Penzion Pod Moníncem - Hodnocení

400 Kč
Referenční cena

Jetřichovice 4,
SEDLEC-PRČICE 257 91 | Mapa

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Pod Moníncem

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 28
Celkem hodnocení 129
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Pod Moníncem


Storno

Hodnocení návštěvníků

Burešová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

BYLO TO SUPER. VÝBORNĚ VAŘILI, MAXIMÁLNÍ VYŽITÍ PRO DĚTI A NEUVĚŘITELNÁ ČISTOTA :-)

Cert

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný penzion vhodný především pro rodiny s dětmi. Super místo v létě na kola. Na zahradě bazén, dětské hřiště. Zahrada je oplocená. Parkování na uzavřeném pozemku. Uvnitř velká herna. Čisto, útulno.
Velký výběr u snídaně, domácí jídla k večeři - obrovské porce. Majitelé super.
Byli jsme moc spokojeni. Vřele doporučujeme!

Kateřina P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprosto skvělý penzion. Soukromé prostředí, na samotě u lesa. Krásná zahrada s vyžitím pro malé i větší děti. Perfektní čistota. Kvalitní česká kuchyně. Spokojenost se vším!

Jana

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super :) panu "chatárovi" děkuji za vše :)

Vendula L.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Už druhý pobyt a zase veliká spokojenost, díky! Penzion je hezky a účelně vybaven, velmi čistý a jídlo prostě úžasné! Doporučuji i rodinám s dětmi, k penziónu náleží velká zahrada i vnitřní herna.

Berauer

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 25.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělé služby, milý personál - doporučuji

Dachsová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.3. - 2.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

naprostá spokojenost

Michaela H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.3. - 25.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný rodinný penzion!

Veronika H.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásné prostředí, skvělá relaxace, turistická možnost aktivit. Penzion ideální pro skupiny, rodiny s dětmi, je tu bezpečné místo pro děti s plno aktivitami na zahradě s možností i pro rodiče současně mohou pěkně relaxovat. Jídlo perfektní.

HV

Větší skupina
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 23.3. - 25.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

milý "pan chatár", letitá spokojenost

Kateřina J.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.3. - 2.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion jsem navštívila vloni na jaře, tj. v dubnu 2017, jídlo bylo naprosto skvělé, také počasí nám vyšlo, ubytování čisté, hezká herna pro děti. Vše bylo na jedničku s hvězdičkou. K. Jungmannová

Ivana

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

naprosta spokojenost, pan chatar je ochotny, bez problemu vyresi i omezeni ve strave a zabezpeci vynikajici rakvicky ke kave :) prostredi je prijemne a male deti si prijdou na sve ve venkovni uzavrene zahrade s piskovistem, i vnitrni herne. na pokojich je dostupna kniha s tipmi na vylety do okoli.

Beáta H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion a jeho bezprostřední okolí je velmi citlivě zařízený, čistý, pohodlný, dýchá z něj rodinná atmosféra pohody a klidu, personál je velmi milý, pozorný a vstřícný - není pro něj žádná prosba klienta problém - a obrovsky prorodinný - děti všech věkových kategorií v něm najdou bohaté indoorové i outdoorové vyžití.

Iva B.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.3. - 25.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion Pod Monincem je prostě srdeční záležitost. Byla jsem tu už asi 6x a s přáteli si užíváme krásně prostředí, skvělý servis a pan chatár je úžasný :)

Eva

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 15.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Po všech stránkách perfektní, jen obsluha je poněkud zamlklejší.

Malinová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velká spokojenost a servis pro skupinový rekondiční pobyt s pacienty.

Malinová

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 23.3. - 25.3.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velká spokojenost a servis pro skupinový rekondiční pobyt s pacienty.

Lucie S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 23.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Do penzionu Pod Monincem jezdíme už mnoho let a jsme tam naprosto spokojeni. Útulné a prostorné pokoje, čistota, zázemí i pro děti, výborná kuchyně, moc milý personál.
Těšíme se na další pobyt v penzionu Pod Monincem.

Marta M.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.8. - 2.9.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Moc rádi se do penzionu vracíme, v létě i v zimě. Vždy je tam velmi příjemně. Milí majitelé, skvělé jídlo, krásné a čisté pokoje, velká herna....i vířivku už jsme vyzkoušeli :-)
Děkujeme za báječnou dovolenou a zase brzy na viděnou :-)

Hanka K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Navštívila jsem se svými dětmi tento krásný penzion.
Musím vše moc pochválit ubytování krásné čisté, jídlo vynikající.
Herna pro děti, veliká zahrada. Určitě zase přijedeme
Hanka

Kateřina

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Krásný penzion uprostřed přírody, úžasné prostředí pro rodiny s dětmi. Veliká zahrada s dětskými herními prvky a dvěma bazény, dětská herna, výborná a hlavně pestrá domácí kuchyně, všude čisto, milý a ochotný personál. Ideální místo pro podnikání výletů do okolí, ať již pěších, na kole, či autem. Moc děkujeme za krásnou dovolenou.

Katka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi ČISTÝ penzion. Vkusné vybavení. Obrovská herna pro děti. Oplocená velká zahrada, 2 bazény (dětský+velký), vyhřívané. Trampolína, prolejzačky, houpačky. Jídlo domácí - možnost polopenze - zelenina, bylinky z domácí zahrádky, výborné. Pro majitele není nic problém. Večeře v 18.30h pro nás byla moc brzy. Po domluvě jsme mohli dorazit kdykoliv do 22h, kdy je otevřen bar/jídelna k posezení. Super dovolená pro rodinu s dětmi, ale i cyklisty nebo v zimě lyžaře. Areál Monínec je cca 300m daleko.

Václav J.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Po několika letech jsme opět byli v tomto penzionu.
Opět vše super!! Navíc od našeho posledního pobytu přibyla další herna pro děti, vířivka a sauna. Děti se vyřádily na zahradě. Jídlo skvělé.
Mohu jen doporučit.

Romana

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasný penzión, milí a ochotní majitelé,skvělé jídlo a prostředí. Bazén na zahradě, vířivka, sportovní vyžití. Rádi se sem vracíme.

Václav Č.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Není co dodat. Zde vám zařídí vše pro krásné dny stravené zde. Personál perfektní, vedoucí příjemný a ochotný, strava na úrovni a dostatek. V prostorách ubytovny možno navštívit sauna a výřivku, dostatek místa pro děti na hraní a různé,společenská místnost pro dospělé. Ubytovací prostory perfektně vybavené,/slunečník, deštník, rádio, televize, koupelna a WC/, Na zahradě o rozloze 1,5 ha jsou dva bazeny,/děti a dospělí/, mnoho houpaček a různých atrakcí, dostatečné množství lavic na odpočinek,upravené ohniště. Děkujeme za krásný pobyt v penzionu Pod Monincem.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Pod Moníncem, který hodnotilo 28 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Pod Moníncem. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Pod Moníncem.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist