Chata Ferdinand - Hodnocení

270 Kč
Referenční cena

Základní informace

Načítám...

Ceník - Chata Ferdinand

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

98% Hodnocení 29
Celkem hodnocení 76
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Chata Ferdinand


Storno

Hodnocení návštěvníků

Kristyna

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.1. - 8.1.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vzdy vse čisté prichystane, domácí mile naladění a velká pohoda!!

Monika K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 10.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nadherne prostředí , krasne ubytovani !!!

Hana Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.5. - 30.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Perfektni ubytovani, zazemi pro deti, okoli, vse na jednicku

Lucie A.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.3. - 19.3.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vzhledem k tomu že jsem trochu puntickarka, uvítala bych řádně vyčištěne sprchove kouty. Stačilo by trochu sava, vydrbat spary. Chtělo by to více péče,obzvlášť když je vše nové a pěkné. Dost špatná byla sedací souprava ve společenské místnosti. Špinavá a odpudiva. Raději jsme seděli u stolu, kde sedaky také nebyly zrovna čisté. Rychlovarna konvice se nevypinala, byla plná vodního kamene a měla rozbité víko. Jinak když to shrnu, pěkná a dobře vybavená chata. Všichni jsme byli spokojeni až na věci které jsem popsala výše.

Eva

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.1. - 21.1.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Chata perfektní, byli jsme zde s malými dětmi, ti nadšeni také. Ideální pro rodiny s dětmi!! můžeme jen Doporučit!!Chystáme se k Vám příští rok opět!!!

Lenka

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.10. - 6.10.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Chata je perfektně vybavená po všech stránkách, takže pro nás i naši malou dceru naprosto ideální. Obývák s kuchyní velmi prostorný, dětský koutek s hračkami uvnitř a malé hřiště venku je super. Byli jsme moc spokojení.

Marek K.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Perfketní místo pro dovolenou. Chata je ve skvělém stavu, byli jsme až překvapení co vše nabízí. Pokud plánujete dovolenou ve větším počtu přátel, tak určitě doporučujeme. Nestane se vám, že byste zažili frontu na wc nebo sprchu (každý pokoj má své soc. zařízení), v kuchyni nehrozí srážky s kamarády (dost prostorná), nezažijete ponorku (protože na chatě je tolik místa, že je se vždy kam schovat:-)) ), všichni můžete sledovat Jardu Kulhavého jak jede olympiádu (dost velký gauč), můžete si vytvořit atmosféru vlastní hospůdky (dole ve společenské místnosti) :-)) K tomu si připočtěte krásnou přírodu všude okolo, skvělý výchozí bod pro cyklistiku. Bylo nás 16 lidí a každý byl naprosto spokojen = to něco vypovídá. Doporučujeme! :-)

Markéta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 4.9.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Chata je na skvělém místě, okolní příroda zaručuje 100% ticho a příjemné procházky i pro rodiny s dětmi. Samotná chata je skvěle vybavena, nechybí nic a zaručuje příjemné prožití pro všechny věkové generace. Byli jsme neskutečně spokojeni a chtěli bychom jezdit pravidelně.

Przemek

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 19.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Świetne miejsce na odpoczynek,cisza i spokoj.

Milan

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 14.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost...

Jana

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 3.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme maximálně spokojení, krásné prostředí, chata pěkně zařízená, všichni jsme si báječně odpočinuli, příště přijedeme zase. Děkujeme.

Adeiana

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 31.7. - 2.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše bylo naprosto v pořádku. Spokojenost na 100% :)

Tereza

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Chata je prostorná, dobře vybavená a čistá. Dobré jsou jednotlivé sociálky na pokojích. U chaty posezení a prostor pro děti. Vše bylo super.

Jitka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.8.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Chata je velmi dobře vybavená, venkovní posezení, sauna jsou příjemným bonusem. Oceňuji dostatek ledniček, kvalitní postele i to, že každý pokoj má vlastní sociální zařízení. Po našem příjezdu byla chata perfektně uklizená, jednání s panem majitelem i s paní správcovou bylo vždy z jejich strany velmi vstřícné a rychlé. Pobyt na chatě Ferdinand mohu jen doporučit.

jana5s

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.7. - 22.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Oceňuji rychlé jenání s majitelem chaty,čistotu,dobře vybavenou kuchyni,příjemné venkovní posezení,kvalitní postele (tak dobře jsem se na dovolené ještě nevyspala) i vyžití pro děti. Doporučuji.

Nová

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zázemí na chatě pro skupinu přátel s malými dětmi bylo ideální. Velmi jsme ocenili kryté posezení venku a hlavně dětské hřišťátko, kde naše robátka trávila většinu času. K úplné radosti našich ratolestí bychom uvítali pískoviště, nicméně i přesto jsme byli s pobytem velice spokojeni.

Šimková

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 24.6. - 26.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byli jsme spokojeni, stravování nehodnoceno, vařili jsme si sami, podmínky pro přípravu jídla byly dobré, dostatek nádobí.
Při odjezdu jsme ocenili, že můžeme jet až odpoledne a nemusíme nikam spěchat.

Irena S.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi kvalitní příjemné prostředí s vybaveností,budeme se rádi vracet.

Dagmar S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 19.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Všechno bylo perfektní! Krásné okolí, skvělé ubytování, vstřícné a milé jednání.

Jaroslav F.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.10. - 4.10.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvěle umístněná chata do klidové zóny a přesto v "místě dění" :-)
Majitel i správce chaty byli v nadstandartní spolupráci s námi, s nájemci. Chata výborně zařízená, jenom byl malinko problém s odtokem odpadové vody ve sprše v horním patře. Ale na pobyt to nemělo zásadní vliv.
Určitě doporučujeme!!!

Jana L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.3. - 6.3.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost - nemám, co bych vytkla.

Monika K.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.5. - 8.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

...chata splnila naše očekávání, vše bylo perfektní, i když stravování bylo vlastní, kuchyň byla dobře vybavená a restaurace byla blízko, hodnotím plným počtem hvězdiček
:-)

Petrák M.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 20.2. - 27.2.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naše zhruba dvanáctičlenná skupina jezdí společně na zimní dovolenou již 10 let. Za tu dobu byla chata Ferdinand jediná kam jsme všichni rozhodnuti jet znovu.

Simona K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.2. - 13.2.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Na chalupě Ferdinand se nám velmi líbilo. Přestože nebyly ideální sněhové podmínky, lyžovali jsme na místní sjezdovce. Jednání s majiteli bylo bezproblémové. Nehodnotím stravování - vařili jsme si sami. Jenom bych se přimluvila za pořízení myčky.

Švábenský

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.1. - 25.6.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Doporučuji všem k návštěvě.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Chata Ferdinand, který hodnotilo 29 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Chata Ferdinand. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Chata Ferdinand.

Doporučujeme navštívit

Vynikající 9.4 / 10
Úžasné 9.8 / 10
Vynikající 9.6 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist