Ubytování






 


house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





APARTMÁNY POD HRADEM

490 Kč
Reference price

Potoční 435,
SKALNÁ 351 34 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Penzion na Vysočině v obci Hartmanice, nacházející se v krásné přírodě na pomezí…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Apartmány Pod Hradem

Dvou, až pětilůžkové apartmány , každý s vybavenou kuchyní, soc. zařízením, TV a výstupem na terasu nebo balkon, s krásným výhledem na Vildštejn. Společenský prostor s posezením. Uzavřený dvůr s terasou a grilem. Vinný sklípek. Přístřešek pro uschování kol. Volné parkování u objektu. Veřejné posezení pod jedlým kaštanem na náměstíčku. Lanové centrum pro děti.

Vybavení zařízení

Dvou, až pětilůžkové apartmány , každý s vybavenou kuchyní, soc. zařízením, TV a výstupem na terasu nebo balkon, s krásným výhledem na Vildštejn. Společenský prostor s posezením. Uzavřený dvůr s terasou a grilem. Vinný sklípek. Přístřešek pro uschování kol. Volné parkování u objektu. Veřejné posezení pod jedlým kaštanem na náměstíčku. Lanové centrum pro děti.

Pokoje

Dvou, až pětilůžkové apartmány , každý s vybavenou kuchyní, soc. zařízením, TV a výstupem na terasu nebo balkon.

Služby

Pro ubytované hosty jsme ve spolupráci s vinařstvím pana Koseka připravili jeho vynikající vína z vinic pod Svatým kopečkem v Mikulově, která si můžete vychutnat při posezení v našem vinném sklípku nebo na terase svého apartmánu.
Snídaně a polopenze podáváme v naší , cca 1-2 min chůzí parkem vzdálené podél potoka a hradu, restauraci a penzionu Pod Komínem, kde můžete využít také venkovní ping pong, ruské kuželky, nebo zastřešený bazen.

Stravování

Cena stravování

servírované snídaně: 60,- Kč
večeře vč. nápoje 0,3l: 130,- Kč menu (děti do 12 let 60% z ceny)
vlastní vaření: v případě vlastního vaření účtujeme příplatek za energii 100,-Kč / apartmán /den
Ceny jsou konečné, vč. pobytové taxy

+ plně vybavená kuchyňka

Aktivity

Je zde připraveno několik značených kratších i delších turistických okruhů, které vás povedou např. přes unikátní bažinatou rezervaci SOOS ( Unesco) a žírovickou Motýlí farmu do Františkových lázní, k jezeru Amerika ( z centra Fr.l. jezdí k jezeru oblíbený mikrovláček ) a zpět přes vyhaslou sopku Komorní Hůrka a hrad Seeberg. Nadchne vás procházka přes Beerendorf do lázní Bad Brambach s veřejným bazénem a saunou.

Na kole si můžete vyrazit do jednoho z nejkrásnějších historických měst Lokte a dál po parádní cyklotrase podél řeky Ohře až ke Svatošským skalám.
Po 20 minutách autem dojedete do skalního labirintu Luisenburg, kde si to děti i dospělí určitě užijíí a na zpáteční cestě zastavíte u jezera v historickém městečku Weissenstadt, kde si odpočinete a zrelaxujete na travnaté pláži s výborným přístupem do vody. Kolem jezera vede in line dráha a je zde několik příjemných kaváren a restaurací, kde si vychutnáte lázeňskou atmosféru.

Cyklovlakem se nechte vyvézt až do nejzápadnějšího cípu Česka a odtud se spusťte po krásných trasách přes Aš a lázně Bad Elster zpět k nám do Skalné.

Cheb, Karlovy Vary, Bečov, Plauen a další místa v našem okolí dobře známe a rádi vám poradíme , jak si je co nejlépe užít.
Ve Skalné najdete info centrum, hasičské muzeum a muzeum nerostů, půjčovnu kol, sportovní areál, obchod s potravinami a drogerií, několik restaurací a autobusovou i vlakovou zastávku.

A na každé cestě " od Komína ke Komínu " vás bude provázet rodinka čápa bílého, který u nás hnízdí od nepaměti.

Doplňující informace

V útulných, stylově zařízených apartmánech Pod Hradem nabízíme ubytování na romantickém místě přímo v podhradí Vildštejna ( Divoký kámen). Ocitnete se v historickém centru obce, jen pár kroků od hradu, dětského lanového hřiště, obecního jezera a parku.

Václav Dellinger

majitel penzionu

„Skalná u Františkových lázní - středověký hrad Vildštejn a krásná okolní příroda na česko -
- německém pomezí.”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Internet
Skladba pokojů:: Dvou, tří a čtyřlůžkové apartmány

Kategorizace

Ubytování na venkově, Aktivní dovolená, V centru města, Levné ubytování

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu APARTMÁNY POD HRADEM a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu APARTMÁNY POD HRADEM. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí APARTMÁNY POD HRADEM.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist