Penzion Sluníčko*** - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Sluníčko***

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 162
Celkem hodnocení 1144
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Sluníčko***


Storno

Hodnocení návštěvníků

Alice Š.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

byli jsme velmi spokojeni

Anna B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

krásná příroda a prostředí

Libuše D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

krásná příroda a prostředí

Renáta K.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velká spokojenost se službami,příjemné prostředí.

Helena

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion jsme navštívili s třemi dětmi v zimě i v létě. V obou případech to byl velmi příjemný pobyt. Personál velmi vstřícný a jídlo vynikající, velká chvála. Jen nám na pokoji chyběl sušák na sušení osušek v létě od bazénu a v zimě na mokré věci z bobování. Můžu jen doporučit :-)

Lukáš J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota


Personál byl vynikající v pensionu Sluníčko. Pokud jsme my ze Sluníčka přišli na pension Sepetná, tak obsluha ze Sepetné z nás zrovna dvakrát nadšená nebyla ( bohužel i viditelně...). Ale na Sluníčku jsem si nemohl na nic naříkat...Pan vrchní byl spolu se svými posilami ( mladá slečna a mladý student ) vždy velice ochotný a vůbec všichni tři byli velice příjemní. To samé bych mohl říci i o slečnách z recepce či z kuchyně...

Renáta K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí a příroda

Jan Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Hodnocení jsme odevzdali při odjezdu.Pobyt u Vás budu každému doporučovat.
Až na počasí pobyt neměl chybu. Přeji hodně spokojených hostů.

marie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

kazdemu moc doporucuji jsou velice peclivy, usluzni proste vzorny personal. Byli jsme i v cervenci na pobytu na Slunicku

Korchaníková S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za krásnou dovolenou a vše s tím spojené. Rovněž děkuji panu vrchnímu za ochotu v dětské herničce s x-boxtem a za pomoc při zapomenutých věcech v RelaxCentru Sepetná.

Jodasová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme tu letos po druhé a jsme velice spokojeni. Každému bychom doporučili navštívit penzion Sluníčko, kde je velmi příjemný pobyt a hodně využití pro děti i dospělé, moc hodná obsluha a příjemné prostředí, stravování, no prostě dáváme velmi dobré hodnocení a doporučujeme !

Žaneta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je nádherně navržený, pěkně zařízený, barvy přesně pro mě. Dcerka je nadšená z penzionu i bazénu v RC. Personál je přímo úžasný ! O jídle ani nemluvě, lepší jsem nejedla *****, spokojeni na nejvyšší míru.

Zbyněk H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost.

Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechno bylo skvělé.Děkujeme

Marie F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

pěkné prostředí a milý personál

Miroslav B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme spokojeni a penzion doporučíme. Moc krásné prostředí, animační programy neměly chybu. Ale vadila nám jedna věc. Celý areál je označen jako nekuřácký. U bazénu se kouří a kuřácké místo je přímo před vchodem do budovy. Zápach z cigaret nás obtěžoval jak v jídelně, tak i v pokoji. Předpokládali jsme, že jedeme s vnoučaty do přírody a také jsme platili poplatek za čerstvý vzduch. Při vstupu do budovy a také vycházení z budovy jsme však chodili "přes kuřárnu", pořád tam někdo seděl...

Božena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé jídlo, jak snídaně formou švédských stolů,tak i romantická večeře,na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat. Velice příjemný personál a krásný dětský koutek. Moc se nám u Vás líbilo.

Emil R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo naprosto perfektní :-)

Dana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsem plně spokojená, proto jsem Váš hotel navštívila již 4 x. Přeji Vám jen spokojené zákazníky.

Michaela M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobry den,vse bylo temer perfektni az na uklid pokoje.Pri prijezdu jsem mela pocit,ze pokoje musim preluxovat a o prachu nemluvne.I spinace u svetel byly upatlane.Jidlo krome grilovani perfektni,ale to se omlouva,nemuzete se trefit vsem do chute!Recepcni vse vynahradi,takovou ochotu a usmev jsem dlouho nepotkala.Dekujeme za hezky tyden!!

Eva Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stravování - bohužel pozdní příchod k večeři (cca 19:30 hod.) znamenal, že výběr byl velmi omezený a již nebyl doplněný. I když pro děti bylo nabídnuto dětské jídlo každý den k večeři, tak to bylo vždy něco sladkého, což na noc není pro dítě moc zdravé. Je pravda, že to bylo moc dobré i když ovocné knedlíky v létě, kdy je plno ovoce plnit marmeládou??! K snídani by bylo vhodné podávat teplé mléko a kakao, protože děti mají kakao rády. Přeslazená čokoláda z automatu není moc vhodná.
Ubytování - pokoj byl směřován k lesu a pod okny v době již nočního klidu (22:15 hod.)začal velmi silný rachot, který trval cca 40 min. a to samé začalo ráno 5:00 hod. Vzhledem k tomu, že jsme byli s malým dítětem bylo to velmi nepříjemné. Pokoj je vymalován velmi tmavě, takže jsme museli svítit i když venku ještě svítilo sluníčko na Sluníčko.
Animační programy byly dobré.
Bohužel, cena za pobyt byla velmi vysoká a služby za tuto cenu nebyly na takové úrovni. Mohu srovnávat, protože s vnukem jezdíme dost často na dovolené. S pozdravem Eva Čechmanová

Blagová H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Líbí se nám u Vás proto pobyty opakujeme už 8 let

Martin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt není úplně levný, ale pro rodinu s dětmi je penzion Sluníčko perfektní. Byli jsme naprosto spokojeni.

Petr Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice ochotný personál, dobrá jídla, nádherné prostředí.

Eva Š.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 6.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tento penzin jsme navštívili poprvé a byli jsme velice mile překvapeni úrovní služeb a ochotou personálu.Rádi doporučíme vsým známím a rádi se budeme vracet.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Sluníčko***, který hodnotilo 162 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Sluníčko***. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Sluníčko***.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 9.9 / 10
Vynikající 9.6 / 10
Penzion DAJA 450 Kč | Lipno
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist