Penzion Lesovna Žofín - Hodnocení

Certifikace ARH Certifikace ARH Certifikace ARH
575 Kč
Referenční cena

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Lesovna Žofín

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 37
Celkem hodnocení 692
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Lesovna Žofín


Storno

Hodnocení návštěvníků

Marie

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Letos jsme pobývali v penzionu již podruhé. I přes ztíženou situaci, kterou personál měl se zvládnutím událostí po požáru části budovy, vše bylo perfektní. Byli jsme naprosto spokojeni s ubytováním, milým chováním personálu, s možností výběru večeří, které byly vždy chutné a pěkně naservírované. Do penzionu se určitě rádi vrátíme a klidně ho opět doporučíme i svým známým.
Ceny odpovídají nabízeným službám, personál podává profesionální i lidsky vstřícný výkon.

Eva A.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikající dovolená, majitel úžasný a celý servis príma. Doporučuji k odpočinku i turistice a cyklistice !!

Jan P.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.5. - 12.5.2002

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

jezdíme pravidelně a úroven služeb je vysoká.

Jan Pudil

Miloslava B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 22.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Lesovna Žofín je v nádherné přírodě, na kterou je možno se dívat přímo z okna pokoje nebo terasy restaurace. Celý objekt byl útulný a čistý, rovněž tak i pokoj. Prostředí restaurace navozuje skvělou atmosféru a obsluhující personál v restauraci byl vždy příjemný a ochotný. Jídla od pana kuchaře to byla jen samá dobrota. Pan vedoucí Lesovny Žofín je k hostům velmi vstřícný. S cenou za ubytování jsme byli spokojeni. Rádi bychom zde tento pobyt ještě někdy zopakovali.

Hana H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, vynikající personál, vše OK.

Alena B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Děkuji za velmi vstřícný přístup k mojí mamince, která k chůzi používá chodítko. Ve svých osmdesáti letech potřebuje svoje pohodlí. Byl jí nabídnut apartmán v přízemí s terasou, kterou hodně využívala, protože jinak podnikala jen krátké procházky, za cenu dvojlůžkového pokoje.

Božena H.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 10.1. - 14.1.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasný klid, nádherná krajina, vstřícný personál.

Šárka J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme maximálně spokojeni, krásné prostředí, výborná kuchyně, ochotný personál.Úžasná dovolená v dosud nedotčené přírodě Novohradských hor.Děkujeme!

Dana S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

klid, krásná příroda, výborná kuchyně, příznivá cena

Ivana V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prožila jsem zde jednu z nejhezčích dovolených svého života. Je to krásné místo v malebné přírodě, uprostřed lesů plných cyklostezek, s koupáním hned pod terasou pokoje. Panu kuchaři jsem zašla osobně poděkovat do kuchyně, jeho pečený krocan neměl chybu. Obsluha je rychlá a milá - pivo a další nápoje máte hned na stole, vaří zde luxusní kávu. Šéf je velký pracant a sympaťák, osobně se nám věnoval, fandil s námi při probíhajícím M/S ve fotbale, večer jsme si mohli v restauraci s dětmi rozložit deskové hry, povídat s kamarády. Po návratu z dovolené jsem penzion doporučila všem známým a přátelům. Chtěla bych touto cestou poděkovat za to, že udržujete a zvelebujete toto krásné místo a přeji Vám, ať se Vám stále daří!

Petra K.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost se vším. Velmi pěkné ubytování v krásné přírodě. Vstřícný a milý personál a výtečná kuchyně.
Těšíme se příště.

Petr J.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.12. - 31.12.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tradičně skvělý zážitek.

Nina H.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.5. - 23.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Přálo nám počasí, úžasná příroda, ochotný a vstřícný personál, sympatický majitel a výborná kuchyně.

Pavel K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, jako pokaždé, zejména krásné prostředí, skvělé jídlo.

IV 1.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vynikající penzion,oáza klidu,výborná strava a příjemný personál,prostě velice pěkná dovolená v dosud nedotčené přírodě.

Petra R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.5. - 8.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné a klidné prostředí, výborná kuchyně a milá obsluha.

Šroglová I.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion v nádherném prostředí, výborné služby, ochotný personál, skvělá kuchyně, velká spokojenost celé rodiny. Děkujeme

Mirek V.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Úžasné prostředí, nádherná krajina, krásně zrekonstruovaná stavba a velmi milý personál + dobrá kuchyně.

Roman H.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Letos jsme zde již po šesté na rodinné dovolené. U pana majitele Šrefla v Penzionu Lesovna Žofín máme záruku příjemné nerušené dovolené.
Příští rok pojedeme opět. Již máme rezervaci na rok 2019.

Hadravovi
608 / 310 034

Irena P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 10.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ideální prostředí a služby pro odpočinek od každodenního stresu a ruchu velkoměsta.
Vše umocněné krásnou přírodou a koupáním.

Ivana P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 13.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nádherné místo,ideální pro vyčištění hlavy i díky slabému signálu pro telefon.Pěkné,čisté pokoje.Jídlo dobré,každý si musí vybrat.Velmi ochotný personál,který ihned reagoval na jakoukoli prosbu.Pan majitel usměvavý ,rád nám poradil s možností výletů.Byli jsme nadšeni a určitě tento nedotčený kout naší země velmi rádi opět navštívíme.

Ales T.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

úžasné ubytování, skvělá kuchyně, optimální místo pro výlety po Novohradských horách

Alena K.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 8.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Dovolená na doporučení přátel.
Vstřícný personál, krásné ubytování a naprosto skvělá kuchyně. To vše v nádherné panenské oblasti Novohradských hor se spoustou cyklostezek. Doslova "Ráj na zemi". Děkujeme a všem doporučujeme.

Blanka Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

připomínky pouze drobné: 1)chybějící možnost doplnění toaletního papíru, 2) služba vynášení drobných odpadků, i když nám nečinilo žádné potíže učinit tak dle potřeby sami.
3) Kvalita kávy u snídaně.
Jinak nádherné prostředí, útulný interiér penzionu, i když by to v restauraci bylo lepší bez zavěšených zaprášených dekorací, vycpaného ptactva a zvěře. Je to nešvar českých hospod, ale pro návštěvníky to není nic příjemného.
Personál je příjemný, ochotný a vstřícný. Strava výtečná. Těšíme se na příští pobyt zde.

Svoboda V.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.6. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice ochotny personal.vynikajici kuchyne. Ochotny pan majitel poradil kam na vylety v čechach a Rakousku.Hezke pokoje.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Lesovna Žofín, který hodnotilo 37 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Lesovna Žofín. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Lesovna Žofín.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist