce , domácí zabijačce, vytáčení medu, nebo Vám přidělíme kompletní péči např. o králíky.

Vybavení zařízení

Nabídneme Vám např. piknik, nebo snídani v trávě, táborák či večerní grilování, něco dobrého si uvaříme z vlastní produkce. Můžeme Vám zapůjčit kola na vyjížďky po okolí, nebo zajistit např. jednodenní výlet na kanoi po nedaleké řece Sázavě. V létě je hojně využíván náš venkovní bazén, který je přihřívaný slunečními kolektory. Děti jistě uvítají houpačky, skluzavku, pískoviště, či trampolínu.

Služby

ubytování - (4 lůžkový pokoj s manželskou postelí a palandou, koupelna s WC a TV) pokoje jsou pojmenovány: na zahrádce, na louce, v lese, u rybníčku , a dále šnečí, motýlí
snídaně a večeře v ceně ubytování

Stravování

snídaně a večeře v ceně ubytování

Aktivity

Na naší farmě je mnoho zvířat, které si můžete hladit a potěšit se s nimi .Těší se na Vás kravky Esmeralda, Esterka a Bára, koně Aran a Beruška, oslíci Toník a Miluška, prasata, ovce, kozy, slepice , krůty, kachny , husy, kočičky a hlavně náš velký přítel pes Tobiáš.

Doplňující informace

K výletům láká např. zámek Konopiště s krásným parkem a růžovou zahradou (10 km) ,Týnec nad Sázavou s románskou rotundou (19 km) , Zbořený Kostelec (22 km), vojenské muzeum Lešany (24 km) , Sázavský klášter (24 km) , zámek Jemniště (19 km) , Český Šternberk (25 km) , bájná hora Blaník (34 km), lanové centrum Barochov (9 km) a jiné.

Jaroslav Kubeš

majitel penzionu

„Na naší farmě si krom báječného pobytu můžete podle ročního období vyzkoušet např. jak se krásně opálíte při sušení sena, jaké to je, když si na zahrádce natrháte maliny a uvaříte si z nich s vlastním přičiněním marmeládu, jak bolí záda od sbírání brambor, jaké to je jít s kozou na pastvu či jak se špejlují jitrnice nebo se škube husa.
Tak toto vše můžete u nás zažít !! Velice se na Vás těšíme!!”

Vybavení

Vybavení objektu


Počet pokojů:: 7

Kategorizace

Dovolená s dětmi, Romantické ubytování, Ubytování na venkově, Aktivní dovolená

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Koupelna

Sportovní zázemí

Venkovní bazén

Stravování

Snídaně, Obědy, Večeře

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Farma Ztracenka a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Farma Ztracenka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Farma Ztracenka.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist