Penzion Mauritz - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Mauritz

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

95% Hodnocení 54
Celkem hodnocení 304
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Mauritz


Storno

Hodnocení návštěvníků

Milada Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu Mauritz jezdíme pravidelně 2x nebo 1x ročně a jsme velice spokojeni. Je to moc pěkný penzion s příjemným a ochotným správcem panem Klučarem, který výborně vaří a vždy dobře poradí kam na výlet.Nic není pro něho problém. Tento penzion vřele doporučujeme všem, kteří chtějí prožít pohodovou dovolenou v krásném prostředí.Už nyní se těšíme na jaro příštího roku až se do tohoto rodinného penzionu opět vrátíme.






Pavel Č.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost jako obvykle.

Shánělová

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.9. - 10.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, skvělý přístup pana správce. Děkujeme.

Iveta K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.9. - 10.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše na jedničku! Krásné ubytování,prostředí, výborná domácí kuchyně. Ale hlavně, co bych chtěla vyzdvihnout, úžasný pan správce, byla s ním bezvadná komunikace. Vše je o lidech a on je na svém místě!
Děkujeme za krásný pobyt! S pozdravem IK

Buchnarovi

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 1.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemný a ochotný personál, krásné prostředí. Bezva parta i ostatních ubytovaných. Výtečná kuchyně. Pro rodiny s dětmi super, doporučím určitě svým známým. HB

Dagmara H.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.9. - 8.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Škoda, že je jenom 5 hvězdiček! Krásně a vkusně zrekonstruovaný penzion, veškeré služby, perfektní práce a humor pana Klučara, to vše bylo skvělé. U bohaté snídaně jsme dostali radu kam na kole a při návratu se už těšili na večeři. Ať to byly úžasné jahodové knedlíky, nebo pečené koleno s křenem jako řemen!
Nemáme už čas jezdit na stejné místo, když je jich ještě spoustu neobjevených, ale všem vřele doporučujeme!

Michaela V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ideální pro pobyt s malými dětmi.Holky si maximálně užily a já díky dvoru neměla obavy,kde se jim co stane.

Martina D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 1.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Navštívili jsme penzion pošesté v řadě a právě setrvalá vysoká kvalita prostředí i poskytovaných služeb, jmenovitě vyzdvihuji osobu správce penzionu pana Karla Klučara, je hlavním důvodem, proč opakovaně trávíme rádi dovolenou právě v penzionu Mauritz, těšíme se na další letní sezónu. Srdečně zdraví Martina a Martin Dvořákovi. :-)

David L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Apartmán byl uklizený a čistý, pan správce ochotný a připravený ve všem vyjít vstříc. Co se pohodlí týká, nemohli jsme si na nic ztěžovat. Jedná se o zrekonstruovaný statek, v apartmánu Mauritz byly nižší dveře, takže se třeba praštíte do hlavy, ale to je jako kdyby jste spali na hradě a pak si stěžovali, že tam měli krátký postele.... Párkrát jsem se praštil, ale jinak nic zásadního... Jo postele, tak ty byly luxusní, snad lepší než doma! Nesnáším starý rozvrzaný postele s matracema, který mají dolík uprostřed, ze které ráno vstanete zlomenej jak vzduchovka. Tohle nebyl ten případ, právě naopak! Každý den, po náročných tůrách jsem se do postele těšil. Penzion ma super polohu. Můžete se vydat směrem na Lipno (asi 35 km) nebo na druhou stranu směrem na Modravu, která je sice trochu dál, ale pokud jste autem, tak se bavíme o desítkách minut... Anebo zůstanete v okolí penzionu a děláte výlety pěšky, na kolech, bruslích, lodích, vlakem do Stožce a Nového Údolí...Je tam toho mraky, co se dá dělat, a člověk se klidně může oprostit od předražených atrakcí typu Stezka v oblacích (byli jsme tam hned první den....:-), ale co už...), nakonec, je to tam a my jsme si to užili, stejně jako tu stezku na bavorské straně. Šumava je parádní i bez těchto atrakcí. a Mauritz nám zajistil, abychom si ji jak se patří užili! Byli jsme moc spokojení. Do Mauritze bych jel bez váhání zas a taky doufám, že pojedu!

Jitka K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné místo, ubytování a výborná kuchyně.Rádi se sem vracíme. Pan Karel je ochotný se smyslem pro humor.Jsme moc spokojeni.

Berkovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: - 27.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt v penzionu je velmi příjemný. Ačkoliv se jedná o historický objekt, je velmi citlivě rekonstuován a poskytuje potřebný komfort. Personál penzionu je příjemný, strava pestrá, chutná a cenově velmi příznivá. Ocenění zaslouží i možnost vypůjčení kol pro dospělé i děti, vč. osobních potřeb (přileb) a kanoí, které správce podle potřeby zaveze k vodě i zpět.

Martina S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvele ubytovani, velmi pratelsky personal. Nadherna lokalita a ubytovani s charakterem. Doporucuji.

Radka P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pan správce je zcela jedinečný, výborně se s ním komunikuje, dokáže vyjít vždy vstříc nebo najít řešení, pracovitý, energický, vtipný :)
Penzion byl velmi citlivě zrekonstruován vzhledem ke své historii, má atmosféru.

Bětka

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 25.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt byl velmi příjemný, pokojíky jsou útulné a pohodlné. Klidné a krásné prostředí. Velice milý a vstřícný personál. Moc dobrá kuchyně.

Petra S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme byli již podruhé, tentokrát na dva týdny. Stejně jako loni jsme ocenili nádherné okolí, příjemné prostředí penzionu a hlavně skvělé služby. V Penzionu se dobře vaří, nic není problém a dokonce Vám půjčí lodě a pan správce vás doveze nahořu po řece, abyste si mohli s dětmi zahrát na vodáky.

Eva Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme travili dovolenou jiz potreti. Rozrostli jsme se postupne ve velkou skupinu. Radi se opet vratime. Milujeme zdejsi kraj, prijemnou atmosferu penzionu a ocenujeme pristup a humor pana spravce Klucara, ktery je clovek od fochu a vyhovi kazde malickosti.

Romanová P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme maximálně spokojeni. Výborná kuchyně i přístup a ochota pana správce. Ideální odpočinek pro celou rodinu. Vřele doporučujeme!

Dagmar S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice spokojeni s příjemným prostředím stylově zařízeného penziónu, vlídnou obsluhou a bohatými snídaněmi. Tentokrát jsme bohužel nevyužili možnost večeří kvůli časově náročnému turistickému programu.

Harantová A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Moc jsme si penzion oblíbili, jezdíme pravidelně. Děkujeme

Luděk H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zcela OK!!!

Radana K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Idealni misto pro dovolenou s detmi. Primo na cyklostezce Cerna v Posumavi - Nove udoli, spousta moznosti na pesi i cyklo vylety pro zacatecniky i pokrocile. Dusi celeho penzionu je pan Karel, ktery je dukazem cloveka, jez svou pracu miluje a jeste rozdava usmev a vtip. Dekujeme a tesime se pristi rok opet na shledanou

Lubomír N.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Výborný pan správce Klučar !

Ondřej

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme moc spokojeni, výborné snídaně a večeře! Milý personál! Hezké a stylové pokoje. Doporučujeme.

Irena K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jako každoročně absolutní spokojenost, ostatně jezdíme do penzionu 12 let i vícekrát v roce.
Mimořádné pozitivum v osobě pana Karla Klučara, ochota, vstřícnost atd.
Trvale trochu problém s parkováním, ale vždy to nějak funguje - rozumím, v zásadě už dále neřešitelné.
Stále vlastně pochybuji, zda zvážit možnost televize na pokoji - ano, bez ní je klid, tak asi ne :-).
Tak zase příště :-) IK

Petr H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 29.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme spokojeni.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Mauritz, který hodnotilo 54 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Mauritz. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Mauritz.

Doporučujeme navštívit

  • Villa Daniela Jižní Morava
  • Penzion YDYKSEB Beskydy
  • Penzion Příběnice Jižní Čechy
  • Penzion U Studánky Beskydy
  • Penzion St. Leonhard*** Šumava
  • Penzion Pod Moníncem Česká Sibiř
  • HARDY Cognac & Pension Jižní Morava
  • Penzion DAJA Lipno
  • Penzion U Hrádku **** Jižní Morava
  • Penzion na Vysočině Svitavsko
  • Wellness Penzion Pod Rozhlednou Orlické hory
  • Penzion UKO Jizerské hory
  • Penzion Ovečka Beskydy
  • Pohádková usedlost Lovětín Jižní Čechy
  • Penziony a restaurace GAUDEO Jižní Morava
  • Penzion Lesovna Žofín Jižní Čechy
  • Brautfergerův dvůr Šumava
  • PENZION NA LUKÁCH Svitavsko
  • Pohádková usedlost Albeř Jižní Čechy
  • PRIM Apartmány Jizerské hory
  • Pension U Lípy České středohoří
  • PENZION JELEN *** Vranov nad Dyjí Jižní Morava
  • Strnadovský mlýn Česká Sibiř
  • Apartmány Na Salaši Krkonoše
  • Další tipy »

    2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
    Webdesign pro portály
    TOPlist TOPlist