Penzion a restaurace Lada - Hodnocení

350 Kč
Referenční cena

Blato 31,
NOVÁ BYSTŘICE 378 33 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion a restaurace Lada

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

91% Hodnocení 9
Celkem hodnocení 43
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion a restaurace Lada


Storno

Hodnocení návštěvníků

Petr J.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 9.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo bezvadné a ještě jednou moc děkuji.

Ing.Pavel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše výborné, a když rostou houby, tak je to ůplně super!

Dan S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pěkné pokoje ,příjemná obsluha ,dobrá kuchyně ,ale předražené snídaně. Předražené píšu protože 60kč jsem musel zaplatit i když jak na tomto webu tak na webu www.ubytovani-aktualne.cz byla informace o snídaní zdarma (byl jsem ubytovaný sedm dnů, po mé intervenci nechal p.Bečka na druhém zmiňovaném webu - informaci o snídani zdarma vymazat). Od p.Bečky jsem se nedočkal žádné omluvy a ani kompenzace (informace na daných webech-může jich asi být více jsou dle jeho slov již dva roky staré???)

Melichar

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechno naprosto skvělé, obsluha i kuchyně

Tereza K.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 15.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Už dlouho jsem se nikde necítila tak dobře :-) úžasné místo, lidi, příroda. Moc děkuji

Miroslav Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 28.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

menší ohodnocení za služby , protože na pokoji nebylo dostupné WIFI.
Jinak báječný víkend.

manželka V.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 26.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

výborné prostředí,čistota,ochotný vedoucí a celý jeho tým. Zkrátka nemá to chybu,byli jsme zde již po páté a přijedeme znovu.

a L.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Po letech cestování myslíme, že můžeme penziony bez emocí porovnávat. Všude jsme byli spokojeni a také z Lady máme pěkné zážitky. Tento penzion se však od jiných odlišuje. Nejdřív k těm kladům. Pokoje jsou pěkné s funkčním sociálním zařízením, perfektní úschovna kol, malá farma s domácím zvířectvem, dětské hřiště, zázemí pro sportování... Tady je škoda, že např. stůl na stolní tenis a příslušenství jsou zcela nefunkční. Přístřešek na grilování neslouží jen ke svému účelu, ale také jako noclehárna. Nejpodstatnější naše výtky jsou dvě: Personál, dvě servírky a pokojské v jednom, jsou nesmírně vytížené. Denně 18 hodin ve službě nejen pro ubytované, ale pro výletníky a místní starousedlíky, to nelze bez psychické a fyzické újmy celou letní sezónu vydržet. Druhá a pro nás osobně nejpodstatnější výhrada - kromě pokojů je celý penzion KUŘÁCKÝ, což nikde není takto uvedeno! Mysleli jsme, že v dnešní době při podávání jídla, zvlášť malým dětem, je už všude kouření zapovězeno. Bohužel, místním štamgastům se asi musí vždy vyjít vstříc, navíc když majitel je náruživý kuřák a servírky si také rády zakouří... I když všichni hosté se chovali ohleduplně, kouř je tu přesto všude přítomný! Pohled na místní rybník je romantický, ale ke koupání není. Opanuje ho labutí rodinka s agresivním "taťkou", jak jsme byli hned při příjezdu informováni. Okolí penzionu je však nádherné, vybízející k mnohým cyklovyjížďkám, úzkokolejný vláček pár set metrů daleko, koupaní v nedalekém kempu Osika (cca 3 km), prostě jsme si pobyt užili! Děkujeme personálu za projevenou ochotu a kdyby byl penzion nekuřácký, tak se určitě rádi vrátíme!

Jiří B.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

vše super. Jen u vás se penzion prezentuje s cenou 350/osoba/noc se snídaní a my jsme platili za noc se snídaní 460,- Kč :-( Jiří Brázda P.S. jak je to možné????

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Milan

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 2.10. - 4.10.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super penzion, výborné jídlo a skvělá obsluha. 5 z 5 ;)

Sentenced

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.8. - 30.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nezapomenutelný gurmánský zážitek...

Jiří T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

K pobytu, stravování i celkové atmosféře nelze mít jedinou výhradu.
Zvláště kuchyně a tedy strava vysoce převýšily naše očekávání. Obsluha i ve vypjatých chvílích (příjezdy větších skupin cyklistů) zachovávala úsměv a přívětivost.
Doporučuji rodinám s dětmi - zoo-koutek je zvláště pro menší vynikající. Návštěvníci se psi jsou vítáni a i jim je poskytnuto plné pohodlí.
Umístění penziónu umožňuje kratší i delší výlety (pěšky, na kole i autem) do zajímavé části Čech.

Přemysl V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, příjemný personál, vynikající kuchyně, každému doporučuji.

Šmejkalová T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 6.7.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pro mě nejkouzelnější místo na světě, překrásná příroda,
senzační, přátelští lidé a pohoda, pohoda, pohoda.

Eva

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 30.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

příjemné překvapení, v malé vísce hezký penzion, děti si našly spoustu vyžití kolem penzionu, ať už malá ZOO, rybaření, nebo hřiště, oceňuji dobře fungující wifi, krásné čisté pokoje včetně sociálního zařízení, zpočátku nám nebyl moc jasný systém stravování, ale pak to vše klaplo a rozhodně jsme hlady nebyli, co mi ale vadilo je to, že ač jsou pokoje nekuřácké, dole se kouří a kouř se tak dostává i do vyšších pater. Pan majitel výborný človíček, snaha vyhovět našim požadavkům. Doporučuji.

Ing.Pavel K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostě vše skvělé: jídlo, přátelský personál!

Deco C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 21.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V Penzionu Lada jsme strávili krásné 3 dny v rámci firemní akce. Vše bylo perfektně připravené, personál velmi příjemný a výsledný dojem předčil naše očekávání.

boris

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Miroslav R.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.6. - 14.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příkladná péče, výborné jídlo, ochota, vstřícnost a pohostinnost každého člena personálu. Celá naše skupina 42 lidí byla nadmíru spokojena s péčí, která nám byla věnována.

Pavel H.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 19.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice příjemný personál, stále usměvavý. Příjemné prostředí, čisto, klid. Jezdíme sem pravidelně již sedm let. Myslím, že to je dost výmluvné. Mohu jen doporučit.

Šimanovský, P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme skupina 16 lidí a naprosto spokojeni, jak s ubytováním, stravou tak s přístupem veškerého personálu.
Okolí penzionu je úžasné a leží vlastně skoro v srdci České kanady.

Radka

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.2. - 1.3.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásně strávený víkend se skvělými lidmi. Personál velice ochotný a stále usměvavý. Výborná kuchyně. Určitě doporučuji a ráda se budu vracet znova.

Miroslav K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme zde velmi spokojeni. Příjemný personál, krásný penzion a kouzelné prostředí.

Michal H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 28.6.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme sem téměř každoročně a vždy odjíždíme maximálně spokojeni, doporučujeme i všem známým.

lenka S.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 1.8.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion se mi líbil, protože tam byl ochotný a příjemný personál, čisto a voňavo na toaletách, čisté pokoje. Kdo vyhledává klidné domácí prostředí,tak neváhejte.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion a restaurace Lada, který hodnotilo 9 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion a restaurace Lada. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion a restaurace Lada.

Doporučujeme navštívit

Skvělé 8.6 / 10
Vynikající 9.4 / 10
Úžasné 10.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist