Ubytování






 


house house house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Chata Ferdinand

270 Kč
Reference price

Potočná č.e. 17,
STARÁ VES 795 01 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Penzion se nachází přímo na břehu Lipna, 1.5 km od Horní Plané, rodného městečka básníka…

Úžasné 10.0/ 10

Penzion se nachází na rozmezí CHKO Třeboňsko a Novohradsko. Penzion vznikl po…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Stylové ubytování na chatě Ferdinand. Nabízíme Vám stylové ubytování v nově zrekonstruované horské chatě ležící přímo v srdci Jeseníků, v ideální poloze zajištující klid a soukromí, přitom v dobré dostupnosti od všech zajímavých míst tohoto kraje. Ubytovací kapacity jsou vhodné pro skupinovou dovolenou, rodinnou dovolenou s dětmi, ale také pro dovolenou ve dvou.

Horská chata se nachází v obci Stará Ves u Rýmařova, která je součástí chráněné krajinné oblasti Jeseníku. Tato lokalita nabízí kvalitní lyžařské areály se sjezdovými tratěmi, upravované běžkařské tratě, cyklotrasy, pěší turisté ocení stovky kilometrů značených turistických a naučných stezek. Lákadlem je také řada zámků, akvaparků a dalších relaxačních i adrenalinových aktivit.

Vybavení zařízení

Vybavení apartmánů: dřevěné postele z masivu, úložné skříně a komody z masivu, kouplena vybavená sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, ), ložní prádlo a ručníky

Dětská postýlka, dětská židlička, dětské lůžkoviny, dětský koutek, domácí mazlíčci vítáni / po dohodě, DVD, internet / WiFi / placený, internet / WiFi / zdarma, kuchyňka, mikrovlná trouba, možný vstup s kočárkem, nekuřácké prostředí, půjčování hraček, rádio s CD, ručníky / lůžkoviny, sauna, společenská místnost, stolní hry, stupátko pod umyvadlo, televize, varná konvice.

Pokoje

Chata k pronajmutí poskytuje možnost ubytování pro 16 osob v 6 ložnicích.

Ložnice a pokoje: Rozdělení apartmánů:

Přízemí: 1 x dvoulůžkový, 1 x třílůžkový

Patro: 2 x dvoulůžkový, 1 x třílůžkový, 1 x čtyřlůžkový

Sociální zařízení: Na chatě je k dispozici 6 apartmánů s celkovou ubytovací kapacitou 16 lůžek (bez přistýlek). Součástí každého apartámu je moderně zařízená koupelna se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

Doprava, parkování: Parkovací místa u objektu

Služby

Sauna, hydromasážní sprcha, vnitřní bar, venkovní posezení, ohniště, gril, dětské hřiště, ruské kuželky, úschovna lyží a kol.

Stravování

Objekt má vlastní kuchyň a jídelnu. Obchody a restaurace v dosahu.

Aktivity

Zima

Pro lyžaře - sjezdaře je vybudován lyžarský areál přímo naproti naší chaty.

Skiareál Stará Ves byl v roce 2009 kompletně přestavěn a sjezdovky jsou pravidelně zasňežovány a osvětleny pro večerní lyžování.

Dále několik velkých lyžařských areálů nalezneme - např. v Klepáčově, který se nachází cca 10 km od chaty. Významným střediskem je též Ski centrum Malá Morávka - Karlov, které návštěvníkům nabízí 11 km kvalitně upravených sjezdových tras. V neposlední řadě je možné navštívit nově postavený Ski areál Avalanche, který se nachází pouhých 10 km od chaty. Areál návštěvníkům nabízí 5 upravovaných sjezdovek a snowboard park.

Pro běžkaře je připravena řada tratí, z nichž nejhezčí a nejznámnější je jesenická hřebenovka od Ramzové na Skřítek. Kromě toho existují běžkařské tratě v okolí Rýmařova, Horního Města, Dolní Moravice, Malé Morávky a Břidličné

Rýmařovsko léto:

Pro letní aktivity jsou k dispozici dobře značené turistické cesty pro pěší i cyklo turistiku, která Vás do krásných míst Hrubého i Nízkého Jeseníku. Můžete zde narazit i na naučné stezky a i příznivci geocachingu si zde příjdou na své.

Vznikly také nové areály umožňující jezdit na koních i motokárách a další aktivity jako například paintball a lukostřelba.

Najdete zde zajímavé lezecké terény i lanová centra, hřiště pro tenis i squash, bowling a víceúčelová turistická zařízení a relaxační centra a další zařízení s možnostmi celoročních aktivit.

Koupání je možné v několika přírodních koupalištích, ale také v krytých bazénech. Zcela nové možnosti včetně vodních sportů poskytuje vodní nádrž Slezská Harta v bezprostřední blízkosti Rýmařovska. Možné je i rybaření, na své si přijdou i myslivci.

David Raus

majitel

„Odpočiňte si od starostí všedního dne a přijeďte navštívit naši chatu.”

Vybavení

Vybavení objektu

Kuchyňka, Společenská místnost, Parkoviště, Sprchy, Sportovní vyžití, Internet, Domácí mazlíčci povoleni, Wellness/lázně
Počet pokojů:: 6

1 1 93 93 94 94 95 95 96 96 97 97 98 98
Kategorizace

Dovolená s dětmi, Aktivní dovolená, Na horách, Vhodný pro cyklisty

Vybavení pokoje

WC, Sprcha, Kuchyňka, Televize, Internet na pokoji, Satelit / kabel. TV, Dětská postýlka, Koupelna

Sportovní zázemí

Úschovna kol, Úschovna lyží, Sauna, Dětské hřiště, Půjčovna kol
Další vybavení: hydromasážní sprcha, ruské kuželky

Stravování


Počet míst: 16 míst

Cenové relace

Osoba / noc ve dvoulůžkovém pokoji, Pár / víkend (2 noci), Rodina (2 dospělí, 2 děti) / noc

Awards

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Chata Ferdinand a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Chata Ferdinand. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Chata Ferdinand.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist