Penzion Mauritz - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Mauritz

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 85
Celkem hodnocení 335
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Mauritz


Storno

Hodnocení návštěvníků

Iveta S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do Vašeho penzionu jezdíme rádi a letos již potřetí. Tentokrát jsme přivezli i další kamarády (Čejkovi). Oceňujeme především rodinné prostředí, "výběh" pro děti, domácí kuchyni a v neposlední řadě také vtipného a ochotného správce Karla.
Jinak další plus za paddleboard ;-).

Marika L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc se nám u vás líbilo, přijedeme určitě zase.

Zdeněk F.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Spokojenost, těšíme se na příští pobyt.

Petr B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost!

Alekos K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

.............................

Simona K.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo úplně super!!! Rádi se vrátíme.

Slavík M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

K vysokému hodnocení a oblibě penzionu v zásadní míře přispívá přístup a osobnost p. správce Klučara.

robert r.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vsechno v pohode, penzion je na moc hezkem miste, rekl bych mnohem hezcim, nez je napriklad nova pec ci horni plana, tam uz je to na nas vkus prilis turisticky vytizene. Atmosfera penziou take velice prijemna. Pokoj v pohode (pavlac, pokoj cislo jedna), velmi prostorny, cista koupelna, jedina vec, ktera nam vadila, je podivne umistena lendnice nad kuchynskou linkou, to nam prislo trochu nestastne a hlavne naprosto zbytecne, urcite by se lednice dala umistit sikovneji, proc ne treba normalne na zem :), navic lednice vydava dost podivny a rusivy zvuk, podobny meluzine. Nemyslim normalni zvuk lednice, kdyz pracuje, to je samozrejme bezna vec, myslim skutecne velice podivne huceni. To dost rusilo a na noc jsme lednici museli vypinat. Proto za pohodli davame 4 hvezdicky. Ale jinak opravdu velice prijemny pobyt. Dekujeme.

Markéta K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásná rodinná dovolená. Musím pochválit pana správce, který se celý pobyt o vše vzorně staral a hlavně výborně vařil.

Eva B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Čistota odpovídá typu ubytování, pro bezpečí bych doporučovala zajistit lepší výhled při výjezdu z penzionu - nechat osadit na protější stranu zrcadlo kvůli rušnému provozu na silnici při výjezdu, nutné hlavně v sezóně. Jídlo velmi dobré, doporučila bych využít více lokálních surovin v sezóně, více zeleniny. S pobytem jsme byli velmi spokojeni.

Věra S.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi pěkný pobyt, vynikající správce

Martina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stylový penzion v krásném prostředí. Klidná atmosféra. Moc dobrá kuchyně. Vstřícný personál. Mohu vřele doporučit.

Fabián J.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do Penzionu Mauritz jsme letos přijeli již po šesté.Nikdy bychom nevěřili tomu,že budeme jezdit tolikrát na jedno místo,vždy když někdo známý nám říkal,že jede znovu na dovolenou kde už byl,tak jsme si říkali,že by nás to nebavilo.No, stalo se nám to také.V penzionu jsme moc spokojení a každý rok se do Bělé těšíme jako malé děti.Přijde nám to,jako by budova starého statku byla v jiné dimenzi,skvělé zařízení,pohoda,úžasná kuchyně,vždy si moc pochutnáme.Pan správce Klučar je obdivuhodně vstřícný a milý a to je moc důležité ke spokojenosti všech!

Soňa P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Mohu vrele doporučit. Atmosféra rodinného penzionu, skvělé jidlo, okoli super a zabava pro děti.

Rodina B.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jedním slovem paráda. Krásný týden v super penzionu. Pan správce je duší podniku a člověkem, kterých není v oboru mnoho. Skvělá kuchyně a ubytování na pohodu. Pro děti parádní místo. Jezdíme s rodinou na Lipno 13 let, ale tohle bylo zatím to nejlepší co jsme zažili. Děkujeme a brzo naviděnou. Beránci z Prahy a Vysočiny

Magda P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 8.5.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme byli již podruhé. Velice se nám zde líbilo, pobyt byl bez problémů. Příští rok se rádi vrátíme.

Řezníčkovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 7.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pozdní večeře nevyhovují malým dětem. Jídlo moc dobré.
Jinak moc děkujeme!!!

Lucie D.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvele!!! Tak jako loni. Vratime se zase.

Kučera P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 30.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super dovolená a velmi ochotný personál.

Bob N.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Rádi se budeme vracet. Prostředí penzionu je takřka rodinné s výbornou kuchyní, což je zásluhou především osobitého pana správce, který jednoduše ví, jak na to - 1. liga. Poloha penzionu je přímo u stezky (Nová Pec - Horní Planá). Člověk tady má vše, co si může přát, krásné výlety na kolech, dobře se dají zkombinovat i s přívozem (lepší atrakce než parník), dále výlet na kanoích - vše zajistí přímo pan správce z penzionu, dále třeba autem do Krumlova, popř. do Lipna nad Vlt., časově slabá půlhodinka, v LnVlt pak je vyhlídková jak Stezka v korunách stromů, tak park pro děti i dospělé - Království lesa. 20min Aquarium Frymburk, 15min autem z penzionu je půjčovna WindSurfingu. 10min na motokáry Horní Planá. Výlet vlakem do Stožce na naučnou stezku pro děti. Zkrátka ideální různorodá dovolená pro celou rodinu. Naprostá spokojenost! Chceme zkusit i zimní sezónu, nedaleko je areál Hochficht.

Iveta K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vřele doporučujeme! Krásný pobyt, velice chutné stravování. Milý personál.

Daniel V.

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme byli ubytováni během pracovní cesty. Personál byl ochotný a velmi se nám snažil vyjít vstříc, ačkoliv jsme vzhledem k našim pracovním úkolům měli jiné potřeby než běžní hosté.

Iveta K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vřele doporučujeme! Krásný pobyt, velice chutné stravování. Milý personál.

Anna

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 22.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Perfektní komunikace před příjezdem i během pobytu. Každý pokoj má své kouzlo a strava je tak dobrá, že jsme se rádi přejídali :) Penzion Mauritz je opravdu přijemné místo a moc doporučuji.

Michaela W.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.6. - 17.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme měli svatbu a bylo to nejlepší místo jaké jsme mohli vybrat . Krásné útulné prostředí , čisté pokoje a každý pokoj je originál. Pan Klučar je ochotný, vstřícný a se vším nám vyšel vstříc. Vše nám zapůjčil a pomohl. Na tohle krásné místo v koutu Šumavy bych se chtěla vracet každý rok. Nezapomenutelné místo a atmosféra. Úplně jsme se zamilovali. Díky moc ještě jednou

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Mauritz, který hodnotilo 85 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Mauritz. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Mauritz.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist