Ubytování






 


house house house house   (napište číslo od 1 do 5)

dopenzionu.cz





Následující formulář slouží pro nahlášení chyby nebo doplňení údajů do naší databáze.

Hlášení chyby


Chybu hlásí


dopenzionu.cz





Penzion pod Bílou skálou

Moravské Křižánky 41,
SVRATKA 592 02 | Mapa

Doporučené penziony

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný pension Seeberg se nachází u Františkových Lázní v těsné blízkosti hradu Seeberg.…

Úžasné 10.0/ 10

Rodinný tříhvězdičkový penzion St. Leonhard naleznete na samotě v západní části Šumavy…

Vynikající 9.6/ 10

Rodinný Penzion Ovečka Vás očaruje netradičním designem a příjemnou atmosférou. Leží…

Dovolená ve Slezských Beskydech? Náš Hotel U STUDÁNKY se nachází v kouzelném údolí říčky…

Anketa PENZION ROKU 2024

Byli jste u nás spokojeni?
Ohodnoťte naše zařízení a nominujte nás v anketě PENZION ROKU 2024.

Základní informace

Uhrančivá krása Českomoravské vrchoviny učarovala nejednomu poutníkovi. Mírně zvlněná krajina s množstvím luk, lesů, potoků a malebných vesniček vybízí k objevování pěšky, na kole nebo v zimě na běžkách i k následnému odpočinku. V samotném srdci tohoto nádherného koutu přírody, v Křižánkách u Kyšperského rybníka, jsme se rozhodli otevřít pro Vás penzion POD BÍLOU SKÁLOU. Právě jsme dokončili kompletní rekonstrukci objektu a již brzy Vás přivítáme v nových pokojích a restauraci s venkovní zahrádkou.

Vybavení zařízení

Penzion poskytne ubytování v šestnácti pokojích v několika cenových relacích od 1.250,- Kč za standardní pokoj pro rodinné ubytování se dvěma ložnicemi v ceně 2.200,- Kč za noc

Služby

V našem penzionu je možné uspořádat rodinnou oslavu, svatbu, firemní večírek nebo školení. K dispozici je víceúčelový sál s kapacitou 60 osob s možností využít i venkovní terasu a přilehlé venkovní plochy. Součástí areálu je také travnatá plocha určena pro sportovní aktivity jako je volejbal, nohejbal, nebo minifotbal, která vybízí k pořádání malých turnajů.

Aktivity

Okolí penzionu a celá oblast je rájem houbařů, cyklistů, turistů, v zimě běžkařů. Vycházky po okolních stezkách nebo cyklotrasách nikdy neomrzí, neboť je jich nepřeberné množství. Ať už se vydáte na Devět skal, Bílou skálu, přírodní památku Drátník či Čtyři palice, které jsou využívány milovníky horolezectví, nebo si zajedete na výlet do nedalekého skanzenu Veselý kopec nebo Unescem chráněnou památku Zelená hora, vždy se budete vracet plni zážitků a dojmů z příjemně stráveného dne a oceníte klid a pohodu, které Vám nabízí prostředí našeho penzionu.

Přilehlý Kyšperský rybník spravuje Moravský rybářský svaz a rybáři v něm mohou chytit kapra, amura, štiku nebo okouna. Kdo neholduje chytání ryb, může se projet na loďce, kajaku, vyzkoušet jízdu na prkně tzv. stand-up paddling, či se vykoupat. V okolí je celá řada dalších rybníků s přírodními koupališti.

Rovněž milovníci golfu si zde přijdou na své. Na okraji pouze pár kilometrů vzdáleného města Svratka se nachází 9-ti jamkové golfové hřiště a v o něco větší vzdálenosti další 9-ti jamkové hřiště ve Svobodných Hamrech.

Vysočina je v zimním období známá svou rozsáhlou sítí běžkařských tras, které jsou projížděny a upravovány. Kromě toho je možné využívat i běžeckou arénu v Novém Městě na Moravě. A kdo má raději sjezdovky, může si zalyžovat hned na několika kopcích v okolí – ve Svratce, v Hlinsku, na Harusáku v Novém Městě, v Jimramově nebo v Olešnici.

Načítání...
Načítání...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion pod Bílou skálou a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion pod Bílou skálou. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí Penzion pod Bílou skálou.

© FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist