Ubytování






 


house house house house house house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





UBYTOVÁNÍ VINAŘSTVÍ RADIM MILDNER

Dolní Valy 204/1,
PODIVÍN 691 45 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Úžasné 10.0/ 10

Resort UKO s Restaurací UKO v Bedřichově v Jizerských horách, zaměřený na rodiny s dětmi,…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Město Podivín je vstupní branou do Lednicko valtického areálu. Nabízíme vám možnost ubytování spojenou v případě vašeho zájmu s degustací a ochutnávkou vín našeho vinařství.
Rozepisovat se o tom, co vám můžeme nabídnout je s ohledem na fotogalerii sklepa asi zbytečné, tedy jen stručně: nově zrekonstruovaný sklep se nachází v centru města v jedné z nejstarších a přitom klidných částí Podivína. Stáří sklepa je přibližně 250 let.Ubytovací kapacita je sedm lůžek. Součástí sklepa je i dvůr s posezením, venkovním krbem a udírnou, nafukovací vířivkou, solární sprchou, pergolou. Samozřejmostí je kvalitní připojení wi-fi. V zimních měsících je objekt vytápěn krbem, podkroví pak elektrickým, nebo plynovým přímotopem. Obytná část je vybavena kuchyní, sklokeramickou varnou deskou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí. Sociální zařízení tvoří toaleta, sprchový kout, ohřev vody je zajištěn bojlerem.

Vybavení zařízení

Ubytovací kapacita je sedm lůžek. Součástí sklepa je i dvůr s posezením, venkovním krbem a udírnou. V zimních měsících je objekt vytápěn krbem, podkroví pak elektrickým, nebo plynovým přímotopem. Obytná část je vybavena kuchyní, sklokeramickou elektrickou dvouplotýnkou, mikrovlnou troubou, varnou konvicí. Sociální zařízení tvoří toaleta, sprchový kout, ohřev vody je zajištěn bojlerem. Wi - fi, šipky, venkovní vířivka

Pokoje

Ubytování v podkroví, kapacita sedm lůžek + dvě přistýlky. V přízemí je společenská místnost s krbem a selským nábytkem

Služby

Cena ubytování:

Květen – červen
dvě a více nocí : 1400,- Kč/objekt/noc
na jednu noc : 1800,- Kč/objekt/noc
Nad sedm osob každá další osoba Kč 100,-/osoba/noc
v případě menšího počtu osob cena smluvní

Červenec – srpen
9.000,- Kč/týden
Nad sedm osob každá další osoba Kč 100,-/osoba/noc

září – duben
dvě a více nocí : 1700,- Kč/objekt/noc
na jednu noc : 2100,- Kč/objekt/noc
v případě menšího počtu osob cena smluvní + náklady na vytápění
Nad sedm osob každá další osoba Kč 100,-/osoba/noc

Stravování

Plně vybavená kuchyňka

Aktivity

Prioritou našeho rodinného vinařství je výroba a prodej moravských vín z našich vinic, nebo vinic od vybraných pěstitelů dodávajících pouze kvalitní surovinu z těch nejlepších viničních tratí. Podivín, ač město královské leží na rovině, sevřené největšími vinařskými obcemi, jako jsou Velké Bílovice, Rakvice, Lednice. Nejdůležitější je vždy kvalita suroviny, která je přímo odvislá od umístění vinice a odráží půdní a klimatické podmínky.
Naše vinice a surovinu, kterou nakupujeme najdete proto pouze v těch nejlepších viničních tratích, namátkou - Přítlucká hora,Šibeniční vrch - Mikulov (Rulandské šedé pěstované v BIO kvalitě), legendární trať Purmice v Perné (Ryzlink rýnský, Rulandské bílé), Podkoziperky - Rakvice (Zweigeltrebe, Veltlín zelený, ryzlink vlašský, Horní Věstonice - Pod Martinkou (Ryzlink vlašský), Lednice - Chardonnay, znojemsko. Díky značné rozmanitosti proplétající se třemi vinařskými podoblastmi a důrazem na individuální přístup ke každé surovině a odrůdě nenajdete u našich vín žádnou uniformitu. Vína jsou pestrá, složitá, kompletní, často vynikají díky půdním podmínkám a stáří vinice značnou minerálností. Stejně důležité jako je získání dokonalé suroviny je i její následné zpracování. Vycházíme z moderních i tradičních způsobů zpracování za použití šetrné technologie lisování na moderním, pneumatickém lisu. Surovina je dobře odkalena a tak je následně zajištěno perfektně čisté alkoholové kvašení převážně za pomoci ušlechtilých kvasinek. Rychlost a reduktivnost v celém průběhu zpracování a školení umožňuje výrobu vína bez použití antioxidačních přípravků jako je oxid siřičitý. Na vína nespěcháme. Vína zrají na vlastních kvasnicích, pokud to obsah kyselin dovoluje, vína na kvasnicích mícháme, čímž prohlubujeme jejich strukturu a komplexnost. Vznikají tak vína odrůdově čistá, jasná a bohatá s ovocným charakterem.

Doplňující informace

Degustace
Nabízíme vám možnost ochutnávky vín ušitou na míru podle vašich představ. Pro orientaci uvádíme pár možných variant:

Vína:
1. Degustace našich vín :zahrnuje ochutnávku deseti vzorků ročníku 2006 – 2008.
2. Degustaci našich vín a vín slovinského výrobce Agroind Vipava 1894. Degustace zahrnuje ochutnávku 16 vzorků vín (osmi moravských, osmi slovinských).
3. Degustaci slovinských vín. Degustace zahrnuje ochutnávku mnou, či vámi vybraných slovinských vín. Cena degustace se odvíjí od maloobchodní ceny vybraných vzorků vín
4. Zajímavou formou degustací jsou srovnávací odrůdové degustace, případně degustace stejného typu vín (např. Rosé vín, vín zrajících v barikových sudech apod.). S ohledem na odborné znalosti (Střední vinařská škola Valtice, Mendlova zemědělská a lesnická univerzita, obor posklizňové technologie, senzorické zkoušky SZPI Brno), praxi v oboru (sklepmistr, vedoucí obchodního oddělení zemědělského podniku), spolupráci s vinotékou a enotékou Sv. Martin v Brně, zajišťování degustací slovinských vín a srovnávacích degustací a znalosti konkurenčního prostředí nabízíme možnost zajištění těchto srovnávacích degustací v našem sklepě od špičkových vybraných výrobců vín.

Ochutnávka vín a zábava
Pokud se rozhodnete u nás třeba jen na jeden večer „zakotvit“ a pobavit se, jste vítáni. Takový večer či den si můžete spojit třeba s řízenou degustací, kterou vystřídá zábava nad sklenkou vína, grilování na terase za sklepem s výhledem na pálavské kopce. Přespat můžete v podkroví se sedmi lůžky.

Pronájem sklepa
Pronájem prostor sklepa pro uzavřenou společnost, ať už se bude jednat o firemní oslavu, svatbu, či jinou společenskou akci. Pohoštění a výběr vín po dohodě a dle vlastního výběru.

Pohoštění
K degustaci vín zajistíme pohoštění odpovídající zaměření degustace – řízená degustace : cca 1 hodinu – neutralizační sousto (chléb, tvrdý sýr, neperlivá minerální voda ). Degustace s posezením : studené mísy s několik druhy sýrů, domácí klobásou, uzeným a šunkou z Řeznictví u Rybků. Zajímavým zpestřením zejména při ochutnávce slovinských vín je možnost pohoštění s jejich krajovými specialitami – pršutem a „nanošskim sýrem“ vyráběným v mlékárenské části společnosti Vipava1894.

Ceny:
Degustace : Cena degustace vín se odvíjí od maloobchodní ceny degustovaných vín a náročnosti pohoštění. V ceně degustace není zahrnuto ubytování. Ceny za ubytování jsou uvedeny „zde“
Pronájem sklepa (bez noclehu): pronájem 1400 Kč + degustace a pohoštění dle náročnosti.

Radim Mildner

majitel a provozovatel

„Město Podivín je vstupní branou do Lednicko valtického areálu, vzdálené 7 km od Lednice. Nabízíme vám možnost ubytování spojenou v případě vašeho zájmu s degustací a ochutnávkou našich přívlastkových vín. Ubytování se nachází v klidné části jedné z nejstarších částí města Podivína a přitom v jeho centru.
Těšíme se srdečně na Vás !”

Vybavení

Vybavení objektu


Celkový počet lůžek: 7

krb ve společenské místnosti krb ve společenské místnosti kuchyňský kout kuchyňský kout pohled z pergoly pohled z pergoly původní sklep před rekonstrukcí původní sklep před rekonstrukcí sklepní část sklepní část sociální zázemí sociální zázemí společenská místnost společenská místnost
Kategorizace

Romantické ubytování, Luxusní ubytování, Ubytování na venkově, Pro gurmány

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Koupelna, Lednice

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu UBYTOVÁNÍ VINAŘSTVÍ RADIM MILDNER a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu UBYTOVÁNÍ VINAŘSTVÍ RADIM MILDNER. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí UBYTOVÁNÍ VINAŘSTVÍ RADIM MILDNER.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Úžasné 10.0 / 10
Penzion DaJa 530 Lipno
© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist