Penzion Ovečka - Hodnocení

Certifikace ARH Certifikace ARH Certifikace ARH

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Ovečka

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

96% Hodnocení 123
Celkem hodnocení 247
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Ovečka


Storno

Hodnocení návštěvníků

Michaela P.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.10. - 12.10.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi hezký a útulný penzion, na krásném a klidném místě, vhodný pro páry či rodiny s dětmi. Moc jsme si to tu užili, vše na jedničku a vřele doporučujeme. Kuchyně velmi chutná, pokoje stylové a čisté, krásná příroda i okoli a veliké plus je možnost využití soukromého wellness či masáže.

Hana T.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.9. - 14.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Na dovolenou do Penzionu Ovečka jezdím už několik let a co mohu pokaždé vyzdvihnout je, že lidé, kteří v tomto penzionu pracují, jsou ke svým hostům maximálně vstřícní. Konkrétně mám na mysli vedoucí penzionu, paní Nezbedovou.
Děkuji a budu se těšit i příští rok.

Helena P.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 12.9. - 14.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za krásný pobyt.
Pravdovi

Pavlina G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásný pobyt,vysoce profesionální služby celého personálu,naše velká spokojenost,děkujeme.
Pavlína Galiová st.

Kamila K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 10.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobrý den,ochota a vstřícnost personálu byla na maximální úrovni.
Celá naše rodina byla spokojena a božsky jsme si to užili.
Můžeme leda doporučit.
S pozdravem rodina Nogova.
Kamila Karlovská

Radek M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.4. - 13.4.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion Ovečka jsme navštívili v dubnu letošního roku. S pobytem zde jsme byli velmi spokojeni. Personál vstřícný a ochotný, jídlo výborné. Pokoje pěkně zařízené a čisté. Spokojenost také s paní masérkou. Takže hodnotíme penzion Ovečka velmi kladně.

Magdalena G.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 23.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

4 dny strávené v soukromém penzionu Ovečka v části obce Nýdek super. Předčilo naše očekávání.Absolutně nejde nic vytknout, snad jen občasný křik malých dětí u snídaně a večeře. Prostředí, malebnou část Beskyd, umocňuje pod okny tekoucí bystřina,která dodává krásnému místu tu pravou romantiku. Personál příjemný,usměvavý. Stravování výborné, budeme Ovečku rádi doporučovat.Moc děkujeme za příjemný pobyt.

Kamila E.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.8. - 26.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt byl super,jen počasí nám nepřálo.

Radim J.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.8. - 26.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo na vynikající úrovni, a ani deštivé počasí v závěru pobytu na tom nic nezměnilo. Tento nepříjemný nečas byl vyplněn skvělým wellnes. Snídaně co hrdlo ráčí, večeře s výběrem ze dvou jídel, také neměla chybu. Přístup personálu po celou dobu na profesionální úrovni.
Není co vytknout, krásně jsme si odpočali. Vřele doporučuji všem co to budou číst.

Lucie

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice spokojeni..Ubytování v Penzionu Ovečka bylo jednim slovem "luxus".Jediné,co nás trochu zklamalo bylo stravování. I přesto bychom přijeli rádi ;-)

Lucie L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasný a velmi ochotný petsonal, super služby i jídlo.Maximalni spokojenost.

Iveta D.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Personál penzionu Ovečka je naprosto úžasný, milí lidé s opravdovým zájmem o klienty, velmi ochotní. Prostředí čisté, upravené, nádherné pro rodiny s dětmi. Byli jsme moc spokojení a rádi se někdy zase vrátíme. Děkujeme !

Petr

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jedním slovem paráda. Nejlepší byl přístup zaměstnanců k hostům, hlavně paní provozní. Moc šikovní

Pavlína G.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Rodinné prostředí,které nám připomínalo,také úžasné chování a přístup ze strany personálu.Všichni jsme moc zpokojení a rádi se do Ovečky budeme vracet.

Petr S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Místo a pobyt příjemný, obsluha a kuchyně bezvadná, kafe skvělé. Škoda, že jsme nezamluvili větší pokoje - celkový dojem by byl výrazně lepší - to je ale naše chyba - objednali jsme pozdě. Doporučuji.

Antonín C.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Příjemné prostředí, krásný penzion, ochotní lidé a dobrá strava.

Jana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Celkově hodnotíme návštěvu v penzionu kladně ,až na několik nedostatků.Prostředí penzionu je velmi hezké, personál je k dětem velmi milý, pěkné pokoje (nedostatkem jsou tvrdé postele a nedostatečné zastínění pokoje ,bez ledničky ),skvělé dětské hřiště a detaily jako např. stupátko pro děti k v koupelně, jsme uvítali.
Negativně hodnotíme stravovaní.Měli jsme polopenzi. Snídaně se podává od 8 do 9hod, což pro nás je dost krátký časový interval ,během kterého navíc platilo pravidlo ,,kdo dřív přijde..“ pokud si přispíte jako my v 8 :35 už nebylo moc z čeho vybírat. Druhý den jsme tedy šli za včasu a i tak došlo čerstvé pečivo během chvilky.Večeře o trochu delším rozmezí 17:30-19 hod. Poctivá,skvělá česká kuchyně,ale uvitali bychom nabidku přizbůsobit počasí. V 19 hod teplota stále okolo 30 stupňů a tak si vepřo, knedlo, zelo fakt nebylo možno vychutnat.
Co se služeb týče jsme jsme zažili hned dvě zklamání. Nabízená elektrokola již nejsou aktuální,což se ale dozvíte na místě a projížďkou na koni je myšleno 20 minutové vozeni do kola (moje chyba to jsem se asi měla vice informovat během rezervace) . Co nás ale doopravdy mrzelo,byl fakt,že nebylo možno ani jízdy přikoupit.V jízdárně probíhají celodenní dětské tábory a tak nemají kapacitu. Musela jsem si tedy sama sehnat kontakty na jiné stáje a domluvit lekce a projížďku tam.
Proto poměr cena /kvalita hodnotime neuspokojivě.

Penzion Ovečka reaguje:

Dobrý den, paní Salková. Děkuji za Vaše hodnocení pobytu, jsem ráda, že jste si našla čas a o Vašem pobytu u nás na Ovečce se rozepsala. Naše matrace jsou velice kvalitní a my se o ně staráme přesně podle doporučený výrobce. Podle zkušeností vím, že je tvrdost anebo měkkost matrací závislá na tom, na co je klient zvyklý z domu. Věřte, že máme hosty, kteří tvrdí, že naše matrace jsou měkké. Lednice na pokojích nejsou, dokonce ani na pokoji LUX a to z jednoho prostého důvodu - jsou hlučné. Navíc nebyly plánovány na pokojích ani v projektu a teď je přidávat do zařízených pokojů by nekorespondovalo se zařízením, které je krásné a nechceme si ho kazit. Vše, co je nutné uchovat v lednici je možné v recepci anebo v baru. Nevím, co si mám myslet o Vašem hodnocení stravování. V jedné fázi Vašeho příspěvku hodnotíte negativně, v jiné, že vaříme poctivou českou kuchyni. Je pravda, že na snídaně je vyhrazena pouze jedna hodina, ale myslím, že je cela dostačující. Ke snídaním podáváme pouze čerstvé pečivo a napečena je vždy nějaký dobrota, taky čerstvá. Navíc v 10:00 již restauraci otevíráme veřejnosti a snídaně probíhají ve stejném prostoru. Navíc, pokud se nepletu, jste požadovala snídaně před sedmou... K večeři je možné si vždy vybrat ze dvou jídel. Další variantou pro tento den bylo krůtí prso na rozmarýnu a bramborovo-mrkvové pyré. Klidně jste mohla volit toto jídlo. Myslím si ale, že v horku, které panovalo v době Vašeho pobytu, bylo jakékoliv jídlo zahřívající. V restauraci je ventilace a myslím si, že v době večeří je uvnitř příjemně. Elektrokola jsme vyřazovali z provozu postupně už od loňského roku, už nebyla spolehlivá. Navíc se na tato kola nedá umístit dětská sedačka. Na našich ovečkových stránkách již tato nabídka od ledna není. Mohlo se ale stát, že jsme někde opomenuli tuto informaci vymazat, za tuto mylnou informaci se omlouvám. Naše jízdárna je velice vytížené o oblíbené hiporehabilitační středisko. Obdivuji zaměstnance jízdárny, že při své pracovní vytíženosti jsou ochotní a schopni pořádat příměstské tábory, kde se naplno věnují dětem a zároveň i koním a navíc stihnou uspokojit i potřeby u nás ubytovaných hostů, kteří mají službu z balíčku - stejně jako Vy a další tři rodiny ve stejném terminu. Pro Vaši tříletou Valentinku jsem měli vyhrazenou službu na jízdárně přesně tak, jak je určeno ze zakoupeného balíčku. A tuto službu jsme museli ve stejném časovém intervalu nabídnout dalším sedmi dětem, které byly na penzionu stejně jako Vy. Je skvělé, že se Vám povedlo nasmlouvat v nejbližším okolí pro Valentinku další hodiny u koníků, které miluje, ale věřte, že v našich podmínkách jsme udělali absolutní maximum. Paní Salková, ještě jednou děkuji za Váš čas, který jste věnovala recenzi na Váš pobyt u nás. Ze všech hodnocení, které dostaneme se chceme poučit a případně některé náležitosti pobytu změnit. Mějte krásný zbytek léta. Za Penzion Ovečka - Gabriela Nezbedová, vedoucí penzionu

Zdeněk

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělá dovolená, výborné služby.

Naděžda S.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 2.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost-více takových penzionu.Přejedeme znovu.

Marcela B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 30.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt na Ovečce se nám s manželem moc líbil.Oceňuji příjemný a usměvavý personál a čistotu.Jídlo vynikající a krásné tiché okolí.Děkujeme za příjemný víkend.Brzulová

Jiří F.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 3.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice příjemné prostředí vhodné pro rodiny s dětmi vstřícný přístup personálu vynikající kuchyně prostorné čisté pokoje dostatek soukromí

Tereza B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do Penzionu Ovečka jezdím pravidelně s přáteli a rodinou již několik let. Kromě klidného prostředí, ve kterém se penzion nachází oceňuji především místní kuchyni. Jako celiak si velmi cením možnosti dát si tradiční slezskou kuchyni v excelentně zvládlé bezlepkové variantě!

Jana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.7. - 26.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

S pobytem v penzionu Ovečka jsme byli maximálně spokojeni. Velmi pěkné vybavení penzionu a útulné prostředí, milý a velmi ochotný personál, výborná kuchyně, bohaté snídaně. Dětem se velmi líbila venkovní tělocvična, lanovka, lezecká stěna i prolézačky. Nadchly nás i aktivity v rámci rodinného balíčku (Wellness - vana s vířivkou a masážními tryskami, sauna, vožení na koních v nedaleké jízdárně, minigolf, animační program pro děti). V okolí řada pěkných míst pro výlety, krásná přiroda, klid. Pobyt můžeme jen doporučit.

Olga

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Přístýlky velmi nepohodlné, ráno jsme denně žádali o misky, med, vejce, nože ...
Jinak jídlo velice dobré.

jana g.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

nadherný pobyt s detmi

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Ovečka, který hodnotilo 123 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Ovečka. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Ovečka.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist