Penzion Příbrazský - Hodnocení

Certifikace ARH Certifikace ARH Certifikace ARH

Základní informace

Načítám...

Ceník - Penzion Příbrazský

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

99% Hodnocení 58
Celkem hodnocení 357
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Příbrazský


Storno

Hodnocení návštěvníků

Martin S.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 6.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prostředí je úžasné, hlavně pro děti. Nejlepší penzion co jsme navštívili, radi se sem budeme vracet. Byli jsme velmi spokojeni. Všem doporučujeme.

Jaroslav V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše skvělé, velmi rodinné prostředí.

R.Drahosova

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

... byli jsme zde už počtvrté a opět skvělá dovolená, rádi se sem vracíme!!!

Josef H.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Maximální spokojenost, pěkné prostředí a milá společnost i personál.

Kačovi

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vše na 1* , prostě nejlepší penzion co jsme kdy byli.

Jan B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Užásné místo kam se chceme určitě vrátit!!

Martin R.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Tohle prostě JE nejlepší penzion a tečka

Tereza B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 5.8. - 17.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super lidi a zábava. Doporučuji

Jan B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Užasné místo s užasném pensionem, ale víte co, zajeďte se sem podívat a sami se nadechněte tady té užasnosti ;-)!

Zieglerová H.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Super prostředí i péče personálu.

Erika

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělá dovolená. Naprosto ideální pro rodiny s dětmi. Skvělý přístup paní Blažkové. Čistota, kvalita. Mohu všem doporučit!!!

Daniel V.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 15.7. - 22.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Jsme tu jiz potreti rade s rodinou a partou pratel. Pani Blazkova je skvela stejne jako jeji penzion.

Pavel

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. -

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemne prostředi a milý personal.

Beáta

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Krásné místo s úžasnou zahradou,kde si mohli děti parádně hrát, velice vkusné,super čisté a prakticky zařízené pokoje.Pani majitelka je moc milá, vstřícná a výborně vaří.

Lucie S.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Ubytování i prostředí je čisté. Jídlo výborné. Určitě se zase vrátím :-)

Kristián

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Srdečný a osobní přístup paní Blažkové v jejím nádherném penzionu. Vřele doporučuji!

Silvia B.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 7.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Nejlepsi pobyt s detma a partou kamaradu s rodinama vubec! A to jsme toho uz prosli. Opravdu misto kde se divaji ocima klienta a ditete a ne jak vydelat co nejednoduseji. Uplna TOPka vsechno ale nejvic dvur a jidlo a pani domaca.

Chajdová

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.5. - 27.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Velmi příjemný nově vybavený čistý a klidný penzion. Vyuzili jsme ho k rodinnému setkání a máme uz rezervovany termin i na pristi rok.

vodrazkova

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Prijedeme radi znovu!

Libuše Č.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 4.5. - 5.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Skvělý odpočinek, výborné jídlo. Rádi zase přijedeme.

Michaela Č.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Supee dovolená, určitě sem zavítáme opět za rok.

Stanislava Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Každoročně se naše rodina (nyní ca 35 lidí) všichni nejbližší setkáváme - tradice po úmrtí naší maminky - letos jsme poprvé byli v tomto překrásném prostředí a evidentně se nás už jistě tento Penzion "nezbaví" (máme objednán termín na rok 2019). Vzhledem k tomu, že jsme skupina ve věkové kategorii od 3 let - do 80 let je toto prostředí pro každého neuvěřitelně příjemné, všudy přístupné. Navíc mám k tomuto místu osobní pouto (rodiny již zemřelých příbuzných).
Ano, toto je místo které nám všem vyhovuje a majitelům neskutečně děkujeme za jejich vtříctnost, ochotu - s úctou babička Zieglerová

Karel Z.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.5. - 13.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Pension Příbrazský je důkaz kvalitního přístupu a soustředění na potřeby a přání klienta. Vnímám velmi pozitivně, že celé prostředí pensionu je pravidelně udržováno a nadále rozvíjeno pro širokou škálu hostů, ať již sportovce, rodiny s dětmi nebo jen romantické pobyty v krásné přírodě jižních Čech. Děkuji personálu za profesionální přístup a lásku ke své práci. Určitě se vrátíme.

Šafránková

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 19.5. - 26.5.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vse bezva. Tesime se zase za rok.

Eva P.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Stravování
Poměr cena hodnota

Vždy naprostá spokojenost. Vstřícnost personálu.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Příbrazský, který hodnotilo 58 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Příbrazský. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Příbrazský.

Doporučujeme navštívit

Úžasné 9.9 / 10
Úžasné 9.8 / 10
Úžasné 9.8 / 10
2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist