Penzion Javořice - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Javořice

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Javořice


Storno

Hodnocení návštěvníků

Následující příspěvky jsou starší 16 měsíců, a tudíž nemusí odpovídat současnosti.
Gabriela L.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 26.10. - 29.10.2017

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Útulné rodinné prostředí, výborná domácí strava, pozorní a milí hostitelé. Možnost pro městského člověka nahlédnout do života farmy. Domácí mošty, marmelády,ad. I přes nevlídné počasí nám na farmě nic nechybělo. Rádi se vrátíme.

Ing.Jiří M.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.5. - 27.5.2016

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Čistý rodinný penzion v klidném prostředí na konci obce Lhotka. Ubytování odpovídající 3* s možností snídaně . Možnost koupě nápojů u majitelů /výborné domácí mošty /. Přijeli jsme za poznáním Telče a Třeště a inzerovanou nabídku sportovního vyžití jsme nevyužili.

Jiří B.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 21.8. - 23.8.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Naprostá a opakovaná spokojenost.

Jana M.

Skupina přátel
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 7.5. - 10.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasní majitelé, milé prostředí, nádherná příroda, skvělé jídlo i ubytování, budeme se určitě vracet čerpat energii. Moc děkujeme.

Darek H.

Jednotlivec
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.5. - 2.5.2015

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Byl jsem ubytován ve vlastním stanu, přijel jsem s kamarádem na kole. Stravování je jen pro ubytované v penzionu, pokud ho mají předem objednané (což jsme neměli). Sociální zařízení čisté, funkční, s teplou vodou -> není co vytknout. Kola je možné umístit do kolárny pod zámek, občerstvení je možné na místě pivem, limonádou, nebo z domácích zdrojů Novákových. Jelikož v den našeho příjezdu bylo chladno, zapálený krb byl jasným světlem na konci dlouhé cesty.

Jiří B.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 28.11. - 30.11.2014

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Dlouholetá a opakovaná spokojenost z každé z mnoha návštěv !

Petr O.

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 23.12. - 2.1.2012

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Ubytování blízko Telče v pěkné přírodě. Ideální jako výchozí místo pro výlety do Telče a okolí.

Jiří B.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.11. - 19.11.2011

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zdeňka K.

Vloženo:
Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2011

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Všem doporučuji dovolenou na statku a hlavně ji doporučuje můj vnuk-7let. Ovečky ho prostě nadchly.
Po dokončení celého objektu - třešnička na dortíku.

Eva K.

Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2009

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Dana T.

Vloženo:
Datum pobytu: 17.4. - 18.4.2010

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Podívejte se na hodnocení penzionu Penzion Javořice a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Javořice. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Javořice.

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist