Ubytování
Telefon: +420 388 335 166, +420 388 335 166







 


house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion U Mauritzů - Hodnocení

28% Hodnocení 4
Celkem hodnocení 8
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 10 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Mauritzů


Hodnocení návštěvníků

Matrasová M.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 18.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

komunikace skoro žádná. Ochotu personálu jsem zažila už lepší. Jídlo snad horší jak ze školní jídelny, prostory pro stravování hrozné. jediné co fungovalo byla wifi a hezká krajina v okolí. Placené parkování u penzionu??

Veronika

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.9. - 11.9.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejlepší penzion v okolí ??? Okolí penzionu je nádherné, poloha unikátní, ze zasklené terasy, kde se podává jídlo, je panoramatický výhled do kraje, na pasoucí se koně... Obsluhující paní s nejasnou funkcí (děvče pro všechno ?) je příjemná. Tím končí pozitiva ubytování. Měli jsme dvoulůžkový pokoj - velikost necelých 9 m2, dvě postele sotva držící pohromadě, konferenční stolek, 1 židle, malý stoleček s 1 zásuvkou, stará almara (3 ramínka). Na vstupních dveřích a dveřích do koupelny malinké drátěné věšáčky, v koupelně 1 polička nad umyvadlem, stará stolička. Žádný věšák na ručníky, žádný sprchový závěs, šířka koupelny cca 70 cm, sotva se vejdete k umyvadlu, při vstávání z WC narazíte čelem do zdi. Sprcha řešena pevnou růžicí nahoře, u zdi odtokový žlab - na WC mísu a na podlahu před ni musíte položit ručník nebo hadry, protože jinak koupelna plave i při nejlepší vůli sprchujícího se. Odvětrání nefunguje. Denní úklid ? K smíchu - za 5 nocí, co jsme tam byli, nikdo ani nevynesl odpadkový koš. Fotografie na webu jsou z různých období, takže jsou zavádějící, stejně jako informace na něm uvedené - žádná krásně prostřená jídelna, žádné služby, na domácí produkty a šumavské speciality zapomeňte. Jídlo se podává pouze na zasklené terase (výhled je tedy par excellence), všechno si přinesete, nádobí odnesete. Dvě rána byla velmi chladná, na trávě venku byla jinovatka, a na terase byla opravdu zima - než jsem vypila půl hrnku čaje, byl už studený. Snídaně chudá - nejlevnější šunka, sýr, vejce (míchaná nedobrá, volská oka studená), rajče, okurka, cornflakes, jogurt, podivná zavařenina, máslo, med. Nejobyčejnější rohlíky a krájený chléb. Kupovaná bábovka nebo vánočka (ta nejlevnější). Nevalný černý čaj a nechutná tekutina s názvem "káva". K večeři většinou výběr ze 2 jídel - hoďte si korunou, které bude horší. Bramborový salát kyselý (všechny zeleninové saláty na bufetu kyselé - kuchař má zřejmě pocit, že když na to naleje ocet, udělal zálivku), svíčková chuťově k nepoznání, v srbské směsi byly 3 malé kousíčky masa a UHO, Jediné slušné jídlo byla sekaná a pstruh. Občas k večeři ovoce (meloun, 1x dokonce ananas), jako milé překvapení chutné hrnkové buchty od obsluhující paní. Do Stožce se určitě vrátíme, krajina je překrásná, můžete všemi směry pěšky nebo na kole, vlakem lze popojet na hranice k pěšímu přechodu do Bavorska, na druhou stranu na Lipno nebo přes Volary směr Lenora, Vltavice. Ale toto ubytování už nikdy víc.

Sylva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 1.8. - 5.8.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tak kde začít... asi jediným pozitivem bylo překrásné okolí penzionu, ze ktereho jsme byli opravdu nadšení. Ale tím to skončilo. Pan majitel je nepříjemný a arogantní, byli jsme ubytování v teepee a hned při příjezdu jsme hned dostali kázání, ať laskavě neděláme bordel, že po nás nebude uklízet apod, což jsme tedy přešli, ale milé uvítání si představuji opravdu jinak. pokud ho lidé tak obtěžují, tak ať tuhle práci nedělá. Při rezervaci teepee nám bylo sděleno, že jsou vedle penzionu, ve kterém budeme mít k dispozici toaletu a sprchy, za které jsme platili 50 kč/osobu na den. To,že teepee budou asi 500m z prudkého kopce okolo celé ohrady s koňmi, nám už nikdo neřekl. Měli jsme sebou 4 malé děti, tak to bylo docela náročné... sprchy respektive sprcha byla naprosto nechutná špinavá-proste hnus!!navíc jsme se o ní dělili se zaměstnanci. Toalety se nedaly zamknout a za 3 dny se nikdo neobtěžoval doplnit toaletní papír- opět humus!!! Personál penzionu se snažil být milý, ale pan za "barem" byl děsně pomalý a do práce se mu 2x nechtělo. Měli jsme zaplacenou polopenzi, ale horší jídlo jsme v životě nejedli!!nepochopím, že měli tu soudnost dát tohle lidem na talíř. I můj 8mi letý syn vaří lépe. Příbory byly špinavé a mastné. Opět hnus. Jinak zázemí dole u teepee se nám líbilo, okolo běhali koně,měli jsme k dispozici ohniště a zastřešené sezení. Avšak teepee majitel zapomněl naimpregnovat, takže při prvním dešti jsme měli vše kompletně mokré. Takže i když jsme měli ubytování zaplacené na 5 dní, po dvou nocích jsme se sbalili a odjeli. UŽ NIKDY VÍCE!!!! Nepochopím, že někdo dokáže tímto stylem vést takový penzion! Stačilo by mít dobré a schopné zaměstnance, dobře vařit a chovat se k lidem mile a o penzion se dobře starat a lidé by pak byli nadšení a rádi by se vraceli.

OLga

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 10.7.2020

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Procestovala jsem všechny české hory a byla ubytovaná v mnoha penzionech, ale tohle předčilo vše. Už mě mělo varovat negativní hodnocení penzionu na infocentrech v okolí.Fotografie na webu sprostě lžou.Zařízení je staré,zašlé, hnusné,odrbané,špinavé,koupelny se člověk štítí, zámk na pokoj jsou nefukční.Na pokoj narvou,co nejvíce lůžek za každou cenu, že se ani nedá projít.Nikdo mě o ničem neinformoval,nevím, kdo byl provozní, barman, pokojská nebo kuchař...s kým jsem jednala, komu platila.....aneb pravá ruka neví,co dělá levá. Každou chvíli se jim něco porouchalo.Největší slabinou je jídlo.Ráno oschlé několik dní staré rohlíky,plesnivá zelenina,pár plátků vánočky nebo Kaufland bábovka.Večeře byla místy nepoživatelná,za ty prachy, téměř vždy polotovary.Nikdy víc!”

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Jaroslav S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.2. - 17.2.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Penzion leží na hezkém místě, přímo u něj začínají běžkařské trasy. Ideální volba pro sportovce všeho druhu.

Jana R.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsem byla již podruhé. Vždy spokojenost, vstřícný personál ochotný vyhovět individuálním požadavkům. Penzion je na úžasném místě v krásné lokalitě jižní části Šumavy, ideální výchozí bod pro pěší i cyklo výlety.

David Š.


Vloženo:
Datum pobytu: 30.4. - 2.5.2010

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Otakar D.


Vloženo:
Datum pobytu: 26.6. - 27.6.2010

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

na tomto penzionu jsem v předchozích letech strávil 2x rodinnou dovolenou a vždy se tam při pobytu na Šumavě rád zastavuji. Je to příjemný penzion rodinného typu a pani Peková je "zlatá"

  • 1
Načítání...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Mauritzů , který hodnotilo 4 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Mauritzů. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion U Mauritzů.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist