Penzion Příbrazský - Hodnocení

Certifikace ARH Certifikace ARH Certifikace ARH

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Příbrazský

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 55
Celkem hodnocení 299
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Příbrazský


Storno

Hodnocení návštěvníků

Gustav O.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu Příbrazský jsme byli velmi spokojeni s ubytováním,stravou a přístupem personálu ke všem rekreantům.Byli jsme velmi spokojení.

Ondřej B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.8. - 25.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprosto úžasný penzion, zejména díky vstřícnému a přátelskému jednání paní majitelky. Ubytování s ohledem na cenu naprosto vynikající, čistý a plně vybavený apartmán věcmi, které člověk na dovolené potřebuje. Prostředí milé, okolí vhodné zejména cykloturistiku. Ceny v restauraci nepřemrštěné, jak to bohužel bývá v jiných penzionech. Děti byly nadšené stejně tak jako my. Ještě jednou děkujeme paní majitelce o laskavé a příjmené zázemí a rádi se sem opět vrátíme.

Rejmanová J.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 20.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Byli jsme naprosto spokojeni,mili personal,velice mile nas potesilo i vybaveni penzionu

Vladimíra K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.5. - 26.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá pohoda, proto jsme zde byli podruhé. Tentokrát jako starší pár s malým dítětem. Penzion nasadil laťku hodně vysoko pro ostatní penziony a to se pak těžko hledá podobný Příbrazskému.

Barbora R.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.7. - 16.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme naprosto spokojeni a uchváceni celým penzionem,tak přírodní zahradou.

Luděk K.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu se nám líbilo, v okolí velké množství tras na cyklovýlety.

Svobodná

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 30.6. - 30.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V penzionu jsme byli velice spokojeni, nejvíce se nám líbí přírodní zahrada, která je rájem pro děti. Ubytování je krásné a čisté. Děkujeme

Souckova M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 23.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krasna zahrada.Kachny prima.

Adéla S.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné ubytování, prostorné a plně vybavené apartmány, vše čisté, výborné domácí jídlo, veliká zahrada, hřiště pro děti a v neposlední řadě vždy milá a usměvavá paní Blažková, která Vám splní téměř vše, co si přejete. Vřele doporučujeme! Svobodovi

Martin K.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 17.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nadstandardní služby, velice příjemný personál i prostředí. Strava nad očekávání. Dospělí i děti zcela spokojeni s pobytem i přístupem personálu. Děkujeme určitě se zase objevíme.

Lucie S.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 16.4. - 16.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prijemny penzion a majitele.

Jan K.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi se nám líbilo, paní majitelka i její rodina se skvěle starají o hosty a hlavně o děti hostů (různé animační programy a pod. Poloha penzionu je na klidném místě a velká zahrada poskytuje vyžití pro děti i pro dospělé.

Kurtinová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 10.5. - 14.5.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme rodina s malými dětmi (dvojčata 2 roky), která má ráda cyklistiku a turistiku. V Penzionu Příbrazský jsme byli letos již podruhé. Penzion je velice dobře řešený, apartmány jsou dobře přístupné, nabízejí dostatek soukromí, jsou pěkné, čisté. Úžasná je velká zahrada penzionu, kde si děti vyhrají, dospělí mohou cvičit, odpočívat, večer opékat.. Majitelka paní Blažková je milá, ochotná, komunikativní.. Okolí je ideální na cyklovýlety pro všechny věkové kategorie. Za nás 100% spokojenost.

Kačovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Naprostá spokojenost, zázemí prima, bezva lidi a paní Blažková je úžasná. Děkujeme

Petroušková E.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.6. - 6.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jezdíme sem každý rok a je tu stále něco nového. Je to tady super.

Karel B.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 8.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

V příjemném prostředívašeho penzionu a v krásné krajině jsme oslavili životní jubileum.Byli jsme velice spokojeni s ubytováním i s obsluhou a stravováním.Děkujeme přejeme vám hodně spokojených hostů a úspěchů ve vaší práci.
manželé Bokovi,Krausovi,Reschovi a Hadravovi







































p

le.bechynska@seznam.cz

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 9.7. - 16.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

příjemně strávená dovolená, děkuji za celou rodinu.

Věra P.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 11.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Kromě plného počtu hvězdiček bych chtěla uvést ještě jedno hodnocení - pozitivní a obětavý přístup k hostům od paní Blažkové.

Václav K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Idealni pro rodiny s malymi detmi.

Václav M.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jako důchodci jsme byli v penzionu již podruhé, tentokráte s 2 vnučkami 3 a 7 let a
opět jsme bylo naprosto spokojeni se vším, co penzion nabízí a pokud nám zdraví a obsazenost dovolí vždy se budeme rádi vracet.Pro rodinu s dětmi nemá penzion chybu,
a nám vyhovovali hlavně snídaně, které penzion nabízí. Večeře jsme nevyužili i když většina na ně chodila, ale nám bohužel teplé večeře nevyhovují.
Všem s dětmi doporučujeme!!!

Jakub K.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.6. - 23.6.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

velmi příjemné prostředí hlavně pro rodiny s dětmi

Josef W.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.4. - 17.4.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování v penzionu je perfektní, personál je velice vstřícný a příjemný. Strava vynikající a dostatek. Nemám, co bych vytknul. Moc se nám v penzionu líbilo.

RENATA Š.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.7. - 13.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velice pěkný penzion a příjemné prostředí.

Margita L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.7. - 9.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Do penzionu jsme se vratili po roce a opet max. spokojenost.

Dragounová

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemný penzion, ideální ubytování s malými dětmi.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Příbrazský, který hodnotilo 55 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Příbrazský. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Příbrazský.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist