Penzion Sluníčko*** - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Sluníčko***

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

88% Hodnocení 147
Celkem hodnocení 1145
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Sluníčko***


Storno

Hodnocení návštěvníků

D

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.7. - 8.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Animační program rok od roku horší. Jídlo také. Personál lze rozdělit na recepci a restauraci (kuchaři a obsluha). Ten první má hodně co zlepšovat zejména v úrovni komunikace, personál restaurace lze sotva trumfnout - hodnotím na 1*. Cena příliš vysoká za nabízené.

Alice Š.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 14.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

byli jsme velmi spokojeni

Anna B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 29.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

krásná příroda a prostředí

Libuše D.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

krásná příroda a prostředí

Renáta K.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velká spokojenost se službami,příjemné prostředí.

Helena

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion jsme navštívili s třemi dětmi v zimě i v létě. V obou případech to byl velmi příjemný pobyt. Personál velmi vstřícný a jídlo vynikající, velká chvála. Jen nám na pokoji chyběl sušák na sušení osušek v létě od bazénu a v zimě na mokré věci z bobování. Můžu jen doporučit :-)

Lukáš J.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota


Personál byl vynikající v pensionu Sluníčko. Pokud jsme my ze Sluníčka přišli na pension Sepetná, tak obsluha ze Sepetné z nás zrovna dvakrát nadšená nebyla ( bohužel i viditelně...). Ale na Sluníčku jsem si nemohl na nic naříkat...Pan vrchní byl spolu se svými posilami ( mladá slečna a mladý student ) vždy velice ochotný a vůbec všichni tři byli velice příjemní. To samé bych mohl říci i o slečnách z recepce či z kuchyně...

Renáta K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí a příroda

Jan Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Hodnocení jsme odevzdali při odjezdu.Pobyt u Vás budu každému doporučovat.
Až na počasí pobyt neměl chybu. Přeji hodně spokojených hostů.

marie

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

kazdemu moc doporucuji jsou velice peclivy, usluzni proste vzorny personal. Byli jsme i v cervenci na pobytu na Slunicku

Korchaníková S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkujeme za krásnou dovolenou a vše s tím spojené. Rovněž děkuji panu vrchnímu za ochotu v dětské herničce s x-boxtem a za pomoc při zapomenutých věcech v RelaxCentru Sepetná.

Jodasová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme tu letos po druhé a jsme velice spokojeni. Každému bychom doporučili navštívit penzion Sluníčko, kde je velmi příjemný pobyt a hodně využití pro děti i dospělé, moc hodná obsluha a příjemné prostředí, stravování, no prostě dáváme velmi dobré hodnocení a doporučujeme !

Žaneta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion je nádherně navržený, pěkně zařízený, barvy přesně pro mě. Dcerka je nadšená z penzionu i bazénu v RC. Personál je přímo úžasný ! O jídle ani nemluvě, lepší jsem nejedla *****, spokojeni na nejvyšší míru.

Zbyněk H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 12.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost.

Martin

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 17.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechno bylo skvělé.Děkujeme

Marie F.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 30.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

pěkné prostředí a milý personál

Miroslav B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 27.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme spokojeni a penzion doporučíme. Moc krásné prostředí, animační programy neměly chybu. Ale vadila nám jedna věc. Celý areál je označen jako nekuřácký. U bazénu se kouří a kuřácké místo je přímo před vchodem do budovy. Zápach z cigaret nás obtěžoval jak v jídelně, tak i v pokoji. Předpokládali jsme, že jedeme s vnoučaty do přírody a také jsme platili poplatek za čerstvý vzduch. Při vstupu do budovy a také vycházení z budovy jsme však chodili "přes kuřárnu", pořád tam někdo seděl...

Božena

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 9.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělé jídlo, jak snídaně formou švédských stolů,tak i romantická večeře,na kterou budeme ještě dlouho vzpomínat. Velice příjemný personál a krásný dětský koutek. Moc se nám u Vás líbilo.

Emil R.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 7.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo naprosto perfektní :-)

Dana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 15.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsem plně spokojená, proto jsem Váš hotel navštívila již 4 x. Přeji Vám jen spokojené zákazníky.

Michaela M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 24.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dobry den,vse bylo temer perfektni az na uklid pokoje.Pri prijezdu jsem mela pocit,ze pokoje musim preluxovat a o prachu nemluvne.I spinace u svetel byly upatlane.Jidlo krome grilovani perfektni,ale to se omlouva,nemuzete se trefit vsem do chute!Recepcni vse vynahradi,takovou ochotu a usmev jsem dlouho nepotkala.Dekujeme za hezky tyden!!

Eva Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Stravování - bohužel pozdní příchod k večeři (cca 19:30 hod.) znamenal, že výběr byl velmi omezený a již nebyl doplněný. I když pro děti bylo nabídnuto dětské jídlo každý den k večeři, tak to bylo vždy něco sladkého, což na noc není pro dítě moc zdravé. Je pravda, že to bylo moc dobré i když ovocné knedlíky v létě, kdy je plno ovoce plnit marmeládou??! K snídani by bylo vhodné podávat teplé mléko a kakao, protože děti mají kakao rády. Přeslazená čokoláda z automatu není moc vhodná.
Ubytování - pokoj byl směřován k lesu a pod okny v době již nočního klidu (22:15 hod.)začal velmi silný rachot, který trval cca 40 min. a to samé začalo ráno 5:00 hod. Vzhledem k tomu, že jsme byli s malým dítětem bylo to velmi nepříjemné. Pokoj je vymalován velmi tmavě, takže jsme museli svítit i když venku ještě svítilo sluníčko na Sluníčko.
Animační programy byly dobré.
Bohužel, cena za pobyt byla velmi vysoká a služby za tuto cenu nebyly na takové úrovni. Mohu srovnávat, protože s vnukem jezdíme dost často na dovolené. S pozdravem Eva Čechmanová

Blagová H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 13.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Líbí se nám u Vás proto pobyty opakujeme už 8 let

Martin

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 8.7. - 11.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pobyt není úplně levný, ale pro rodinu s dětmi je penzion Sluníčko perfektní. Byli jsme naprosto spokojeni.

Petr Š.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 3.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice ochotný personál, dobrá jídla, nádherné prostředí.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Sluníčko***, který hodnotilo 147 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Sluníčko***. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Sluníčko***.

Doporučujeme navštívit

Velmi dobré 8.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 9.8 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist