Penzion Čtyřlístek - Hodnocení

Základní informace

Načítám...

_fac_pricelist_Penzion Čtyřlístek

Načítám...

Fotogalerie

Načítám...

100% Hodnocení 49
Celkem hodnocení 95
Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Zde máte možnost vyjádřit své hodnocení a váš názor na zařízení které jste navštívili. Hodnocení je známkováno obráceně, tedy ČÍM VYŠŠÍ POČET HVĚZDIČEK, TÍM JE ZAŘÍZENÍ LÉPE HODNOCENÉ.

Kliknutím na ikonu přidělíte hodnocení k jednotlivým vlastnostem. Hlasujte způsobem jak jste zvyklí z internetu, tedy 5 hvězdiček značí maximální spokojenost a 1 hvězdička naprostou frustraci.

Vaše hodnocení zařízení Penzion Čtyřlístek


Storno

Hodnocení návštěvníků

Romana V.

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 6.7. - 16.7.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Procestovali jsme s manželem už spoustu míst, navštívili hodně penzionů, poznali jejich majitele, z nichž někteří byli více, jiní méně příjemní. Ovšem tak milé, ochotné a vstřícné majitele, jako jsou manželé Heinzelovi, jsme ještě nepotkali. Nic pro ně není problém, jídlo je gastronomickým zážitkem, jejich práci bych spíše nazvala posláním, je pro ně radost, když je host spokojený, což není všude úplná samozřejmost. Obdivuhodná je také jejich důvěra týkající se samoobslužného baru Takže kromě okouzlující přírody, estetiky a čistoty v celém objektu, úžasného jídla - prostě dokonalá dovolená, podtržená zkušeností s upřímnými, milými lidmi. Budeme vás doporučovat, díky za krásný pobyt. Romana a Roman z Olomouce

Hanka

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 17.6. - 20.6.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Pobyt v tomto penzionu byl velmi příjemný.Majitelé jsou velmi milí a vstřícní lidé.Byli i ochotni mi pomoci při rozbití na skalách fotoaparátu a mobil bez nabíječky,kterou jsem zapoměla .Oni mi ihned pomohli s vlastní nabíječkou kterou mi zapůjčili na celý pobyt.Měli jsme romantický balíček ,který by se rázem změnil kdyby nebylo této pomoci k zachycení snímků-díky nabíječce.Ještě jednou děkuji.Bylo to fajn u vás,cítili jsme se jako doma.Stravování i péče super.Jste skvělí a všem o vás vyprávíme a chválíme.Mějte se fajn

Zdenka

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 14.2. - 17.2.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Velmi příjemný pobyt v útulném, čistém a téměř domácím penzionu s výbornou kuchyní a velmi ochotnými majiteli, kteří s úsměvem plní přání svých hostů. Děkujeme, a určitě zde nejsme naposledy.

Miroslav H.

Rodina se staršími dětmi
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.2. - 17.2.2019

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

A zase opět úžasné zážitky ve skalách i v zimě. Úžasní majitelé, vždy vyjdou vstříct z našima přání. Skvělé snídaně i večeře... Děkujeme a těšíme se zpět až přijedeme...

Růžena

Starší pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 1.9. - 6.9.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasné nádherné. Byl to pro nás nezapomenutelný zážitek. Velice kvalitní služby a výborné jídlo. Rádi se vrátíme. Zde jsme se cítili jako v ráji. Škoda, že to bylo tak krátké. Děkujeme

Michaela P.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 27.8. - 31.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

super, doporučujeme!

Zuzana M.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 28.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super..uzasni a ochotni majitele..vyborne vari..objekt krasny..prostredni spicka!

Monika W.

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 25.8. - 30.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Skvělí majitelé, výborná kuchyně, přátelská atmosféra, cítíme se tu jako doma!
Děkujeme

+ A.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Úžasný penzion. Hezké ubytování, výborná kuchyně, nádherná příroda kolem. Největší perlou jsou vstřícní a srdeční majitelé. Moc děkujeme a určiě se vrátíme.

Pavla Š.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 16.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion je vynikající po všech stránkách a to díky přístupu a péči majitelů, manželů Heinzových. Cítili jsme se tady od první chvíle jako u dobrých přátel a nechtělo se nám odjet. Všem tento penzion doporučujeme a plánujeme se sem zase vrátit.

Adélka L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

zahrada + hračky
snídaně - lívance s obličejíky
pan kuchař

Lucie

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Musím napsat jen samou chválu, už jsem zde byla podruhé a kvalita se ještě zlepšila. Všude čisto. Jídlo je skvělé, bohaté snídaně. Káva, i když je z automatu, je výborná. Kdo by chtěl svého tradičního turka, nebo rozpustnou kávu, má k dispozici rychlovarnou konvici.
Velká zahrada pro děti, trampolína, houpačka, ruské kuželky. Pro děti bylo k zapůjčení připravené míče, švihadla, líný tenis... U penzionu se také velice dobře parkuje.

Adélka L.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

- Hračky pro děti + zahrada
- lívance s obličejíky
- pan kuchař



Natalie L.

Rodina s malými dětmi
Pracovní
Vloženo:
Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Dobrý den, pokud mám napsat o penzionu, musím napsat jen chválu. Z penzionu jsme odjížděly se slzami v očích. Velice rodinné prostředí, neskutečně příjemní majitelé. DĚKUJEME za kouzelný týden. Všude čisto, snídaně luxusní, večeře mega, káva výborná. Příští rok se opět těšíme. Natalie

Dana Z.

Rodina se staršími dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 11.8. - 14.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Penzion se nachází na krásném místě, majitelé jsou velmi ochotní a vstřícní, skvělá kuchyně, prostě všechno bylo dokonalé! Pokud na dovolenou do tohoto kraje, tak rozhodně do Čtyřlístku!!!

kacatomek@centrum.cz

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

NEJLEPŠÍ !!!!! Doporučuji všem.

Marta M.

Mladý pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 14.8. - 18.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Doporučuji všem.Naprosta spokojenost,čistota,výborná kuchyně,skvělí majitele.Děkujeme.

Jarmila B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vstricny pristup,vyborna kuchyne,krasne uklizeno.

Jarmila B.

Rodina s malými dětmi
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 13.8. - 16.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super pristup,vyborna kuchyne,krasne uklizeno,

Libuše D.

Mladý pár
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 2.8. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vše ok, naprostá spokojenost.

Milan K.

Starší pár
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 4.8. - 9.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Vřele všem doporučujeme. Skvělé ubytovani,čisto. Vyborna strava, přijemný a velice vstřícný personal respektivě majitele. Pan majitel výborný kuchař velice nám chutnalo. nadherna příroda, možnost zajimavých výletu. byli jsme nadšeni jak z ubytovanim,stravou,tak i s okolní přírodou. Všem mužem jen doiporučit.

milan n.

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 18.7. - 22.7.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Super,kdo zde nebyl tak neuvěří.Jinak děkuji Panu Vedoucímu a jeho Manželce za super pobyt.

Pelcovi

Větší skupina
Jiný
Vloženo:
Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Můžeme jen doporučit, pokoje čisté a utulne zařízené, matrace nové pohodlné. Jídlo skvělé, děti chtely palačinky a pan majitel jim splnil jejich přání.
Majitelé jsou vstřícní, milí a pohostinni.
Děti mají možnost užít si zahrady s jezirkem a trampolinou. Prostě skvělé pro rodiny s dětmi.

Zdenicka

Skupina přátel
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 3.8. - 5.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Opět velmi příjemný zážitek, usmevava paní domaci a výborný pan kuchar

DJesensky

Větší skupina
Soukromý
Vloženo:
Datum pobytu: 29.7. - 4.8.2018

Čistota
Personál
Pohodlí
Prostředí
Služby
Poměr cena hodnota

Poctivě vedený penzion s nad očekávání dobrá úroveń služeb, fair a milý přístup majitelů, skvělé jídlo i pití, výborné místo v blízkosti vstupu do Teplických skal. Nemělo chybu, doporučujeme.

Okolí

Načítám...

Kontaktní údaje

Načítám...

Rezervační formulář

Načítám...

Přečtěte si hodnocení penzionu Penzion Čtyřlístek, který hodnotilo 49 uživatelů. Ceny najdete v ceníku penzionu Penzion Čtyřlístek. Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Poradíme vám také, jak aktivně trávit volný čas v okolí penzionu Penzion Čtyřlístek.

Doporučujeme navštívit

2014 © FTonline s.r.o. - Všechna práva vyhrazena. | Obchodní podmínky
Webdesign pro portály
TOPlist TOPlist