Ubytování






 


house house house house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion Splněný sen

Lazny č.p. 107,
STRAŠÍN 342 01 | Mapa

Doporučené penziony

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Naše ubytování Frýdlant nad Ostravicí v areálu YDYKSEB se nachází v klidné a malebné Nové…

Apartmány Na Salaši představují moderní ubytování apartmánového stylu, které je citlivě…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Doufáme, že v našem rodinném penzionu splníme sen i Vám a přispějeme tak k Vaší představě o dokonalém pobytu ať již relaxací pro tělo i duši nebo při sportovních aktivitách či možnosti skupinových setkání.

Vybavení zařízení

Kapacita až 51 lůžek v 8 apartmánech. Polovina je nově zrekonstruovaná s vlastní vybavenou kuchyňkou, novou koupelnou se sprchovým koutem a novým WC. Místnosti s plastovými okny, novými podlahami a novým nábytkem.

Pokoje

Všechny apartmány mají vlastní samostatné WC a koupelnu. Původní verze je s vanou.

Všichni návštěvníci mohou využít k posezení střešní terasu v 1. patře.

K dispozici 2 klubovny, restaurace, v uzavřeném prostoru v rozsáhlém komplexu najdete dále dětskou trampolínu, hřiště, pískoviště, houpačky, hrazdy apod. Pro dospělé relaxační zónu u velkého bazénu s lehátky a altánky. Odpočívat můžete také na několika terasách (kryté i střešní s překrásným výhledem do okolí) nebo si zahrát míčové hry na velkém hřišti. Nabízíme využití ohniště a venkovního grilování.

Stravování

restaurce

Snídaně, večeře (výjimečně i obědy) – po předchozí dohodě
Oslavy, svatby, akce, firemní školení, cvičební pobyty – po předchozí dohodě

Doplňující informace

Některé z Vás, co tento překrásný a tichý kraj již měli možnost navštívit, možná udiví změna názvu tohoto ubytovacího zařízení. Je to proto, že jsme velice toužili utéci před každodenním shonem a stresem a ,,dobít baterie“ v tichém prostředí plném pozitivní energie. Dlouho jsme hledali místo, které by tyto představy naplnilo – přáli jsme si všemi tolik milovanou a oblíbenou Šumavu na dostupném a civilizovaném místě, přesto však v klidové zóně bez davů turistů ve frekventovaných lokalitách. Nakonec se nám náš sen splnil – odtud nový název našeho penzionu Splněný sen. Našli jsme turisty ne zcela objevený kout překrásné Šumavy, který pobízí ke klidnému odpočinku a přitom je svoji polohou přímo určen k mnoha výletům v okolí, kdy za pár minut můžete navštívit nejžádanější šumavské lokality a památky.

Abychom Vám mohli nabídnout dokonalé služby, neustále pracujeme na tom, abyste se u nás cítili nejlépe, jak je to jen možné. Proto budeme rádi za Vaše nápady a podněty, které přispějí k tomu, abyste se k nám rádi vraceli. Snažili jsme se penzion a jeho okolí připravit tak, aby Vám ke spokojené dovolené či pobytu nic nechybělo, aby bylo prostředí vhodné pro všechny věkové kategorie a tematické pobyty. K úplné dokonalosti nám chybí snad jen již jedno – krytá relaxová zóna, proto pro Vás připravujeme do budoucna saunový svět.

Libuše Hofmanová

provozovatel

„Doufáme, že v našem rodinném penzionu splníme sen i Vám a přispějeme tak k Vaší představě o dokonalém pobytu ať již relaxací pro tělo i duši nebo při sportovních aktivitách či možnosti skupinových setkání.”

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Splněný sen a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Splněný sen. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion Splněný sen.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist