Jáňův dvůr - Kemp - Hodnocení

Úžasné 10.0 / 10

podle 1 recenze (celkem 249)  

520 Kč
Referenční cena

Nový Přerov 43,
NOVÝ PŘEROV 691 81 | Mapa

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Jáňův dvůr - Kemp

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 1
Celkem hodnocení 249
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Jáňův dvůr - Kemp


Storno

Hodnocení návštěvníků

Mirka F.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.6. - 30.6.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Využili jsme stanovou plochu. Kemp je malý, praktický, v zahradě jsou ovocné stromy, které poskytují menší plochy ve stínu, sociální zařízení - moderní a čisté, k dispozici jsou vybavené kuchyně, ledničky (vše v ceně). Díky velikosti a lokalitě je kemp klidným příjemným místem. Min. sobotní večery p. majitel griluje převážně čerstvé ryby a jehněčí maso, vše naprosto perfektní.
Okolí je ideální na pohodlné cyklo-výlety. Krásné místo, rádi se opět vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Tomáš V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stylovy venkovsky penzion. Překrasne soc zarizeni kempu. Svedci louceni se svobodou rakouskeho mladence. Podporeno nadhernym pocasim.

Klodnerová D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 23.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto super budeme jen doporučovat a určitě se vrátíme

Ludmila

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 15.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobry den, meli jsme pokoj - sypka. Byli jsme velmi spokojeni, prijemne se nam tam spalo, pokoj velmi cisty. Vecere vyborna, obsluha velmi prijemna a rychla. Pani recepcni ochotna a prijemna. Safari odpoledne pro deti, bylo super. Jizda na "Lentylce", se moc libila. I dojeni kozycky bylo super. Snidanove "buffet" vyborny, velky vyber. Proste vse super. Urcite prijedeme zas. Mejte se hezky, pekny den

Sylva T.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 4.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Strávili jsme zde zcela náhodou jen jeden víkend s dětmi a štěnětem. Byli jsme nadmíru spokojeni se vším - komunikací, obsluhou, prostředím, funkčností vybavení, jídlem i vínem a zejména kozím sýrem. Zkrátka, bylo nám tady dobře.

Lucie M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.4. - 1.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ve všech směrech perfektní.

Antonie M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.9. - 27.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto spokojeni. Klid v pohraničí.

Lucie M.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.9. - 23.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Cyklo pobyt v Jáňově Dvoře byl dokonalý.

Magda

Jednotlivec
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.8. - 26.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ráda se sem vracím.

Ivana S.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasně relaxační a domácká atmosféra, výborná kuchyně z domácích surovin a příjemný personál.

Patrik

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 19.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Upřimně píši toto hodnocení "nerad", jelikož veřejně popisuji místo, které je opravdu parádní a nerad bych, aby byl příští rok Jáňův dvůr obsazen v době naší plánované dovolené. Nicméně si Jáňův dvůr mé hodnocení zaslouží.
Velmi klidné a pohodové prostředí, které není přeplněné. Velmi oceňuji, že majitelé nechtějí zbohatnout za každou cenu a přestože by se na zahradě dalo ještě ubytovávat, tak udržují velký volný prostor. Tím pádem není hlava na hlavě. Zároveň se dodržuje noční klid, který umožňuje pohodové spaní i malým dětem. Skvělé zázemí ve stodole, která je vkusně zařízená kuchyňkou, sociálkami a velmi příjemným posezením. Nutno podotknout, že se ve sprchách nebudete nervovat žetony. Možnost trhat a jíst ovoce ze stromů, které máte hned vedle stanu je velmi příjemné. Zároveň je zde i příjemná restaurace a vlídný personál. Bohužel jsme jednou dostali spálenu polévku. Ale i mistr tesař se někdy utne a na celkovém dojmu to nic nezměnilo. Dovolenou jsme si s třemi dětmi velmi užili a bylo milé seznámit se i s rodinami, které se do Jáňova dvora pravidelně vrací.

Veronika l.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 21.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, krásné prostředí, výborná strava.

Milion M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.8. - 13.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skoro se mi sem ani nechce psát, jak moc je Jáňův dvůr výjimečný. Poněvadž o to těžší si ho bude příští rok rezervovat... Je to pravděpodobně nejlepší místo, kde v Česku strávit dovolenou s malými dětmi.

Lech K.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.6. - 27.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi působivé místo, příjemný personál. Nové zázemi pro stanující na výborné úrovni.

Vlčková T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jela jsem se 7letou dcerou takto poprvé na dovolenou..dopomohla mi náhoda- při cestě na školení mi mládenec,co u vás stříhá ovečky,dal vizitku.A na tomto základě jsem vybrala dovolenou..strašně bych mu chtěla poděkovat. Dal nám příležitost poznat krásnou krajinu,klid,přívětivé lidi..s dcerou jsme si užily jak na kole,tak na bruslích,absolvovaly nekonečné množství procházek a výlet do Mikulova..je tam ještě spousta věcí,které jsme nestihly a věřím,že to doženeme příští rok..bylo u vás krásně,výborné jídlo,ochotný personál,který mi vyšel vstříc když mi bylo špatně.Dcera si zamilovala kozu a kozla a také fenky loudící u stolů:-))Přeji vám hodně úspěchů a jistě vás doporučím dál.

Radomír P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 26.7. - 27.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super maximální spokojenost.

Dana K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásny kraj, milí ľudia.

Lenka J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí nabízející pohodlí i volnost zároveň, profesionální obsluha a kuchyně, vstřícní, neformální majitelé, pro naši rodinu skvělá dovolená

Martina K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všem doporučuji, krásné prostředí, ochotní majitelé. Sociální zařízení velmi moderní a čisté. Bonusem je restaurace s výborným vínem. Skvěle strávená dovolená.

Lenka B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Opravdu skvělý zážitek, velmy stylové a příjemné ubytování v nádherném kraji. Našli jsme na internetu a tak jak se prezentují, tak to opravdu najdete a možná ještě něco navíc. Byli jsme v nejrušnějším týdnu sezóny i přesto velmy kvalitní a přátelský servis. Menší zádrhele při organizaci snídaně, ale jinak kvalitní suroviny a i celkově skvělá kuchyně. Není to nejlevnější záležitost, ale tu hodnotu to určitě má. Bylo zde opravdu krásně. Vřele doporučuji a přeji mnoho dalších úspěšných sezón!

luboš

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 4.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé prostředí,příjemný a ochotný personál a naprosto profesionální jednání ze strany majitelů.

Jana U.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 17.7.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Sice jsem u vás byla již předloni, ale maximální spokojenost se vším a doufám, že se k vám někdy vrátím.

Cibouši

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 8.6.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Atmosféra vynikající!

Daniela

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 20.9.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krasne misto, naprosto dokonale jidlo, chutne vino, moc mili personal.
Urcite se sem vratim, doporucuji.

Nikol

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 20.9.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé místi, naprostý kozí ráj!

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Jáňův dvůr - Kemp, který hodnotil 1 uživatel. Ceny najdete v ceníku penzionu Jáňův dvůr - Kemp. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Jáňův dvůr - Kemp.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist