Penzion U Boženky - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion U Boženky

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 5
Celkem hodnocení 21
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion U Boženky


Storno

Hodnocení návštěvníků

Miroslav P.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.6. - 23.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krasne ubytovani, vstricny pristup majitele.
Ubytovani v klidne lokalite, krasna priroda.
Vrele doporucujeme. Plucarovi

Martina Š.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Prekrasny penzion,velmi kvalitni sluzby, čistota.Krasne upravene okoli s venkovnim posezenim.

Soňa

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasné ubytování kde nám vůbec nic nescházelo. Ideální dovolená i pro rodinu s malými dětmi. Nechyběl ani koutek kde si nejmenší mohly vyhrát. Možnost si ugrilovat něco dobrého nebo opéci špekáček nad ohněm je samozřejmostí. Příjemně mne překvapilo že se zde našel i sušák na prádlo. Jídlo zde zajištěno není, ale 100% to vynahradí malá kuchyňka kde je vše potřebné. Majitel je úžasný a ochotný člověk, který se dnes už jen tak někde nevidí. Mohu jen doporučit a určitě se s rodinou ráda vrátím si prožít krásnou klidnou dovolenou.

Tomáš D.

Rodina s malými dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasné ubytování i pro rodinu s malými dětmi. Majitel je slušný a skvělý člověk. Dokonce nám odvezl dceru na pohotovost, když si rozsekla bradu. Prostě skvělé a mohu jen doporučit.

Radim

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super pobyt, čistý, plně vybavený, jen škoda, že nemají stravování, stačila by polopenze. Určitě se vrátíme.

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Zdenka Š.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.8. - 19.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pobyt u Boženky je jak balzám na duši. V penzionu pracují jen milý a vstřícní lidé. Kolem krásná příroda a klid. Byli jsme zde již po čtvrté a opět se vrátíme! Stravování v dotazníku hodnoceno není z důvodu, že se zde nevaří. Ale každý má na pokojích/apartmánech k dispozici vybavenou kuchyňku, v které nechybí ostré nože, jar, houbička ani utěrka- což mi v ostatních penzionech vždy velmi chybělo.

Radek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 26.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, doporučujeme!

Jurisová

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné ubytování v klidném prostředí

Viliam R.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 15.2. - 15.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super pobyt.Všetko na vynikajúcej úrovni.

Milan J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

super ubytování za příznivou cenu

Lucie H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, rádi se sem budeme vracet!

Zuzana T.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Jsme tady již potřetí a vždycky je to tu skvělé, klidné, čisté. Prostě super! Doporučujeme!

libuše

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.7. - 8.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

S pobytem v tomto penzionu jsem byli velice spokojeni . Apartmany číste, prostorné a nechybělo nám nic, ochota a vstřístnost pana majitele byla na jedničku. Tomuto penzionu nelze nic vytknout a proto mu dáváme 5 hvězdiček.

Ludmila

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.6. - 18.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný,čistý penzion.Milý majitel,nic nám nechybělo.5 hvězdiček

Monika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 5.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprosto perfektní místo v klidu,pro děti skvělé hřiště,dokonce i posed s krmelcem na zahradě.Blízko na cyklostezku,do obchodu,vstřícní majitelé bydlí naproti penzionu,takže není problém se na ně vždy obrátit.Určitě doporučujeme !!

Viliam R.

Jednotlivec
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 15.2. - 13.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Výborné ubytovanie, kľud po práci.

Tomáš Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvelé, krásný penzion, dobré místo pro výlety

Tomáš Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.9. - 13.9.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvelé, krásný penzion, dobré místo pro výlety

Tomáš Š.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzión je jednoducho skvely, vzdy sa veľmi tesime, chodievame pravidelne:-)!

Lenka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 1.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Strávili jsme zde 5dní a 4noci s rodinou. Bylo tam nádherně, počasí nám přálo, krásná lokalita. U penzionu dětské hřiště, takže syn a neteř si vyhráli. Udělali jsme si i procházku do centra Rožnova. Jinak jsme relaxovali, k dispoyici je venkovní gril, takže jsme aj pogrilovali. Cena za apartmán výborná, a určitě se tam ještě budeme chtít vrátit.

Sona B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytovaní sme boli uz niekoľkokrát u Bozenky a vždy sa sem radi vraciame pre krásne prostredie, úžasnú čistotu a pohodlie, príjemnú komunikáciu s majiteľmi . Možem len odporučiť :)

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion U Boženky, který hodnotilo 5 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion U Boženky. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion U Boženky.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 10.0 / 10
Vynikající 9.6 / 10
Penzion DAJA 450 Kč | Lipno
Úžasné 10.0 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist